Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (254)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

alinush, felicitari !
Sa ai o sarcina usoara si la toamna sa-i faci cadou lui Teo un bebelush sanatos si la fel de frumos ca el !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Alinush, felicitari! Chiar e faina data. Sa inteleg ca te apuci de Triburi?

Betty, ce mai face Mario? Cum e la gradi?

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Ali. imi pare tare rau sa aud ca ati intrat si voi in clubul racitilor
Va uram insanatosire grabnica !

Mergi la inceput

Vazut si poze cu Cristi in zapada, te rog frumos sa-i cumperi saniuta, draga mamica ! Asa o placere nu i-o poti refuza puiului tau !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Cu o pauza de hranit scandalagiul, am reusit si eu sa-mi editez semnatura.
Rox, valeuuu, nici vorba de triburi. Mai degraba ma apuc de sporturi extreme, oricum am inceput sa fac si din astea.
Din pricina durerilor de care vorbeam, si de care tu ziceai ca la tine au fost ok, la mine nu in prima sarcina, am inceput sa urcam scarile de manutza. Inca nu ma tzine spatele sa si cobor cu Teo de mana.

La noi, ca joc de interior, e la mare cautare calculatorul, si musai BabySmash de care vorbea Adimercedes. Si uite asa fac naveta intre calculator si laptop ca sa-mi termin lucrarea, care dupa parerea mea e un fiasco.

Alina in 5+ DPN 9.09.2009
si Teutzu - dragutzu (10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Cecilia nu am ajuns la medic, insa asta nu m-a impiedicat sa-mi calculez dpn-ul. Deocamdata simt ca e totul bine. Primele teste au iesit de un roz pal. Acum la o saptamana intarziere au iesit liniutele perfecte.

Rox de fapt 'datele'. Ca si Teo e nascut 10.10.2007

Alina in 5+ DPN 9.09.2009
si Teutzu - dragutzu (10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Alinus, m-am lamurit. O fi fetita BB2. Apropos, ce ai prefera sa fie? Ca de vrut, sigur vrei un BB sanatos orice o fi el.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Salutare, fetele!

Papanash, desi nu m-ai strigat, raspund si eu. La mine una e vorba de lipsa de timp.

Alinus, felicitari oficiale Sa dea Domnul sa fie totul bine si fara peripetii.

Mariana, am vazut pozele si recunosc, ma roade putin invidia ca nu am fost si eu pe acolo sa ma vad cu voi . Tare scumpi protagonistii.

Ali si Mariana, cel mai bine sa filtrati putin mesajele, exact asa cum spunea Roxana.

Fetele care intrebau de Mario si Betty, pot sa va spun eu ca Mario e tare, tare scump si s-a acomodat f bine. Si da, e coleg de grupa cu Stefan . Mai multe o las pe Betty sa va povesteasca.

Stefan e bine, nimic nou sub soare. Ieri am facut putin balet pe zapada cu masina, asa ca azi am cumparat cauciucuri de iarna si am si 'incaltat' masinuta. A fost o adevarata aventura, greu am gasit dimensiunile pe care le cautam. Pana la urma am rezolvat numai prin firma la care lucrez, am sunat la cei de la care au echipat pt iarna masinile de firma si mi-au cautat si mie 4 Nokian-uri. (Yaio, cred ca astea sunt si pe la voi, nu?)

Acu Stefan a adormit, tati ajunge pe la 12.30 ca se intoarce de la Timisoara, asa ca bantui sa vad ce ati mai scris.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Hihihi, ce ti-e si viata asta. In loc de Nikon mi-am luat Nokian . Aproape la fel cuvintele si totusi...

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinus_25

Imi fac timp sa-mi pun o la semnatura.

[

alinus, ,ti-am spus eu ca Cineva acolo sus te iubeste!Sarcina cat mai usoara si bebe sanatos si papacios!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput