America (139)
Raspunsuri - Pagina 24
adriana_m spune:
Miere multumesc mult. Acum am inteles. Deci nu scapam de prelungire si de bani cheltuiti. Asta e. Cu F1 e cam complicat pt ca daca ma inscriu la un colegiu imi trebuie si bani ceea ce nu am deocamdata. Mai e faza cu un masterat sau doctorat parca, dar inca nu mi-am dat Teofl-ul si tare mi-e teama. O tot lungesc de numa numa. Sper sa prind curaj si sa ma inscriu odata. Multumesc mult de tot ca ti-ai facut timp sa-mi raspunzi si pt detaliile legate de acte (foarte importante de altfel).
sinzi_ana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pumba sanzi - ma asteptam sa fie intre ei,sa coloreze impreuna,etc ....mai bine, chem eu un copil la joaca si ma platesc singura in cazul asta. |
pai ai stat toata ziua sa ii urmaresti?
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
Hilde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Stampila pe care ti-o poti pune la ambasada iti da si dreptul sa calatoresti pe langa statutul legal, pe cand dc iti schimbi statutul pe teritoriul SUA, asta nu iti da dreptul sa calatoresti, dar esti in legalitate. |
Miere, n-am inteles eu exact ce intelegi tu prin "calatorie".
Daca te referi la iesirea din tara, nu sunt probleme. Daca vrei sa obtii alt tip de viza( =alt statut) cand esti in interior, o primesti prin posta si poti sa calatoresti cand vrei. Trebuie doar sa o ai cu tine. Si pasaportul bineinteles.
sinzi_ana spune:
Ah...am uitat sa ma laud
Am mers azi cu bicla prin drumurile noastre de tzara o ora!!!! Si apoi plimbat pentru relaxat muschii inca juma de ora!!!
Si imi e un somn de mor...dar nici nu m-as duce la culcare!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Hilde spune:
De fapt intrasem sa vad poze cu bebeul lui Miere dar vad ca trebuie sa mai revin.
Ma duc la culcare, abia mai tin ochii deschisi. Tare drag imi e sa dorm...si sa mananc.
Hilde spune:
Vad ca si Sanzianei ii este somn.Eu mi-am facut-o cu mana mea. Am baut o cana de lapte cald, am uitat ca adorm de la el.
Mai invata Mitzo Baston daca mai poti!
CRISMIR spune:
ANDRADA,sanate ,imi pare rau de picior,cxe urata situatie!!!...ai facut baschet?...si eu..ce dor imi e sa mai joc,mai ce rau m-am lenevit...
CIUF,LA MULTI ANI mamei tale!
SINZI,bravo!!!...auzi la ea,"relaxarea muschilor"...hihihih...esti tare...eu azi am alergat 1 mile si am mers cam 45 de minute...ce bine m-am simtit dupa...
RAMONA ,sanatate Anutei!
PUMBA ,ce mititica ai,sa va traiasca...mai ,lasa ca poate face mai multe la gradii,abia a stat doar o zi,nu?!
Sanatate la toti puiutii bolnaviori!
MIERE,astept si eu vesti...nu am intrat cateva zile si ma gandeam ca ai nascut..vad ca ii place mititelului in burtica...dar nu e totusi cam mult?!...sper ca maine la doctor sa iti zica cand nasti cu inducere ca deja ar fi timpul...bafta!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Andrada spune:
Sinzi nintendo e altceva...e portabil mei, il iau la buda, in masina, se joaca in orice pozitie, cit stau in cap, cit cumperi...etc e mai usor sa devina addicted.
Ca ziceai de doctor, daca ai dubii schimba-l, si eu l-am schimbat, ia unul cu experienta si Goldman stii regulile.
Arminad, intotdeauna trebuie sa fii cu un "joc" inaintea lor, de ex acu e Spore asta il are si pe nintendo si pe calc si pe ipod (asta e al meu) si tare ii place. (mie imi place din Monk aia cind ii zice unul ca spiritul lui de observatie "it's a blessing and a curse, right?", Monk: "it's a curse". Ala cica:" Well, it's a blessing AND a curse". Monk: "well, yeah..it's a curse").
Nu e mare lucru cu piciorul asta, mi-l tot pun dupa git, pe perete, in buzunar, ajunsei la 2 advile si 2 aspirine pe seara.
Am asa un feeling ca miere e la maternitate (asta sau nu mai am rabdare odata)
A
sinzi_ana spune:
Avem un leapster (daca se pune ca e pt bebelusi 3-7 ani)!!!!
Daca David nu e dependent de jocuri...macar Radu sa le foloseasca!!!! Noroc ca asa imi vad si eu de DC-ul meu
Andrada, nu am dubii in ceea ce il priveste pe pediatru' (are un palmares impresionant) da' mi s-a pus pata ca vreau sa mai cer o parere (defect vechi)
Hilde, imi pica nasu in comp, dar astept sa termine sotu jocu de hockey pe PS3
Mire, tu vrei sa ajungi scoaba? Stii ca aici sunt vanturi mari
Andrada spune:
Mirela merci, mi-e si jena sa ma pling ca nu-i durere mare ca de dinti, dar e acolosa mereu, mai degraba ma dau mare ca suna ca si cum ma duc every other day la gym.
Sinzi, daca e feelingul stii cum e, incearca vezi ce zice si altul, leapster nu se pune e un fel de strugurel pe linga dior,
A