America (139)
Raspunsuri - Pagina 22
LucasMom spune:
Ciuf, cam asa stiam si eu cu bautul in pozitie culcata. Ca sunt expusi la infectii de ureche. Lucas are 9 luni acum si invata sa doarma singurel; e cam greu sa-l dezobisnuiesc de adormitul in brate si sticla cu lapte e un fel de compromis, sper eu, temporar.
Pumba, lui abia i-au iesit dintisorii (are 8 afara, dar sunt mici, inca nu am inceput sa-i perii si oricum la fel adormea si inainte sugand lapte, nu aveam cum sa-i curat ca adormea sugand.
Multumesc pt sugestia cu inclinatul saltelei o sa caut ceva sa-i pun sub si sa-i ridic putin partea de la cap. Si o sa ma straduiesc mai mult sa-l invat sa adoarma fara sticluta, nush daca o sa-mi reuseasca.
Alina
pumba spune:
acum vreo 4 ani, am facut chestia cu pasaportul,am facut procura la o ambasada( specificat pt pasaport),si am trimis actele in tara. nu au avut probleme de nici un fel.
la medic - m-am dus vaca si m-am intors bou.domnu doctor- un tip tanar,timid ....mi-a cerut permisiunea sa ma atinga trebuia sa-i spun "chiar te rog" ....a venit cu cartea la mine,sa-mi spuna diferenta dintre pastile habar nu avea ce si cum........dar m-am linistit spunadu-mi "canceru nu doare". incercam acum alte pastile.
eu banuiesc ca au fost foarte puternice pastilele si mi-au dat hormoni peste cap.
pumba spune:
lucasmom- e pui mic copilu tau
mai,iar bat vanturile la noi,e incredibil mi-e frica sa nu-mi zboare casa.
cu preschoolu asta- e foarte aproape de casa,am auzit lucruri bune despre,dar cand am vazut-o pe dna cum statea in mijlocul clasei si ii supraveghea........sotul de foarte mult timp, tot zice sa-mi deschid eu un preschool.
ciuf spune:
Ramona, ai vazut ca au scazut ratele pentru refinantare?
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
pumba spune:
ciuf-pleaca singur in tara? sau cu tatal tau?
eu cand am mers in tara eram paranoia curata - le spuneam non stop - tine-o de mana, vezi pe unde mergi ,nu fugi, nu te indeparta. de ce ? aici sunt aproape non stop cu mine,nu avem matusi ,unchi,bunici si nu sunt obisnuita sa plece cu altcineva..... ma recunosc in ceeea ce zici.
philip- are 3 ani pustoaica mica.
Delia21 spune:
Miere,...cum adica trebuie sa dam inapoi banii de la Fafsa???No ca m-am panicat.Mie nu mi-a pomenit nimeni nimic,dar nimic,...de datul inapoi,..i zice Pellgram la asta care ma ajuta cu bani ca sa imi achit studiile.O sa fac sapaturi,...nu mai dorm la noapte pana nu aflu ceva,...legat de asta.
adrianaloy spune:
Miere, CPA e acelasi lucru cu bookkeper certificate? M-am interesat si eu anul trecut cum sa-mi iau acest certificat si-am aflat ca daca n-ai scoala(eu am degree in alt domeniu) poti echivala cu 2 ani de experienta ca bookkeper. Eu mai am putin si fac experienta...asa ca ma interesez sa vad in ce consta examenul si licenta.
Succes maine la doctor- poate va intoarceti 2!
Lucasmom- dragutza quote of the day- o avem si noi pe frigider in bucatarie la firma!
Ramona nu stiam ca ai fata bolnavioara. Sanatate multa.
ciuf spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pumba ciuf-pleaca singur in tara? sau cu tatal tau? eu cand am mers in tara eram paranoia curata - le spuneam non stop - tine-o de mana, vezi pe unde mergi ,nu fugi, nu te indeparta. de ce ? aici sunt aproape non stop cu mine,nu avem matusi ,unchi,bunici si nu sunt obisnuita sa plece cu altcineva..... ma recunosc in ceeea ce zici. philip- are 3 ani pustoaica mica. |
Nu-mi alimenta paranoia, te rog . Ma gandisem la un moment dat sa fie tinut Luca de un ham in Ro . Cred ca s-ar uita romanii la copilul meu ca la un "animal" ca tot s-a discutat de subiectul cu pricina.
M-au speriat unii si altii cu trecerile de pietoni, ca toti soferii sunt un fel de "Vitezomanul Gica" si mai uita sa opreasca la ele. Apoi, alta nebunie ar fi sa nu mi se piarda copilul. Nu care cumva sa sara in strada... Ma opresc ca v-ati ingrozi de mine . Of, de abia astept sa il vad inapoi.
El pleaca cu mama. Acum ea este aici. Ah, azi e ziua ei. Tot ma chinui sa o conving sa o scoatem diseara la un restaurant. A stat ieri toata ziua in bucatarie gatind una-alta. Printre care a incercat si acel tort gustos si cremos, al carui blat nu a crescut. So, please, care l-a facut sa ne lumineze oleaca cu ce am gresit.
I-am cumparat un parfumel si un colier din pietre turcoiz. E piatra ei preferata.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
LucasMom spune:
Ciuf, eu am facut tortul acela de repetate ori si urmand reteta mi-a iesit bine. adica foaia nu creste excesiv, creste putin apoi se mai lasa putin si ramane asa cam 0,7-1 cm grosime poate. eu o fac intr-o tava mai intinsa si cred ca poate asta e un motiv pt care nu-mi iese groasa. O coc pe parchement paper si n-am avut probleme. Cum i-a iesit mamei tale?
Alina