Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(24)
Raspunsuri - Pagina 5
Picky_toto spune:
Salutare fetele, ce mai faceti?
Maria felicitari ptr baietel, frumos nume ati ales...si noi daca aveam baietel ii puneam unul din nume Nicholas (nu de alta dar sa aiba cam acelasi nume cu a lui tati) dar pana la baietel ne vom bucura de fetita, asta in cazul in care nu s-a schimbat .
http://bd.lilypie.com/JP1np2.png
23+
oanaalex spune:
Maria felicitari pentru baietel. Acum ai treaba sa-i alegi hainute si camera (eu una asta fac sa ma relaxez)
Ziceati careva de diferenta dintre ritmul batailor inimii dintre baietel si fetita. Eu tind sa cred ca e adevarat. Acum mi-a spus ca bate inima cu 168 batai pe mnut iar la Alex erau cam intre 130 si 140 deci simtitor mai rapida inimioara la fetita.
Am reusit azi sa dorm o ora la amiaz si sper sa pot dormi si la noapte sa mai recuperez. M-a cam pus pe ganduri medicul ca mi-a spus din start ca nu arat bine la fata si tr sa ma odihnesc. Sper sa-mi revin ca la prima sarcina aratam asa in luna a noua si era si vara.
Va pupacim si ne auzim maine.
Oana 21+ Mara si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21
maria_bunica spune:
Ertina.....multumesc!!!Asa am zis si eu ...ca o sa semene cu mine si o sa am doi baieti care sa ma iubeasca!!
Alynutza...nu pot explica in cuvinte exact ce simt acum...un amestec de fericire..dezamagire...emotie...mai multe!!Sper ca maine sa asimilez altfel vestea!!Azi sunt un pic cam bulversata!!Multumesc pt urari!!
Carla...multumesc!!Chestia e ca parca m-am indragostit de el...ca mi l-a aratat un pic in 4D..ca m-a vazut medicul un pic dezamagita de sex!!Poate am exagerat cand am zis perfect,asta o sa o aflam sigur dupa ce se naste...dar important este ca are toate organele formate normal...Iti doresc sa vi se indeplineasca visul sa fie baietel....mai ales ca era sarcina mai micuta decat a mea,atunci cand ai aflat tu!!
Philip,Picky...nici noi nu suntem inca hotarati daca sa fie Nicolas sau Nicholas...Va multumesc de urari!!
Oanaalex..multumesc!!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
20+ Razvan Nicolas
http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png
philip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaalex Maria felicitari pentru baietel. Acum ai treaba sa-i alegi hainute si camera (eu una asta fac sa ma relaxez) Ziceati careva de diferenta dintre ritmul batailor inimii dintre baietel si fetita. Eu tind sa cred ca e adevarat. Acum mi-a spus ca bate inima cu 168 batai pe mnut iar la Alex erau cam intre 130 si 140 deci simtitor mai rapida inimioara la fetita. Oana 21+ Mara si Alex(05.08.2006) http://picasaweb.google.com/oanaalex21 |
oana, mie mi-a zis medicul ca voi avea baietel pt ca bebe avea 140 de batai pe minut. eu stiu ca mai devreme in sarcina erau mai rapide, dar poate numai in al doilea trimestru se face legatura. vom vedea.
philip
19weeksbaby
mommyandreea
blue77 spune:
Felicitari Maria Bunica bine ai venit in clubul mamelor de baietei, o sa vezi acum ce o sa te puna pe fuga printisorul.
Si eu simt cateodata burta care mi se intareste dar fara durere s ar putea sa fie contractii, numai ca prima oara am inceput sa le simt mult mai tarziu.... sper sa fie totul ok.
Eu am dureri cateodata si cred ca e de la stomac, am citit ca prin sapt 21 stomacul se muta intr-o parte sa faca loc la bb si ma doare cateodata cand stau pe scaun sau cand merg. La Marc ma plimbam ore in sir prin Paris cu prietenele si nu aveam nimic si asta destul de des si acum merg 10 minute si ma iau durerile .
Noi plecam maine in vacanta asa ca o saptamana nu cred ca o sa va pot citi, sa ne vedem cu bine si cu vesti bune si va pup pe toate!
Pupici
NOI
Cristina 20 + 2 si Marc (28.08.2004)
bebe2
happymum spune:
otiliap, poate ca ma bag si eu si nu ar trebui, dar daca zici ca te doare burtica de la trepidatii, mai bine stai acasa si nu pleca. sunt 200km dus si 200 intors. e chin mare. si un oarecare risc.
si nu stiu ce sa zic de bancheta din spate. e chiar pe roti, nu?
mai bine ai sta acasa....
oricum, iti doresc sa iti fie bine.
sa aveti o zi cu mult "bun bun"
viitoare , te DD
finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...
LauraOana spune:
liana!!!! mai intra sa ne spui hallo !!!
..ieri am vazut pe bebe..si ni sa confirmat ca este baietel...si inca un baietel activ, eu care ma plingeam ca nu simt pe bebe, il simt acum in fiecare zi..si dimineata si la prinz si seara....mai ales seara cind ma pun la nani.....m-am plins la dr ca am dureri de burtica..si mi-a prescris magnesiu..a spus ca crampele sunt de la cum se mareste uterul..si uterul este un muschi, si magensiu ajuta sa relaxeze muschii...om trai si om vedea..:)
gravi [21] +4
bebicul nostru
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3126168350&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula
laurraa spune:
Buna fetili!
Maria, felicitari ca este sanatos si ai aflat ce este.La mine e cam rusinos sau rusinoasa.
Ertina, bafta multa in sesiune!
Liana,alooooooooooooooooo unde umbli mama?
Blue, vacanta placuta!
Fetelor acum sa va povestesc ce am patit aseara.Eram la masa si m-a luat o durere sub burta ca doua junghiuri ca si cum ar fi de-a lungul trompelor, in dreptul zonei inghinale.Simteam ca parca mi se intind la maxim ca si niste muschi si mai aveau oleak sa se rupa.Doamne ce m-am speriat.M-a tinut cam 5 min.Am zis ca este exagerat sa sun la dr dar voi ce ziceti? Sa fie nprmale, de la crestere sau sa imi dea de gandit? Nu stiu daca ati inteles exact cum era durerea si unde era localizata.Mi-a fost si imi este teama rau.
Va pup
20 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB
laurraa spune:
Am uitat sa specific ca am crescut si am schimbat prefixul.Cu Doamne Doamne inainte!
20 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB
annkkaa spune:
buna dimineata mamici de albinute....
Laura, se zice ca ar fi normal,..mai ales in perioada 20 -30 saptamani cand bebe creste ffff tare...
sanatate multa!
19+