Strumfi de iul-aug 2007 (121)
Raspunsuri - Pagina 18
stefania_97 spune:
Am uitat sa va spun, acum mai nou, dupa ce se satura intoarce farfuria sau castronul cu fundul in sus
Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
CarlaV spune:
Stefania, felicitari printesei tale!
Apropo de carne de porc, eu i-am dat Sabinei de sarbatori doar continutul de la caltabos, dar fara carne, pentru ca poftea rau de tot. I-am dat si piftie facuta cu pui si doar cu urechi de porc, si sarmale de vita in foi de vitza, si salata boeuf si cozonac. Mi se pare in regula, cum zicea si Luna, atata timp cat noi mancam relativ sanatos, sa pape si ea ca noi.
Carla,
s.17 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby la laptop
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
Luna1 spune:
Stefania uite mi-ai dat mai multa incredere, si voi toate fetele. In primul rand stiu ca suna aiurea dar ma simt mai bine sa vad ca e normal sa mai faca si greva foamei, vazand ca mai sunt si altii in situatia asta. In al doilea rand azi pentru ca am fost singurica am instituit o listuta cu noi reguli, in primul rand seara ii voi da trei tipuri de mancare pe aceeasi farfurie (asa scrie pe babycentre ca sa aiba de unde alege) adica de genul legume la steamer, tortelini si ceva crud, castravete rosie etc, apoi o voi lasa sa manancve singura cu mana, lingurita cum se descurca ea, sunt sigura ca i se va parea mai motivant sa manance singura.
Apoi tot de diseara incepem programul de adormit fara biberon. Caci ea inca adoarme dupa ce bea laptele in pat.
Wish me luck.![]()
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
aylin_tarcan spune:
carla, multumesc mult
. am notat.
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
monicabo spune:
CarlaV, multumim mult
Sotul tau e pe 13 dec, nu? Ca stiu ca de curand a fost ziua lui, si cum zici ca e tot intr-o zi de 13...
Aylin, Stefania, si noi suntem slabute..avem 10,600 kg si 82 cm inaltime. Dar atata timp cat e sanatoasa, e super ok. De mancat insa, mananca bine, adica normal zic eu...
Cafera ma bucur ca sunteti ceva mai bine. Offf...greu cand treci prin asa ceva, te inteleg.
Stefania, felicitari pt Catarina. F devreme a inceput sa pape singura.. Andreea a inceput sa manance singura cu lingurita cam pe la 1 an si 3 luni, si de atunci a tot perseverat si si-a imbunatatit performantele...adica intra mai mult in gurita si mai putin pe jos. Cu supa e mai greu... buna ideea cu musamaua pe jos, ii mai pun si o bebetica de fas, insa tot mai da pe ea, ii mai pica..supa de abia negociez sa i-o mai dau eu, macar partial, ca sa pape si ea ceva din ea...daca accepta bine, daca nu, nu...
Aylin, bafta cu Hambaru' (asa ii zic eu locului aluia, Hambar, ca si eu ma agit cu depusul dosarului pt recalculare)
Mychy, nu stiam ca Hambaru' are si site web 
Oanamada, merci pt reteta tortelini, am notat-o
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
stefania_97 spune:
Carla multumim de felicitari. Cred ca in mare parte se datoreaza cresei. Ii pune pe toti la masa si cum sunt multi se indeamna si se copiaza. Asa invata repede sa pape singurei.
Ca si spalatul dintilor. Ne spalam amandoua pe dinti si face cum ma vede pe mine ca fac.
Luna iti spun sincer ca eu ma bucur ca mai sunt mamici deschise la minte. Am vorbit cu o cunostinta cu o fetita de aproape 2 ani si credema ca mai aveam putin si plangeam. Fetita lua palme ca sa mance ciorba,o tragea de par sau ii spunea ca pleaca tati de acasa daca nu papa tot.
In afara de faptul ca se plimba prin casa cu ciorba dupa ea. Fetita avea o greutate normala. Va admir pt rabdare caci stiu ca e greu si continuati tot asa, cu multa rabdare si dragoste.
Iar in privinta mancarii si aici se spune ca poti sa dai de toate. Catarina e moarta dupa kiwi si nectarine. C. a incercat carnea de porc dar numai ca sa guste. In rest prefer sa ii dau pui si peste.
O romanca in Danemarca
CarlaV spune:
Si a mea papa singura cu lingura si furculita, dar supa nu vrea deloc, asa ca nu papa nici singura si nici altfel.
Monicabo, da, sotul meu este nascut in 13 dec. Saby are 85 cm si 10,3 kg.
Catarina, este de plans ce povestesti tu cu fetita de 2 ani. Si eu care ma gandeam ca strainii sunt mult mai deschisi la minte...
Carla,
s.17 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby la laptop
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
stefania_97 spune:
Carla mamica in discutie e romanca
locuieste intr-unul din orasele mari ale Romaniei. Si are educatie cu tona. Dar se pare ca uneori nu e de ajuns 
O romanca in Danemarca
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui stefania_97 Carla mamica in discutie e romanca locuieste intr-unul din orasele mari ale Romaniei. Si are educatie cu tona. Dar se pare ca uneori nu e de ajuns ![]() Stefania mamica Buburuzei Catarina www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina O romanca in Danemarca |
Aha, acum mai inteleg. Am observat si eu ca bunul-simt nu tine de educatie si facultati. Si mi se pare ca tine de bun-simt sa nu-ti terorizezi copilul in acest fel.
Carla,
s.17 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby la laptop
Timi07 spune:
Cafera ma bucur ca Alexia e mai bine.
Si Sophie papa singura, sa nu va zic cat ajunge pe jos sau la ea in brate da cum sa invete copilul daca nu exerseaza. De aprox o luna nu ne mai lasa sa-i dam noi sa manance decat daca mancam supa sau cereale dimineata mai orbiteaza in jurul nostru si mai cere si de la noi dupa care isi vede de-ale ei si iar vine.
Dupa ce o lunga perioada a fost model cand venea vorba de dush si de nani acum ne terorizeaza.
Inainte ii ziceam "Soph hai la dush-dush" si isi lua frumusel prosopul si o taia voiniceste catre baie. Acum nu mai vrea de loc, in baie eu stau langa vana in genunchi si ea sta gagatata de gatul meu...imaginati-va ce fain e...
Inainte ii ziceam ca e timpul sa faca nani si se urca in pat cu eticheta de la paturica in mana, o acopeream si ne datea la amndoi cate un pupic dupa care normal stingeam lumina si ieseam din camera. Acum plange si nu vrea nici in pat, aseara a fost a 3-a zi cand am stat lanaga ea 2-3 ore pana a adormit. Dupa ce o tin o vreme in brate reusesc sa o pun in pat dar trebe sa stau acolo cu ea sa o tin de mana si daca indraznesc sa ma misc plange. Chiar si lapttele can i-l dau prima data da cu el de pamant.Ea primeste laptele pe la 6,30-6,40 si-l bea in ritmul ei dupa care urmeaza, dushul, spalatul pe dinti, pupaturile si nani.
Azi noapte s-a trezit la 4 si pt ca eram rupta si nu puteam sa stau langa patul ei am luat-o la noi in dormitor (mai nou accepta sa "doarma" cu noi). Dupa ce i-a tras cateva picioare la tat'su dupa cap s-a concentrat pe mine si sa nu va zic credeam ca fac pe mine si ea tot nu ma lasa sa ma ridic. Tipa de parca o taia cineva.
Sper sa fie doar o faza si sa trecem cat mai iute peste ea. Ciudatenii are cand o supara dintii si acum se vad caninii inferiori ca vor sa atace dar mai e cale luuuuunga pana ies.
Fac pariu ca nu stiati ca mouth se pronunta maus
acuma stiti!
Sa vedeti coincidente: citeam dintr-o carte cu Sophie (gen primul meu abecedar): apple, airplane si zice ea: apa, apte (apte=lapte). Normal ca a fost o coincidenta dar in prima secunda am cascat niste ochi...
Alta coincidenta este ca noaptea bebe se agita daca plange Sophie si asta se intampla cam de 4 nopti, zau ca nu stiu ce sa zic. Trebe sa googlalesc sa vad ce explicatii sunt.
Na si sa ma parasca si pe mine nu doar pe fata va anunt ca sertarul meu de la lucru e plin de mancare: fructe, seminte de x feluri, fructe uscate, cioco amaruie, biscuiti si toata ziua nu-mi sta gura-n loc si rontzai.
Ce m-am lungit cu povestile....
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe