America (139)
Raspunsuri - Pagina 25
sinzi_ana spune:
Andrada, te doare constant sau din cand in cand??? Pe mine ma doare doar in anumite pozitii ale piciorului si cand se schimba vremea (adica rar prin partile astea!!!)
Nintendo DS sa fie (sotu vroia PSP, dar sunt sigura ca mai mult pt el!!!)
Nu pot sa il schimb eu asa usor pe "priviet Vladimir" (pe David il mai cheama si Vlad, si pe fi-su Vladimir, dar mereu uita sa se opreasca dupa Vlad)
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
CRISMIR spune:
Ihhhh,ce urat e subiectul ala de la generale de care vorbeati...mi-a ramas un gust amar si doar l-am rasfoit...da vorba lui RUXI,vechi si nu mai merita sa ne batem capul
SINZI,tu vorbesti de slabaturi...stai ca am de dat jos mult,abia am 3 zile,sper sa ma tina ...sa ma anunti ce ai vorbit cu popa,cand se tine Eminescu
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
miereamara spune:
Andrada, nu sunt la maternitate, de abia astept maine controlul si ecografia, mi-e cam teama pt bebe.
Hilde, din cate stiu eu, trebuie sa mergi personal la ambasada/ sau consulat Mexic, Canada, sa soliciti viza in pasaport (stampila). De fapt sunt sigura 100%. Sotul meu este blocat aici de ceva ani pe viza H1 pt ca ii este teama sa mearga la Bucuresti sa solicite viza (are statut legal, totul e ok cu el). Uneori cei de acolo fac niste verificari suplimentare care pot dura intre 2 zile si cateva luni si el nu-si permite sa piarda job-ul de aici in cazul in care ar putea fi retinut acolo mai mult.
Nu inteleg la ce te referi cand spui ca poti primi viza prin posta, numai persoanele peste 79 de ani se califica la drop box si asta numai pt vizele turistice. In nici un caz pt vizele H1/H4 a caror proces este mai complicat.
Stiu ca poti calatori cu advance parole cand aplici pt GC si inca nu ti s-a finalizat procesul.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
LucasMom spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adriana_m Miere multumesc mult. Acum am inteles. Deci nu scapam de prelungire si de bani cheltuiti. Asta e. |
Asa e. Daca ai nevoie de mai multe amanunte, documente, fees uite aici
http://www.columbia.edu/cu/isso/faculty/H_dpt_mgr/H1B_extension.html
sau aici
http://www.immspec.com/h-1b-visa-extension.htm
Daca cauti pe google sunt cateva forumuri foarte bune pt immigration unde gasesti raspunsuri prompte la multe intrebari pe care probabil le aveti. Oricum, cat stiu iti raspund si eu.Probabil ca stiti ca dupa prelungirea de 3 ani nu mai puteti prelungi din nou decat daca sunteti in proces de obtinere a green cardului.
Hilde, exact cum a explicat Miere stiu si eu, viza trebuie stampilata in pasaport ca sa te intorci inapoi in US.
Alina
CamiM spune:
Miere tinem pumnii maine (adica azi) la control sa vii cu vesti bune.. si poate veniti 2.. La voi ce se mai aude cu PERM-ul?
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
Hilde spune:
Miere, ai dreptate. Noi suntem cetateni canadieni si nu se aplica legea aia la noi.(scrie pe vize sa luam o copie cu noi cand iesim din tara, atat) Nu folosim deloc pasapoartele romanesti cand calatorim, ca-s expirate.
Am primit vizele H1B prin posta. De fapt employerii, nu noi. Este un document A4. Inainte am avut vize TN de canadieni, venite tot prin posta. Si inainte de asta am avut de studenti, luate de la granita.
Nu stiu daca ai inteles mare lucru din ce am scris mai sus. Aplicatiile de schimbare de status au fost facute din interiorul US si de fiecare data am primit o visa prin posta.Eu credeam ca la toata lumea e la fel. Acum am inteles si de ce este diferit. Multam mult.
Of, cand o sa scapam de toata hartogaraia asta.
Vreau si eu sa-mi reinnoiesc pasaportul romanesc, sa ma dau "comunitara" cand ma duc in Romania.
Unde trebuie sa trimit documentele?
Citesc in urma, vad ca ati vorbit si de asta.
Edit la edit la edit :)
CamiM spune:
Multumim frumos pentru intrebari fetelor suntem bine: pisicutele mele sunt ok acum; am scapat de ticaloasa de raceala si acum ne mai chinuie doar restul: dintii, talentele, ambitiile mari..
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
Hilde spune:
Fetelor, ce tampenie asta cu calatoriile. Nici n-am stiut. Ma bucur ca am aflat, mai spuneam si altora si ramaneau pe afara.
If you are in H-1B status and plan to travel outside of the U.S., you will need to obtain an H-1B visa stamp to re-enter the U.S. (unless you are a Canadian citizen, or you are visiting Canada or Mexico for less than 30 days). To obtain an H-1B visa stamp, you will need to make an appointment at a U.S. Embassy or Consulate and apply for the visa stamp there. Before you leave the U.S., we recommend that you get a copy of your H-1B petition to take with you.
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arminad Ramona ,Alexandru ce zice de excursie ? |
Pai ideea ii apartine! Eu nu ma indur... Anul trecut m-am oferit sa-l trimit, ca a plecat mama de la noi cam pe cind luase si el vacanta. Atunci n-a vrut. Cred ca l-a apucat si pe el dorul.
corinadana spune:
Ciuf - La multi ani mamei!
Andrada ai grija de picior, sanatate multa!
Miere bafta maine! poate scapi de burtica...dar nici jos nu l simti?!
Ramona ce bine ca Alexandru vrea in Ro fara tine, la mine nici NU se pune problema; ginecologul meu din Ro a uitat sa ne taie cordonul ombilical Sa fiu totusi multumita ca se intinde de acasa pana la scoala.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca