Sezatoarea canadiana (122)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Lorelai-vb de 2 zone diferite-Ottawa si Toronto-Mississauga,f. aglomerata.
Noi avem 2 prieteni in constructii,nici unul nu si-a laut casa noua, plus ca nu mai poti avea toate pctele pe care le prezinti tu,cel putin nu aici dc vrei zona rezidentiala-1 si 4-ca dureaza 7luni,exclus, de la cel putin 1 an incolo. Te cred ca acum 5 ani ai fost happy,dar situatai de azi nu mai seamana cel putin aici la noi deloc cu ce a fost acum 5 ani.

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Pitilache, cel mai bun remediu e sa te culci odata cu copii, la 9 seara. Nu glumesc. Eu cand am zile de oboseala, culc copiii si la 9:30 sunt in pat. Mi-am dat seama ca nimic nu ma ajuta mai bine decat somnul. Orice alt remediu e bun doar pt cateva ore (ca sa nu mai zic ca somnul in final e cel mai sanatos remediu).

Maru, da, pe 14. Tre’ sa ma uit acasa pe notite. Bine ca mi-ai adus aminte ca uitam de programarea asta. Am facut-o acum 3 luni. Hai c-am sunat la ei, miercuri la 3:45 am programarea - la sectiunea 5D. Tu cand termini munca? Poate vin eu mai devreme in caz ca termini tu la 4 (ca imi imaginez ca ai autobuz de prins si nu poti pierde vremea).

Pucku, imi pare tare rau de experienta sotului, poate e o oportunitate sa faca faca din desen o sursa de venit/ o meserie. Imi place tare mult finetea detaliilor si se vede clar ca stephie are imaginatie si inclinatie pt desen (nu atat din precizia liniilor, ci din situatiile desenate si din faptul ca reda acolo detalii nenumarate). Se vede ca desenul e un mod de comunicare/exteriorizare pt ea, se foloseste de desen pt a spune ceva.

Denisa, imi pare rau ca ai atatea probleme cu masina. Sper sa reusesti sa ajungi la un compromis cu firma de asigurari.

Andy, dupa parerea mea e cam mult sa doarma atatea ore legate la doar 3 sapt., insa e greu de spus daca e doar asa de felul lui (unii bebelusi asa sunt, desi destul de rar vezi cazuri de-astea) sau e ceva la mijloc. Ce nu-mi suna bine e faptul ca vomita-n jet zilnic. Daca doar regurgita cateva linguri de lapte dupa fiecare masa, era acceptabil, dar vomitatul in jet nu e de nebagat in seama. Faptul ca a recuperat greutatea de la nastere in 3 sapt. nu e nimic iesit din comun, dar poate fi o explicatie si vomatul in jet. Gaseste dr. si mergi la el. Imposibil sa nu gasesti o clinica de pediatrie undeva la care sa nu fi inscrisa in prealabil.

Valen, vecinul a fost binevoitor, fara indoiala, dar nu si istet . Trebuia sa le lege de manerul portierei soferului ca normal ca poti scapa din vedere un detaliu de-asta dimineata cand pleci in graba spre servici.

Citat:
A, si vroiam sa zic ca totusi dupa ce am folosit pufurile la motan vreo sapt jumate i-a mai trecut tusea si de at a fost bine. Oare asta inseamna ca are astm?

Nu neaparat. Si noi am primit puff-uri pt ultima imbolnavire a lui Adrian pt ca suiera la respiratie. Dar nu e neaparat sa ai astm ca sa ajungi la suierat in respiratie. Cauzele pot fi multiple. Si o bronsiolita poate degenera in suierat in respiratie si se trateaza tot cu puff-uri.

Lakioana, pai fi-miu la 4 ani nu poate desena ce facea fetita ta la 1 an si 11 luni. E clar ca mosteneste un talent la desen de la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Delphin, daca intrebi de impozit pe salarii, in Qc imparti la doi brutul si iti da ce iei in mina- cam aproximativ spus; Impozit incepi sa platesti de la un venit aproximativ de 55.000/familie in sus, cu doi copii; Fiscalitatea e...stabila si relaxa, comparativ cu Romania, daca esti doar salariat e chiar facil calcului;

Lorelai, la cit timp dupa ce te-ai mutat in casa noua au inchis curtile si pus gazon? era inclus in pretul casei? intreb pentru ca eu stau in cartier nou (dar in casa veche :))), adica in spatele casei era padure si au construit un cartier nou- au inceput acum doi ani si inca nu au curti, gazon, strazi asfaltate, e cam pustiu si intuneric pe acolo, si piscina mea e ingrozitor de plina de praful ce vine;

Denisa, mai pui degetul pe rana :)), intre mine si barbatu'meu a ramas ca un spin orice discutie despre translocare, el se leaga de glie cu ordinul inginerilor kkcios/quebecos, s-a intors din Alberta, eu as impacheta miine si as pleca in lume dintre astia , el nu mai vrea sa auda de vreo mutare, sunt legata de miini de scoala copilului si nu pot misca decit in cartier- aici e la tzara si mie nu-mi place deloc, si la job e imputzita atmosfera, in plus ma tem sa nu dau din lac in putz;

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

mai dati niste cafea neagra neagra va rog. nu stiu ce m-a apucat asa o durere de cap
nici noi nu am luat casa noua, nici macar nu ne-am uitat dupa asa ceva, am ales intai scoala lui tudor, pana la liceu inclusiv, apoi zona, si am luat cand am gasit casa care sa ne placa acolo
am despodobit bradul ieri - m-au apucat toate furiil ede cate ace am avut de strans; am zis ca nu mai iau natural in veci; deja aseara imi trecuse...
am vazut si eu acum ce friguri vin...brr
nelia ma bucur ca ati putut intra la spectacol

Mergi la inceput

Ana-asa e si aici cu casele si gazonul,pomii,etc- dureaza cel putin 2 ani dupa ce te-ai mutat in casa, dc la Ottawa e diferit,bravo lor.
Eu te inteleg perfect cu umblatul,asa sunt si eu,as risca maine sa plec in nz sau uk,dar husbandu' la fel imi zice, ca el nu mai poate, ca cum de la capat, ca acuma are firma lui cu clientii si etc-adevarul ca el e mai comod ca mine si e si conservator
Insa mie mi-e clar un lucru,cu toata gradinita aia ieftina din Qc- eu in 7 ani de Ca nu as fi putut sa am 2 case si 2 masini acolo-clar- pt meseriile noastre,nu se gaseau joburi atat de bine platite,de aia nu regret ca de una singura, al 2 sapt dupa ce am aterizat in MTL am luat frumos acelasi 2 valize si m-am urcat in trenul pt Ontario- si nu regret ca m-am chinut vreo 18 luni cu 2 joburi in paralel pt o chirie super scumpa de 900cad, dar asa invetzi,din greseli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Denisam

Ana-asa e si aici cu casele si gazonul,pomii,etc- dureaza cel putin 2 ani dupa ce te-ai mutat in casa, dc la Ottawa e diferit,bravo lor.
Eu te inteleg perfect cu umblatul,asa sunt si eu,as risca maine sa plec in nz sau uk,dar husbandu' la fel imi zice, ca el nu mai poate, ca cum de la capat, ca acuma are firma lui cu clientii si etc-adevarul ca el e mai comod ca mine si e si conservator
Insa mie mi-e clar un lucru,cu toata gradinita aia ieftina din Qc- eu in 7 ani de Ca nu as fi putut sa am 2 case si 2 masini acolo-clar- pt meseriile noastre,nu se gaseau joburi atat de bine platite,de aia nu regret ca de una singura, al 2 sapt dupa ce am aterizat in MTL am luat frumos acelasi 2 valize si m-am urcat in trenul pt Ontario- si nu regret ca m-am chinut vreo 18 luni cu 2 joburi in paralel pt o chirie super scumpa de 900cad, dar asa invetzi,din greseli

Zambeste, si maine e o zi!

O fii fost de la cafeaua aia neagra slash amara de dimineata?
De ce vrei tu sa incepem iar discutii in contradictoriu Ontario versus Quebec???

Au si altii 2 case,spe masini si nu fac nici o comparatie aici.

Fara suparare, asta e parerea mea.
Eu miine as vinde tot ce-am agonisit si mutat la caldura ca mi-e o sila de iarna de nu va pot zice.

Mergi la inceput

DanaP- mi-am exprimat o parere, nu am criticat QC- am si spus ca pt meseriile noastre. Nu te-am atacat sau zis ceva la adresa ta,deci de unde supararea???? Dc te deranjeaza parerea mea ,ignor-o, sau vrei sa ma retrag de la sezatoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Mamicile a caror copii merg la gym, unde ii duceti, cluburi, adrese ...?

Diana, am vazut pozele tale, unde merge Victor la gym? Mi-au placut tare mult cele de la gimnastica, sau erau de la vre-o aniversare si nu m-am prins?

Dragaica, ce decizie ai luat cu jobul?

Intalnire cu copilasi pe 24 ianuarie - cineva interesat? Invitatie deschisa ptr toti membrii sezatorii cu copii sau fara

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Hei, hei, hei... nu se retrage nimeni de la sezatoare, aveti grija ce ziceti ca acu' vine maru cu bata ca dezbinam sanatoriul...
Dana si Denisa serios acum... suntem duamne serioase, ce mama dr... ia lasati voi disputele astea la o parte, ca nici in ON nici in QC nu cresc cainii aia blestemati cu covrigi si nici nu isi au rostul niste discutii din astea decat daca avem chef de harta. In acest caz cred ca mai bine treceti pe PM, ca nu cred ca vrea nimeni sa mai traiasca epoca Ira cu preaslavirea QC-ului si intepaturi cu directie dar si inocenta in partea aialalta. Pentru Denisa, parerea mea este ca nu putem reproduce o situatie pe care nu am mai trait-o pana atunci (adica eu nu as putea spune ca in ON as fi ajuns la faliment din cauza gradinitelor, pe cand aici in Qc, laudat fie el, platesc doar 300 CAD pe doi strumfi). Pentru Dana: eu nu am simtit nimic defaimator in postarea Denisei, a spus clar ca se refera la ea si sotul ei, la meseriile lor si la situatia lor.

Cum toata lumea este multumita acolo unde este si asa cum este eu nu mai vad rostul intepaturilor si rautatilor in directia asta.

Monica + printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) + nazdravan de Alex (18 iunie 2006) + tati

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Dana, mea culpa, io am inceput

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput