Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (4)
Raspunsuri - Pagina 19
Mirtha spune:
Super !
Tot inainte . Sa traisca tzatzili !
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Cecilia mea face maine o luna si am cantarito azi... Are 4.600 kg ... mi se parea mie ca ma cam dor mainileee ![]() Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
Alina
mama de
Eva Ioana (17.10.2008)http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Mirtha spune:
Mi-a facut si mie de citeva ori bucurii de-astea.
Dar erau o raritate.Nu cred ca este cazul sa iti faci probleme. Pur si simplu unii bebei dorm mai mult noaptea - au invatat mai repede ritmul noapte -zi , altii mai putin.
Bucura-te de surprizele facut si ia energie pt. zile "negre"!
| citat din mesajul lui Ank83 Bebeii vostri dormeau cate 5-6 ore neintrerupte la o luna??? ... Cecilia mea mai imi face cadouri dinastea noaptea... nu des ... dar se mai intampla ... Daca mananca multttt multtt inainte sa se culce doarme destul de mult dupa.Aseara a dormit de la ora 23 la ora 4.30 fara sa ma deranjeze Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
Alina
mama de
Eva Ioana (17.10.2008)http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
Mirtha spune:
Pai e ff. bine mai ! Ma bucur pt. voi ! La noi inca mai sunt probleme cu dormitul in patut sau singura in camera - doarme putin si iepureste. Dar incet-incet ne deprindem noi su=i cu obiceiurile astea de-ale adultilor !
| citat din mesajul lui lauramiron Noi ne-am comandat pizza si ne uitam la filme Ce bine eee!!Cea mare e la bunici, cea mica scartaie pe langa noi, ii plac filmele si ei A inceput de vreo doua zile sa adoarma singurica in patutul ei (cand suntem la etaj in camera ei) sau in landou (in timpul zilei cand suntem la parter) ![]() ...ceea ce ma bucura enorm!! Sta din ce in ce mai mult timp singurica, fara sa ceara in brate. Crestem, ce mai!!_ Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005) Poze cu noi http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo |
Alina
mama de
Amalia spune:
Hop si eu pe aici, schimbul de noapte..![]()
Multumesc frumos fetelor pentru urari! Mirtha, Mav, Babyzapi, Lauramiron, Alexutza_26, Ginye, Elilov
Sper sa nu fi uitat pe cineva...
Mi-a placut foarte mult botezul. Probabil si datorita temperaturilor scazute, eram singurul botez..
( este o biserica unde sunt de obicei 4-5 o data), asa ca am gustat din plin slujba. Puiul mic si drag a stat linistit, n-a plans prea mult, s-a calmat repede dupa ce l-a scos din apa si a plecat fericit in brate la nasha, in masina, catre restaurant.
La restaurant a fost alta mancare de peste. Chiar daca ziua incerc sa-l invat cu zgomote de "fond" ca sa nu fie necesar sa mergem mereu in varful picioarelor, acolo a fost prea mult zgomot, lume multa, agitatie, lumina puternica si muzica tare. Drept urmare, n-a mancat mai deloc de la ora 16 pana la ora 24 cand s-a terminat
, a avut niste crize foarte urate de colici,
, m-am plimbat efectiv cu el in brate cat a fost seara de lunga. Din pacate nu stiu ce e ala dans (si era un lucru pe care mi-l doream tare mult..), mancarea am vazut-o cum vine si cum pleaca...daca am luat 5 guri e bine, iar acum nu-mi mai simt mainile.
Norocul meu cu nasha lui (prietena mea) si cu o alta prietena, care mi l-au mai luat cate un pic, cat sa inghit si eu ceva sau sa merg la baie. Deci fetelor, care aveti ajutoare pe acasa, ziceti-i multumesc lui Dumnezeu pentru asta...ca eu nu mi-am imaginat ca nici la botez nu ma va ajuta nimeni..nu zic de stat cu copilul acasa, ca nu s-a oferit nimeni, de asta l-am carat la restaurant cu noi, dar barem sa-l fi luat in brate, etc...Asta e viata!
Acum doarme mititelul si ca niciodata, dupa san a cerut suzeta...deci simtea nevoia in continuare sa se linisteasca dupa agitatia din seara asta.
Sunt fericita ca am reusit sa ne crestinam puiutul, iar David e mandru ca i s-a dat si lui sa tina lumanarea cand s-au invartit in jurul mesei. Abia astept sa fac rost de pozele facute si sa va arat ce copii frumosi am avut acolo...ai mei, ai nasilor, ai finilor, tot unul si unul
, comorile noastre cele mai de pret!
Maine asteptam nasii ca sa facem baita de dupa mir.
Eu momentan ma invart pe aici in asteptarea sotului...care dupa ce ne-a lasat pe noi acasa, s-a intors sa-si ia parintii si sa-i duca la Ploiesti. Si acum e pe drumul de intoarcere...
. Ce-i drept, n-a pus strop de alcool in gura astazi, dar e tare obosit..si dupa asa o zi, numai un drum dus- intors Buc-Ploiesti nu mai vroiam sa aiba....ca deh, nu m-am inteles cu el sa ramana la ai lui sa doarma acolo si sa vina maine...e musai pentru el sa vina si sa doarma acasa langa noi!
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Ramo2007 spune:
Amalia,
pe tine si pe micul crestin.
Noi acum nea-m trezit cu foamea-m gat...nu mai mancase de la 20:30 si a adormit dupa baita, pe la 22:30...e bine ca am dormit si noi mai mult.
Sa vedem acum cand va fi urmatoarea trezire.
Azi merge tati cu nasul la biserica sa dea avansul pt botez...sa vada daca e incalzita...e bine ca-l cunoastem pe unul din preoti si o sa aibe grija cu ea.Am vrut sa fie singurica si sa fie botezul la ora 16, ca sa putem merge direct la restaurant.Trebuie sa faca poze si sa masoare cristelnita ca sa stim cum facem aranjamentul cu tull si flori...dupa cum ii stiu pe sot si pe nas nu cred ca o sa-i ceara preotului sa-i lase s-o masoare...cum o sa stiu eu ce si cum?
Fetelor, mi-e un pic teama sa nu raceasca la botez, vreau sa vb. cu preotul sa ne lase s-o imbracam imediat ce o scoate din apa.Am experienta de la finut...l-am botezat in sept. 2007, pe o vreme rece, ploioasa si a racit, a facut bronsiolita
Si eu o voi tine pe printesa la restaurant, langa sala e garderoba, unde e o canapea, acolo va sta ea...sa vedem cu cine...bineinteles ca va veni in vizita si in sala, s-o dantuim un pic, sa facem poze si sa taie tortul cu manuta ei...ajutata de nasi.
Abia dupa botez (7 februarie) vom face vaccinul de 2 luni, asa ne-a sfatuit dr. pediatru.
Ma bag la somn...tati merge si azi la birou, o sa vina mama sa ma ajute si sa stea un pic cu printesita ca vreau sa merg la biserica pt. molifta...azi sunt 40 de zile de cand am nascut.
Ramo mami fericita de Sara Maria
02.12.2008
mnarcisa spune:
salutare
Va multumesc pentru urarile de al multi ani pentru gazuta mea.
Am reusit s apun si eu cateva pozici.
Ce frumos ca a inceput sezonul botezutilor si cred ca eu voi fi cea care il va incheia, ca o vom boteza la sfarsitul lui mai. Mai este cineva care sa faca dorezul as ade tarziu?
Mami fericita de Narcis George (ap20.02.2000) fratior grijuliu de surioara Mara Ioana (18.11.2008)
http://community.webshots.com/album/569593045qaPJzi
"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."
loren@ spune:
Buna...mai am de un muls cred
..la mine nu merge cu galaflor..iau de 1 luna jumate in continuu cite 3/zi..lichide beau, dar tot se duce...alta metoda nu aveti pentru reintoarcerea laptelui sau stimulare?
Bianca Andreea si Larisa Elena
anca_27 spune:
Amalia, astept pozici, sa va traiasca micul crestin!
Lauramiron, de 30 ron era vb, neuronul meu de lauza
...
Mnarcisa, si noi facem botezul prin aprilie-mai.
Mami de Sara (8 dec 2008)
nasterea bebelinei-zibelinei
_
Bazar pentru Andrei
Ramo2007 spune:
Gata si a II a repriza de papa pe noaptea asta.
Vad ca fata mea se trezeste din ce in ce mai rar noaptea...ce bine.Cred ca este din cauza laptelui, se satura mai bine.De diseara, gata trecem de tot pe Bio 1.Sper numai sa n-o mai doara burtica asa rau.De 2 zile face kk doar de 2 ori pe zi si cu supozitor.Asta cred ca pana se obisnuieste stomacelul cu noul laptic.Acum papa 130 ml la o masa, cam 6 mese in 24 de ore.
02.12.2008
Ramo2007 spune:
Am uita sa va spun de ceiut...amestec Baby Drink cu musetel si bea cam 200 ml in 24 de ore.Inainte de fiecare masa ii dau ceiut, pana e gata laptele.Si ii mai dau si intre mese cand vad ca o doare burtica.
Calciul tot in ceiut il pun, se cam stramba ca sunt 5 ml de calciu si pun un pic de ceiut in alt biberon, ca sa-l bea pe tot odata.Vigantoletele il pun in lingurita si cu ceiut, se dizolva imediat, dar il trag in seringa si asa il bea ca sa nu se piarda.
Mai bag o repriza de somn, pana la 10:30 cand pleaca sotul la birou...asta daca doarme si cea mica atat.
02.12.2008

... mi se parea mie ca ma cam dor mainileee 
17.10.2007 si