Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(24)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Maria felicitari ca ai aflat ce culoare are caruciorul!!!Stii ca noi vb ca mergem la eco in aceeasi zi... si daca o sa avem fetite...numele lor va fi Bianca Maria...Offf...am fost si eu atunci la eco si suntem bine,in parametri,i-am auzit pt prima data cum ii bate inimioara,dr a zis ca avem treaba sa dam dintr-o talpa ... si a doua zi am fost la analize pt triplu test,dar noua nu ne-a zis ce o sa avem....ca nu vede ,ca e mult prea devreme...Sunt f suparata pe dr. ca din cate am auzit eu despre el,nu prea zice decat prin luna a6-a...cand este el f sigur.Si m-a mai deranjat ceva la el...cand i-am zis ca l-am simtit pe bebe la 16 sapt si o zi,s-a uitat putin ciudat a spus ca ...sunt sensibila,ceva de genu ca nu prea m-a crezut.Sunt putin debusolata ca m-a cam deranjat atitudinea lui,dar parca nu as renunta la el..

Ramona 18+

http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png

Mergi la inceput

Era sa uit...am schimbat semnatura...am mai crescut.
Si asta se simte din ce in ce mai mult.Drept dovada,aseara,dupa aproape doua saptamani de incercari si esecuri s-a petrecut marele eveniment...tati l-a simtit pe bebe Doamne ce sentiment am avut cand i-am vazut reactia:nici macar la nunta noastra nu l-am vazut atat de fericit si de emotionat si cum vb cu bebe...si ii zicea tot felul de lucruri numai sa mai miste odata..si tati mai zicea o propozitie si bebe mai lovea odata...asa emotionant ca plangeam amandoi (la mine e de asteptat dar el...sotul care e atat de stapan pe el si care nu prea se arata cand simte cate ceva...).
Ce m-a mirat a fost faptul ca ... niciodata nu a miscat/lovit atat de tare,de puternic si de mult... cred ca de vreo 8 ori
Fetele,mai am o veste buna : am rezolvat cu C.M. si asta e ultima mea saptamana de munca..debea astept sa treaca,ca m-am saturat sa stau in picioare 9 ore pe zi... Si promit solemn ca de saptamana viitoare,voi fi mult mai activa,poate voi reusi anul asta sa pun poze cu noi si cu burtica...sa va spuneti si voi parerea... ca toata lumea imi zice ca e destul de mare pt 18 s si pt statura mea (fapt care ma bucura..ca imi plac burticile...mai putin buricul cand iese in exterior)
Hai ca v-am zapacit...va las cumintele si mai vb...eu trebuie sa ma pregatesc pt munca ...

Ramona 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabryella81 spune:

strumfita..noi suntem bine..va citim in fiecare zi doar ca nu prea avem noutati...totul a iesit bine..triplul test, echo 4D...acum suntem siguri ca va avea clont, a fost primul lucru pe care ni l-a spus doctorul, pe mine m-a luat plansul de emotii, taticul era calare pe ecran...a fost prima data cand a venit cu noi...a aparut si linia maro pe burtica...si aseara cand stateam linistiti in pat l-am simtit si eu si tati dand din picioruse..acum singura noastra dilema e numele bebeului..mai avem timp sa ne decidem... toate burticutzele

18

Mergi la inceput

Am uitat...si noi am mai crescut putin...Ramona cum ai rezolvat cu C.M. ...si eu ma gandesc sa nu mai merg la servici...eu lucrez 12 ore pe zi si stau numai pe scaun...dar ma inteapa in partea stanga sub san, daca stau prea mult pe scaun sau in picioare .. acum sunt in concediu de odihna mai am de anul trecut..dar de saptamana vitoare ma duc la lucru...

19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ramona, daca de tine a zis ca esti sensibila la 16 saptamani, de mine probabil ar fi zis ca sunt nebuna sa simt bebe la 11 saptamani. Si atunci a fost foarte clar la mine, s-a plimbat dintr-o parte in alta a burticii si apoi, cand s-a apucat sotul sa-l ciupeasca, s-a dus inapoi.

