Sezatoarea canadiana (122)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Try, Monicutza (adica sotul ei), imi pare rau ca trebuie sa va cautati servici, pe de o parte, pe de alta stiti si voi, ca orice sut poate fi si un pas inainte... poate gasiti ceva mai bun. Eu va doresc multa bafta sa gasiti ceva pe gustul vostru!

Si noi am trecut ieri prin emotii, ca la Octav la servici a fost adunare, ca nu merge treaba si e nevoie de reorganizare. Ei, au reorganizat ei, au dat afara citiva, string cureaua si se vor descurca cu oameni mai putini, deci munca si mai multa, pe aceleasi salarii... sper ca macar orele suplimentare sa fie platite cu mai mult, ca pina acum. Pe mine ma afecteaza foarte tare reorganizarea lor, dar asta este, bine ca nu e si el pe lista celor dati afara... Octav va trebui sa inceapa serviciul la 8 si pina cine stie la ce ora, cind se termina treaba... deci adio ajutor la copii, adica la dus fete, sau adus... Va trebui sa le culc mult mai devreme si sa le duc si dimineata!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Imi pare rau pentru vestile proaste pe care le-am citit. Monicutza curaj. Bine ca nu v-ati cumparat inca casa, asa dormiti mai linistit. Nu poate intra in somaj si sa faca intre timp niste cursuri de franceza, care apoi sa-i permita sa fie mai competitiv pe piata?

Si Try , la fel, un curs ceva care sa dea bine la CV? Spuneai ca ti-ar place sa te reorientezi spre educatia prescolara?

Eu va indemn la scoala in conditiile in care eu m-am cam saturat de scoala. Si perspectivele sunt asa de proaste economic, incat intru in panica. Doar administratia publica( municipalitatile, scolile, ministere ) cred ca mai face angajari. In rest, totul e blocat din cate vad eu. Si de la firmele private veneau salariile bune
Noroc ca tot fac copii quebecosii si tot apar posturi contractuale pe 13 luni.... de inlocuire in concediu de maternitate.

Am avut ieri o zi, din aia dupa care te culci in acelasi timp cu copiii. Plecat la 7 din casa si intors la 8.30 seara. Am o pauza mare intre cursuri, pe care o sa o umplu atunci cand voi avea de lucrat pentru cursuri. Insa ieri am fost la plimbare prin magazine in cautare de echipament gros pentru mine. Sunt reduceri dar e si sezonul spre sfarsite si nu mai e mai nimic. Mai ales marimea mea( 12 petit)Asa ca tot lui Marc i-am luat de imbracat. Are copilul asta atatea haine. Dar creste intr-un ritm.Plus ca le pateaza pe la gradinita Deja ii cumpar bluzele nr. 4 sau 5 pt. ca la nr. 3 ramane cu spatele gol. Am eliminat din dulap nr. 2 si nr.3 Am gasit la Aubainarie cateva reduceri bune( bluze frumoase si de calitate la sub 5 cad) insa deja erau pe sfrasite reducerile, nu mai era mai nimic, bagasera deja marfuriel de vara. Ei chiar nu se uita afara ? Era un raft intreg cu tricouri cu maneca scurta colecta primavara-vara 2009, pai mai sunt 6 luni pana il imbrac pe Marc in maneca scurta Nu-i inteleg pe cei care oraganizeaza magazinele. Ca si cum ordinele s-ar da din Florida

Mai merg azi in galerie d'Anjou ca au inceput reducerile alea mari de sezon. Poate gasesc acolo ceva mai gros si prezentabil.

Eu nu spun nimic despre poze, pentru ca efectiv n-am avut timp sa ma uit

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Maru, da, uita-te si da-mi de stire daca vezi ceva pe postarile interne la voi. Ti-am mai spus eu ca mi-ar placea sa lucrez intr-un mediu ca Sick Kids (si asta n-are legatura cu problemele pe care le-am avut eu cu adrian).

Miki, din pacate n-am timp de scoala. Cei vreo 8-900$ lipsa ne ustura la buget si nu-mi permit sa pierd vremea prin scoli. Am nevoie de job plin. Plus ca sotul lucreazqa in dom. financiar si, deci, riscul e mare avand in vedere criza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Try, succes

Lakioana, frumoasa munca ta

Deci ptr intalnire 24 ianuarie pana acum
Monicutza
Lakioana
Diana (sotul)
Ica

Daca am omis pe cineva va rog nu ezitati sa ma trageti de maneca Hai nu tineti copii acasa, aduceti-i la intalnire

Merg sa mai arunc un ochi la poze

Carmen, ti-am vazut baietii, frumosi frumosi, si f diferiti unul de altul

Monicutza, succes sotului tau in cautari

Edit- Bebitzule, ce baiat mare e Mihnea, si seamna cu tata cap taiat, asa'i?

Cge, f frumosi copilasii tai si mi-a placut ideea de la aniversarea lui Victor, e in Laval sau Mtl?

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ica, multumim de complimente! Asa e cu puii mei, unul e a lu' muma'sa si unul al lui ta'su [:d]

Nelia, sa stapanesti sanatoasa Ergo-ul .. eu is moarta dupa el, singura chestie pe care mi-e ciuda e ca nu e cald afara , sa pot sa iau piticul sa ma plimb in padurea din spatele casei dupa amiaza ... sa il las cu piciorusele goale si sa ii simt pernutele , of, ce frumos era asta vara ... da gata, stop dreaming, ca mai e o groaza pana la vara urmatoare.

Monicutza si fetele afectate de recesiune, succes maxim in cautari pt voi si soti!

Nelia, pt tine am 2 cuvinte: ia-ti carnetul!! Nu se poate sa te chinui asa cu copiii .. mai ales iarna!

Mergi la inceput

Ptr intalnire - aveti un loc de joaca preferat unde ati vrea sa ne intalnim?

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui try

Hai ca tot vad ca va laudati toate cu cate ceva, am intrat si eu sa ma "laud" ca de azi ingros randurile somerilor. Am intrat in somaj temporar pt 13 sapt., timp in care sper din tot sufletul sa-mi gasesc altceva mai bun de munca (conditii, salar, poate mai aproape de casa, desi asta nu va fi un criteriu f important).
Asa ca de azi trec la munca serioasa de cautari, gata cu lancezeala de la servici.
Orice sfat din partea veteranelor e binevenit, orice concluzie care credeti voi ca e buna la casa omului si pe care ati tras-o in cautarile voastre de job m-ar ajuta. In 11 ani de munca am avut 2 servicii si alea obtinute la prima infatisare, primul interviu, deci experienta mea de cautari de job e aproape egala cu zero.

Mqqm, ce-ai facut cu ticket-ul si demerit points?

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"

Try, sunt sanse mari sa ma alatur tie dupa o "discutie" pe care am purtat-o azi cu idiotul meu de sef de productie; Domane-ajuta, sa-ti gasesti ceva, si tu, si eu; na, toata ziua m-a pufnit plinsul, cind p'masii o sa-mi gasesc si eu un job normal intre quebecosi

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Cge, am revazut pozele, aici ati fost http://www.museepourenfants.com/ super

Ana, da - da si pi mine' m'a nervat azi rau cineva, curaj si bafta la cautat

Noi

Mergi la inceput

Diana, ai o adresa te rog ptr WYMGYM, nu i-am gasit pe net, merci Le petit Gym da, dar pe ei nu i-am gasit

''WYMGYM pe 40 intersectie cu Des Sources, langa Leon. Lui i-a placut, este o activitate super pentru sezonul rece cand nu prea fac miscare in voie. In afara de "aparate" sunt si doua tipe "animatoare" care ii stimuleaza cu diverse jocuri adaptate varstei. ''

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Carmen, da, pai trebuie sa-mi inving frica si sa-l iau, numai ca mie imi trebuie timp si bani pentru scoala, ca nu stiu deloc sa conduc. In toamna il dau pe Lisandru la gradinita si cit timp sta acolo poate reusim sa rupem niste bani, desi nu stiu de unde, sa fac si eu scoala. Daca mi-l ia din vara la gradinita, cu atit mai bine. Nu prea am cu cine sa-l las dimineata, dar nici bani nu am... asa ca, deocamdata ma chinui. Problema nu e neaparat drumul, ca si cu masina e un chin, nu as putea oricum sa faca fata singura, sa las copiii in casa, sa dau zapada de pe ea, sa ma duc cu toti, sa caut loc de parcare (e in centru si e criminal dimineata cu parcarea)... asa, cu mijloacele de transport fac un sfert, maxim 20 de minute. Problema este ca asa cum era acum, era bine, pregateam fetele si sotul si ii expediam, apoi ma ocupam de Lisandru pina adormea pe la 9... aveam si eu o ora libera dimineata pentru cafea pina se trezea el... ori daca voi duce eu fetele, in afara faptului ca numai gindul la imbracatul si dezbracatul a trei copii ma oboseste, dar ii dau si lui programul de dimineata peste cap. Iar cafeaua mea de la ora 9 va deveni unb lux... Deci permisul mi-ar fi usurat doar drumul pina acolo. Dar ai dreptate, trebuie sa-l iau si eu, desi mi-e rau numai cind ma gindesc ca am volanul in mina.

Fetele mele fac gimnastica aici: http://www.gymgadbois.com/

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput