Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (254)
Raspunsuri - Pagina 5
valentina_22 spune:
Cecilia, l-am vazut pe Cristi la zapada. Se vede ca i-a placut la nebunie si ca si-a facut repede prieteni de joaca. Intr-una dintre fotografii se vedea ca are obrajorii rosii dar nu s-a lasat
Nu s-a speriat cand l-ai tras cu sania?
diwana, am vizionat filmuletul
. Ce mici si dragalasi erau... si acum sunt,dar parca atunci avea un farmec al lor.Eu si acum din cand in cand imi
reimprospatez memoria cu fotografiile copiilor inca de la nastere si mereu ma minunez ,cum a trecut timpul si la cat au crescut, cate au invatat etc. De multe ori cand ii iau in brate pe ai mei si ii vad cum se lipesc de mine, mi-as dori sa opresc timpul in loc. Nu se poate din pacate(sau din fericire) si ma pregatesc pentru alte si alte experiente placute![]()
roxali, imi pare rau sa aud asta. Sper sa fie un episod trecator si sa va reveniti repede. Le-am dat si eu alor mei lapte de soia si sa stii ca are un gust foarte bun, iar lor le-a placut mult de tot.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
papanash spune:
stiu ca am promis poze cu jucaria noua ( dar care nu prea mai e asa interesanta
) dar nu mai gasesc aparatul foto, cred cal-am pierdut.
n-am cum sa va arat ce=a facut Andrei pe pereti, a prins un creion cerat maro si ghici unde l-a folosit ?
Cecilia, am vazut ce baiat afectuos ai, Andrei nu mai vrea sa dea pupici, numai maimutoii de plus ii dragaleste.
Noi nu avem sanie, trebuie sa cumparam zilele astea. Din experienta voastra, care e mai buna,din lemn sau din plastic ? cu spatar ati vazut pe undeva ?
Ramona, daca vrei no spa si nu are cine sa trimita, zilele astea trebuie sa ajung pe la posta si daca vrei iti trimit si tie medicamentul.
Roxali, multi pupici de la noi sa va faceti bine repede
, e foarte greu cu puii bolnavi. Cu oboseala, cu nervii ne mai revenim noi dar cand e vorba de ei, totul e mai greu.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
mandarinutza spune:
Mariana, ama dmirat pozele superbe cu frumosii Michael si Eliza. Se vede ca s-au distrat!Multa sanatate, sa iti treaca durerile repede si sa nu mai ai parte de ele!
Papanash, sanatate lui Ghighi!
Imi pare tare rau ca nu aveti caldura.
Roxali, sanatate Soniei, sa scape de varsaturi!
Sabina, drum bun!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
mandarinutza spune:
Eu am fost azi in Auchan dupa sanie, dar se vandusera toate. Ieri seara cica era plin de saniute, mi-a spus o colega de la servici. L-am rugat pe tati, care e la Sivbiu acum sa caute el pe acolo.
Antonia s-a cam speriat de zapada la inceput, nu ii place ca se pune zapada pe cizmulite, si merge ce merge, se sterge pe cizme, e asa haioasa, si scutura toti pomii si bancile din parc sa nu mai fie zapada pe elel.![]()
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
alinus_25 spune:
Buna seara. La noi e mare scandal, Teo e in plina criza/eruptie dentara. Ii iese a4a masea si se pregatesc caninii.
Tati se joaca cu baiatul, iar eu mai am de lucru la disertatie.
Imi fac timp sa-mi pun o
la semnatura.
Si o rog
pe Yaia sa ma treaca in listuta, cand o avea timp.
DPN 9.09.2009
faina data, nu? Sa ma ajute DD sa ajung pana acolo si sa nasc un copilas sanatos, asta e tot ce imi doresc.
Voua va doresc sanatate si fericire sa va umple casele.
Alina, mama lui Teutzu - dragutzu
La multi ani Teo!
(10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz
greyeras spune:
Alinush felicitari si sarcina usoara!
Sunt sigura ca totul o sa fie bine.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
valentina_22 spune:
papansh, Andrei are coltul lui , in care isi scrie dedicatiile in fecare zi. Cum Alexandra este cam imprastiata si isi lasa culorile pe unde apuca, Andrei profita la maxim de asta si ma trezec cu peretii redecorati, cu toata osteneala mea de ai pastra curati. Noroc ca vopseaua este vinarom cu teflon,iar peretii se sterg destul de usor ca altfel nu stiu ce faceam
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
greyeras spune:
Seara buna fetelor!
Amm intrat sa va salut.
Papanash cam asa e cu interesul pt forum, desi eu sper sa nu-mi pierd placerea asta, sincer e o placere sa va cunosc, am invatat multe de la voi.
Cecilia am vazut ca ia placut lui Cristi la zapada.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinus_25 Buna seara. La noi e mare scandal, Teo e in plina criza/eruptie dentara. Ii iese a4a masea si se pregatesc caninii. Tati se joaca cu baiatul, iar eu mai am de lucru la disertatie. Imi fac timp sa-mi pun o la semnatura.Si o rog DPN 9.09.2009 Voua va doresc sanatate si fericire sa va umple casele. ![]() Alina, mama lui Teutzu - dragutzu La multi ani Teo! (10.10.2007) Bondarul bzz-bzzzz |
Felicitari si sarcina usoara, inteleg ca acum esti graviduta in mod oficial, parca ziceai ca mergi la dr...vrem amanunte.

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Multumim pt aprecieri, azi a fost mai incantat de zapada si de sanie, saniuta nu era a noastra,era a vecinilor, cu care Cristi este bun prieten.
L-a tras o fetita cu sania si eu il tineam de la spate sa nu cada, dar a sta foarte cuminte.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem