Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(24)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

FETELOR-eu ma retrag k farurile mele nu mai au faza lunga...si cum scriu pe intuneric intinsa in pat cred k in curand o aasa k mai bine parchez usurel k maine sa nu ma trezesc cu fata botita
vasi va urez o noapte linistita si placuta..alaturi de cine vreti voi.NOAPTE-BUNA CE VISATI STRANGETI IN BRATE

ely 24sapt....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Ely...ti-am urmarit pozele acum...incantata de cunostinta...esti foarte draguta..si ai o lumina speciala in ochi!!Noapte buna si o seara linistita,ca am vazut ca mergi la nani!!

20+ Razvan Nicolas

http://bd.lilypie.com/xVz4p1.png

http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

oanaalex, imi pare tare rau ca lucrurile nu merg prea bine si sper din inima sa se repare totul cat de curand. si ma rog sa nu ai probleme cu diabetul tura asta. la cate saptamani iti faci testul? mie inca nu mi-a spus dr nimic.

philip
19weeksbaby
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

PHILIP intre sapataman 24 si 28 se face primul test. E un test de o ora, adica iti da sa bei niste glucoza (e un fel de suc super dulce de diferiite fructe pe care deabia l-am baut dar alte persoane zic ca e bun) dupa care iti recolteaza sange atunci si la o ora sa vada cum reactioneaza organismul. daca nu iese ok rezultatul se face testul de 3 ore care e cam la fel si din ora in ora recolteaza sange.
daca nu ai avut probleme prima data ma gandesc ca o sa fi ok si acum, eu am sanse 90% sa fac iarasi

Oana 22+ Mara si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna dimineata!
Dar ati avut ceva activitate de ieri dupa amiaza, nu gluma....
In primul rand va multumesc pentru ca sunteti foarte dragute si ma laudati. Poate asa nu ma mai gandesc ca sunt o grasuna...
Oana, imi pare rau ca treceti prin momente grele. Sper sa treaca in curand toata situatia asta de criza.
Maria, cxu siguranta ar fi dragut bebe imbracat in roz. Si hainute de baietei cu roz exista. Are Rebeca un tricou de baietel, cu roz si bej, de exemplu.
Carla, m-ai pierdut. Deci, in burtica, acum, ce crezi tu ca se ascunde?
Baby-first, multumesc pentru impresiile la adresa apartamentului. Daca ai stii cat de prost a fost lucrat, cu cata lipsa de respect pt cumparator si lipsa de profesionalism... Munca de nepriceputi au facut muncitorii. Dar asta este...
Ely, m-am uitat si eu la pozele voastre, foarte faine. Dar mai multe se poate???

Ieri am petrecut seara cu nasii nostri, nu ne-am mai vazut de o multime de timp. A fost tare placut si cred ca este important pentru rebeca sa socializeze cu ei inainte de a naste. Ca altfel risca sa nu inteleaga de ce au aparut nasii la nasterea altui bebe si pe ea nu au bagat-o in seama.

Ma duc sa ma lupt cu un castron cu cereale... Va pup.

Ioana 23+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Buna dimineata!
Dar ce mult ati scris in weekend... Inca n-am recuperat.

MARIA, felicitari pentru baietel! Si sa nu mai fi suparata

RELUSHA, bafta multa la examene! Sa nu te stresezi prea tare

Si fac si eu o strigare la unele fete care n-au mai scris de mult: Clodyac, Alynta27, Ganesha, Gabryella81, Dicirstea
Ce mai faceti? Dati un semn de viata?

20+ si Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Oanaalex, iti scriu pe larg despre fasole si diabet putin mai tarziu, acum ma streseaza clientii si vreau sa ma adun.
Imi pare tare rau pentru greutatile voastre, imi dau seama cat de obositor trebuie sa fie pentru tine sa mergi la controalele periodice. Cu firmele de constructii, asa e si la noi.
Dar stii care e diferenta? Aici, desi sunt 3 firme de constructii pe cate un etaj de bloc, 80% din ele nu au ce lucra, preturile la materiale au scazut mult, dar daca vrei sa contractezi o lucrare iti fac un deviz astronomic. Cred ca prefera sa nu faca nimic decat sa ia mai putini bani decat in urma cu 6 luni pentru o lucrare similara. Asa e la noi, eu am nevoie de firme de constructii dar nu am cu cine sa lucrez.

Fug ca am mult de lucru, revin, .

Carla, s.17 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Neatza fetili!

Ohoooo da ce activitate intensa.
Ieri am fost toata ziua la niste prieteni, am papat, am jucat remi, etc.

BebeBeca si anda_magda pt dureri de spate: supozitoare Uscosin.Eu stiam de ele da nu folosisem.Si l-am sunat pe dr si mi-a zis sa-mi pun unul iar daca nu trece durerea sa mai pun unul la 8 ore.Am pus doar unul, caci fetelor mi-a luat durerea cu mana.Pe mine ma durea de muream, ziceai ca se freaca os pe os, in dreptul bazinului.

Oanaalex, imi pare rau ca trebuie sa te stresezi atat dar ai sa vezi ca toate vor trece.

Maria, eu nu ma gandesc inca la nume mai stau s avedem ca la mine la inceput era baietel acum ar fi fetitza, dar la 23 saptamani poate aflam si noi.

Ely, poate esti hipotensiva si de aceea lesini asa mult; bea multe lichide si o cafelutza mica din cand in cand

Astazi, dupa ce termin tb la facultate ma duc sa ma infund in salon la epilat total, pensat, aranjat ca anul acesta nu am apuzat.

Carla, apropo, ca m-ai zapacit: deci pana la urma e baietel sau fetita?

20 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB

Mergi la inceput

BebeBeca, Laura, doctorita a spus ca 70-80% este fetita, dar pana la morfofetala eu inca mai sper la baietel, desi cred ca pana atunci o sa ma obisnuiesc atat de mult cu ideea de fetita incat o sa fiu dezamagita daca se schimba.

Saby la laptop

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Ely, iti tin pumnii sa te simti mai bine .
Miruta, multumesc mult, mergem spre bine, e deja a 12-a zi, cred ca mai dureaza macar o saptamana pana sa ne revenim complet.
Asa spune lumea si despre burtica mea, ca parca m-as fi ingrasat putin, lasa ca se vede ea destul mai tarziu.

Saby la laptop

Mergi la inceput