Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(24)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Laura, mie mi se pare normal. Daca se repeta foarte des si se asociaza cu sangerari, atunci trebuie sa-ti anunti medicul, dar nu cred sa se ajunga la asa ceva.
Maria, lasa ca esti tanara si ai timp sa faci si o fetita, si ce cadou mai frumos pentru fetita poate fi decat un fratior mai mare?

Carla, s.17 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

Felicitari Maria! Felicitari pentru caruciorul albastru! Cel mai important este sa fie bebe sanatos, indiferent ca e fata sau baiat. Nu fii dezamagita! Fii multumita ca ai ajuns pana aici, ca ai o sarcina fara probleme si ca va mai aparea un mic barbatel in viata ta care te va iubi neconditionat!
LauraOana, felicitari pentru confirmare! Cel mai important este ca sunt albinutele sanatoase si miscacioase si ca ne apropiem vazand cu ochii de Ziua Z!
CarlaV, pe mine la Euroclinic morfo m-a costat 350 RON si am primit si un CD. Presupun ca aproximativ asta e tariful!
Week-end placut va doresc!

Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
22+ cu

http://community.webshots.com/user/oana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

ankkaa si carla va multumesc.Sper sa fie de la crestere

20 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!!!

Laurraa....multumesc!!!Eu zic sa nu intri inca in panica...asteapta sa vezi daca se mai repeta ...si apoi pt linistea ta sa suni medicul!!Felicitari pt jumatatea sarcinii...e normal ca de acum sa apara ceva modificari in organism,ca doar si bebe creste simtitor de repede!!

Carla..multumesc de incurajari!!Cum mai este pitica??Tu cum te mai simti??

LauraOana...felicitari pt bebe miscaret si pt confirmarea ca este baietel!!

Oana_du..multumesc pt incurajari si urari!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

20+ Razvan Nicolas

http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annkkaa spune:

Bunicuto,.... din ce povestesti ma regasesc pe mine
eu speram sa fie baietel, iar tati vroia fetita... cand ne-a spsus doctora ca e fata pe figura mea se citea o usoara dezamagire, iar tati era fericit si luminos ca un pom de craciun... Mi-a trecut intre timp si acu sunt extrem de fericita ca am o Strumfita sanatoasa si jucausa...
te obisnuiesti....
pupici

19+

Mergi la inceput

Maria, , incepem si noi sa ne revenim, fata mai repede ca mine, ceea ce este minunat. De luni sper sa pot si eu sa vorbesc, pe nas (normal) dar macar sa ma inteleg cu oamenii.

Oana, multumesc, se pare ca pretul este cam pe acolo peste tot. Cu toate astea ma surprinde cat de mult a crescut de acum 2 ani.

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Ankkaa...sigur ne vom obisnui!!Acum sotul zice ca o sa fiu in minoritate..dar pe alta parte mai privilegiata..cu atatia pupici de la amandoi!!Vad ca el s-a obisnuit super repede cu ideea!!

Carla...ce ma bucur ca sunteti bine!!Era si timpul...ca ati tras-o cateva zile bune!!

Lianaaaaaaaa......unde esti mai??Esti ok??

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

20+ Razvan Nicolas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica
Carla...ce ma bucur ca sunteti bine!!Era si timpul...ca ati tras-o cateva zile bune!!

Daa, am tras-o mai mult de o saptamana, nici acum nu suntem bine, dar nu se compara cu ce a fost. Saby inca tuseste destul de mult si are mucozitati, respira doar pe gura, cea mai mare problema este ca nu stie sa-si sufle nasul singura. De spalat cu ser si curatat nasucul nu ma lasa deloc.
Eu... inca mai am dureri de gat dar nu atat de crancene ca pana aseara, nu am putut vorbi mult timp din cauza durerii. Si eu mai tusesc destul si la mine problema a ramas nasul, care este atat de infundat pe ambele parti incat pun in fiecare seara cate 100-200ml de ser ca sa pot respira cu juma' de nara cate 1-2 ore. Din cauza asta ma doare si capul ingrozitor.
Insa repet, nu se compara cu halul in care eram amandoua, mergem spre bine.

Bebe al meu e cam lenes, l-am simtit la 11 saptamani foarte clar si de atunci cam de 2 ori pe saptamana, trebuie sa fie si din cauza placentei anterioare. Macar de ar fi lenes si dupa ce se naste, ca nu stiu cum o sa conving 2 copii sa doarma in acelasi timp.

Saby la laptop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Am intrat sa va salut si sa mai citesc ce ati mai scris, asta dupa ce am dat de mancare la familie si cat astept sa se umple cada ca le fac baie la copii.

LauraOana felicitari ptr confirmare...sa iti creasca baietelul mare si sanatos si sa va mandriti cu el .

De fapt toate sa fim mandri de bebei nostri si ei sa fie sanatosi si mumosi, nu?

Maria indiferent daca ii pui Nicolas sau Nicholas, numele tot frumos este...mie mi-a placut numele asta de cand eram inca in generala(nu de alta dar aveam un idol) si am zis ca baietelul meu v-a avea acest nume...si mi-a dat Doamne Doamne si un sot cu numele de Nicolae asa ca mai am un motiv in plus.

Apropo de dureri, am mai avut si mi s-a spus ca sunt normale...si in caz ca sunt prea puternice durerile sa iau panadol.

Apropo de recoltarea celulelor stem, la inceput am vrut si noi ,dar apoi am mai citit pe ici si pe colo si ne-a facut sa ne razgandim...asa ca cel mai bine ne rugam la Cel de Sus sa le dea sanatate la copiii nostri...ca e cel mai bine.

Gata va las, ma duc sa le fac baie la copii,si trebuie sa stau dupa ei ca vor sa se joace cu soldatei prin cada...si stiu ca imi vor face apa prin toata baia....
Va urez la toate un weekend placut si linistit.......a inceput si strumfi a mea sa loveasca....e atat de minunat...dar stiti si voi, nu?!

Gata, am plecat, noapte buna.

http://bd.lilypie.com/JP1np2.png

24+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica

Daa, am tras-o mai mult de o saptamana, nici acum nu suntem bine, dar nu se compara cu ce a fost. Saby inca tuseste destul de mult si are mucozitati, respira doar pe gura, cea mai mare problema este ca nu stie sa-si sufle nasul singura. De spalat cu ser si curatat nasucul nu ma lasa deloc.
Eu... inca mai am dureri de gat dar nu atat de crancene ca pana aseara, nu am putut vorbi mult timp din cauza durerii. Si eu mai tusesc destul si la mine problema a ramas nasul, care este atat de infundat pe ambele parti incat pun in fiecare seara cate 100-200ml de ser ca sa pot respira cu juma' de nara cate 1-2 ore. Din cauza asta ma doare si capul ingrozitor.
Insa repet, nu se compara cu halul in care eram amandoua, mergem spre bine.

Bebe al meu e cam lenes, l-am simtit la 11 saptamani foarte clar si de atunci cam de 2 ori pe saptamana, trebuie sa fie si din cauza placentei anterioare. Macar de ar fi lenes si dupa ce se naste, ca nu stiu cum o sa conving 2 copii sa doarma in acelasi timp.

Saby la laptop

Offf....ati tras-o nu gluma!!Nu mi pot imagina prin ce ati trecut...ca nu am fost niciodata asa...dar din descriere...este destul de nasol!!!Macar acum sunteti pe drumul cel bun...si in cateva zile veti fi ca noi...ce a fost mai greu,a trecut!!Multa sanatate!!

20+ Razvan Nicolas

Mergi la inceput