Despre sex e ciudat sa spuna ca e prea devreme, sexul este format complet la 11 saptamani, probabil ca nu spune deloc pana nu este sigur, dar nici asa nu mi se pare in regula. Eu mi-am intrebat doctorita daca stie sexul macar 55-60% si atunci am vrut sa stiu si eu, si mi-a spus in proportie de 70-80%.

Parerea mea este sa incerci la inca un doctor, nu sa-l schimbi pe acesta deocamdata, dar macar sa vezi cum este si cu altcineva.

Carla, s.17 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

neata burtici

eu sunt tare necajita pt ca eu nu-l simt pe fundita

voi cum va simtiti bebele? Am incercat si intinsa seara in pat stand cat mai linistita, am incercat si tinand mainile pe burtica pana am amortit si nu simt nimic, nici in interior, nici la exterior.

Ce ma fac? Mai e atata pana pe 26 ianuarie...

18+
Asa creste Funditza!
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Gabriela daca ai citit din urma...stii ca eu am acordul sefilor sa intru in concediu medical...asta ca sa nu se faca vreo alta concediere... am rezolvat cu medicul de familie care imi da 14 zile pe luna dar nu toate odata...ceva de ganu....5 zile de CM,2 zile sunt liberele mele de drept din sapt respectiva si tot asa pana se termina cele 14z...iar ce zile raman neacoperite din luna respectiva din CM si libere... (de ex doar 5 zile in februarie)... imi dau ei concediu de odihna.Si tot asa pana la mijlocul lui aprilie cand tre sa intru in prenatal...
Nu stiu daca ai inteles ceva,dar am scris repede ca trebuie sa plec la servici...Daca ai nelamuriri ... scrie si iti voi raspunde (ori diseara dupa ora 22.00 ori mai probabil maine dupa ora 18.00
Va sa aveti o zi linistita

Ramona 18+

Mergi la inceput

Cu acordul nu ar fi problema...deja au angajat pe cineva in locul meu..pe care am invatat-o si deja a intrat cat eu sunt in concediu...voi vedea cum ma simt de saptamana viitoare...o sa te mai intreb eu

alinutza.. nu te negaji..te rog eu mult de tor..nici eu pana aseara nu prea l-am simtit..cateodata dar rar in ultima vreme...ai rabdare te va anunta el..

19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mh spune:

Salutare!

Oana-Du multumesc pentru pont. Am mai gasit si pe youtube niste filmulete cu pilates pentru gravide.
Maria felicitari pentru baietel!!! In timp te obisnuiesti cu ideea, desi si eu mai sper sa se modifice culoarea caruciorului. Eu am o colega de serviciu care a avut baietel pana la 8 luni si la 9 supriza baietelul era fetita..Nu mai zic ca a fost pacienta unui medic celebru in Polizu.
Laura si Oanaalex felicitari pentru confirmari!
Beca cat de sigur e sexul, iti spun din punctul meu de vedere doar daca ti-l arata clar la eco, uite mie mi-a aratat Iosup la prima sarcina la 15 sapt. labiile fetei si le-am recunscut inainte sa imi zica ce e...so eu pana nu vad cu ochii mei nu cred. Acum de ex. nu am vazut asha ceva desi sarcina e mai mare, nu era nimic intre picioare dar nici labii nu am vazut so joi cand merg la Pop o sa vad daca nu cumva iau coborat ''outele'' am deja 22 sapt si ar trebui sa se intample daca totusi nu e fetita.
Alinutza nu te necaji uite eu am inceput sa il simt pe bb pe la 11 sapt dar nu in mod continuu, de la 20 in schimb il simt zilnic. Daca nu te stii cu pr de sanatate si analizele sunt ok nu ai motive sa te ingrijorezi. La mine in prima sarcina bb era mai activ decat ce am acum in burtica.

Mihaela 22+ & Irina ( nov 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annkkaa spune:

raportam ca suntem mai mari cu o saptamana..
ma ajutati si pe mine... am pus poze in abum si nu stiu cum sa pun link aici..
multumesc

20+ Bebitza Karina Elena

Mergi la inceput