America (139)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Miere inca asteptam vestile! Poate deseara.
Am si eu o intrebare, daca ma puteti ajuta cu niste informatii pt schimbarea pasaportului. La copil ii expira pasaportul in aprilie si trebuie schimbat. Aveti indee cat dureaza acum si cam ce acete trebe? Si trebe sa te programezi la ambasada sau mergi direct acolo cu actele? Acum cica nu se mai poate face imputernicire in tara pt a schimba pasaportul in tara asa ca totul trebuie sa se faca doar la consulat.
Si inca o intrebare pt fetele care au venit aici cu vize H1b si H4. noi anul asta trebuie sa prelungim viza si trebuie sa depunem actele din timp. Stiti cumva daca e nevoie de pasapoarte d ela inceput de cand incepe procesul sau mai incolo? Ca procesul parac dureaza vreo 6-8 luni. Ca daca noi o sa-i schimbam pasaportul copilului si in acelasi timp incepem si procesul de prelungire a vizei va fi cam greu s afacem asta fara pasaportul copilului valabil. Multumesc anticipat pt cine ma poate ajuta cu sfaturi.
Vroiam s ava mai spun ca ultimul antibiotic care i l-am dat copilului pt otita(daca va mai amintiti cu operatia de tuburi) a avut succes se pare si deocamdata suntem scapati de operatia aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Citat:
La noi sunt -28C! Mi-am facut un cappuccino si incerc sa ma incalzesc! Iar mi-a fost jale de copilasii astia mici ai nostri care trebuie sa iasa din casa pe gerul asta si sa mearga la scoala!

Are you kidding me?Aici sunt -11 si mie mi se pare sfirsitul lumii .Ma gindeam dimineata daca sa-l las la scoala sau nu doar ca a chiulit deja cam mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

anca, eu am luat licenta sa predau jurnalism prin alternative routes, acre e valabil numai 2 ani, daca nu0s gasesti in timpul asta, expira si apoi trebuie sa o iei de la capat. eu n-am reusit sa gasesc nimic in cei doi ani asa ca am last-o balta. tu ce poti preda? daca e materie cautata, ar trebui sa fie mai usor (mate, stiinte, engleza...). bafta.

philip
19weeksbaby
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

fetelor,

In primul rind "la multi Ani!"
Am o intrebare legata de Financial Aid.
Ati aplicat vreodata pt Federal Student Aid? Am inteles ca daca ai degree in tara nu te mai califici.Ma gindesc sa nu mentionez despre scoala din tara dar as vrea sa transfer ceva credite daca se poate.

Imi dati va rog un sfat?

neda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Andrada, imi pare rau, dar bine ca ai aflat ce e. Acu ce faci, te operezi?
Da, ai dreptate e f.f. greu ca nu am back-up, am si zis, mai ales cand trebuie sa merg intr-o delegatie tb sa fac tot felul de chestii extreme cu adus parintii din Ro sau luat copil dupa mine. Dar eu sunt o optimista. Vorba reclamei: life comes at you fast. Gandesc ca le iau pe toate asa cum sunt si pot gasi parti pozitive in orice, cel mai important e sa fiu happy and healthy ca si daca plang nu se rezolva nimic.

Miere, iti zic eu, sambata nasti ca e ziua mea :) . Nu pot sa cred cati ani implinesc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Io imi cer scuze ca nu stiu sa raspund nici la intrebarea cu FAFSA si nici la cea cu pasaportul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Cu pasaportul sunt si eu curioasa ca am citit ca de anul asta isi baga romanii "the ultimate" in materie de pasapoarte, cu chip si cu amprenta, ceea ce ma face sa cred ca o sa trebuiasca sa merg la consulat sa imi reiinoiesc pasaportul. Pina una, alta, daca e urgentza pot calatori cu cel american...

Philip licentza mea e pentru fizica, clasele 9-12. Ma enervez si io ca tot aud cit de cautati sunt profesorii de stiinte si mate si cu toate astea eu nu vad decit cite 1-2 posturi scoase in cele 3-4 districte scolare invecinate pe care le tin sub observatie. Ma gindesc sa incerc cu substitute ca sa imi construiesc si eu un resume cit de cit. La ultimul interviu la care am mers seful de catedra a vazut ca merg ca voluntar la scoala Andreei si a inceput sa imi povesteasca entuziasmat cum ca aia a fost prima scoala la care a predat si ca a stat pe acolo vreo 10 ani. Pina la urma ajuta si voluntariatul asta la gradinitza si la clasa 1a, a 2a....

Miere, sotul tot nu vrea sa dea o "mana" de ajutor?

Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Andrada multa sanatate! Ce tratament ti-a recomandat medicul?

Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Multumim pentru urari de bine. Ana isi vede de program, dar e usor fonfaita. Mai tuseste cite un pic, nenorocirea aia e stuck in git si o incurca.
Ancadm, incredibil cit e de frig la voi!
Adriana m, ma bucur ca antibioticul de acum a rezolvat problema. Cum zice si Andrada, cind mai cresc copiii se rezolva si problemele astea.
Andrada, nasolica treaba dar macar stii care-i baiul. Acum ce-ti face? Eu sint cu doua discuri herniate, dr. s-a mirat ca mai pot umbla. Cred ca sint vechi nenorocirile astea, osul e in bad shape si uite asa... In apropiere de noi e un Back Institute unde am aflat eu ca vine lume din diverse parti ca-s minunati doctorii. I-am checked out zilele trecute si vad ca sint unu si unu: Harvad, Yale de-astea...
Cit a fost Alexandru mic si eu am fost ca si singura. Sotul era atit de ocupat, abia ajungea acasa sa faca nani. Nici in weekend nu era mult mai bine. Eu mi-am aranjat orele mai bine la un moment dat si am lucrat si de acasa, dar pina atunci daca pun la socoteala commute si daca ma opream sa si cumpar una-alta de-ale gurii - eram plecata lejer cite zece ore. Bietul copil nu stiu daca stia foarte bine cine sintem. Bunicii nedisponibili - am avut babysitters, iar una a fost de cosmar. Si acum imi fac procese de constiinta ca l-am lasat pe Alexandru pe mina aleia. Animal! (M-am inspirat de la alt subiect). Asa ca la nr. 2 n-am mai fost dispusi sa trecem prin acelasi calvar. Financiar e un adjustment, dar uite ca se poate si asa si zau ca sintem cu totii mult mai linistiti. Whatever works, nu?
Intreba cineva de diet, sint multumita de progresele de pina acum. Ma tin fetele de mina, asa ca inca am aripi.
Ruxij, tu nu ne-ai mai spus cum merge treaba.
Mierea, facem galerie. Burtica n-a luat-o mai la sud? Eu cred ca te aranjeaza nenea dr. miine. Cu Ana am fost si eu past-due cu citeva zile. S-a rupt apa la dr., cind m-am dus sa colectez proba de urina. Puteam sa-i dau un galon! Scuze pentru "visual".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Noi cand aveam H1B fiecare ne-am schimbat pasapoartele in tara, cu imputernicire facuta la consulat si acum dupa ce avem GC am depus actele la consulat si cica tre' sa asteptam ca le primim acasa insa nu stiu sigur cat dureaza, ei zic doua luni dar ma indoiesc de asta, sotul le-a depus la inceputul lui Decembrie.

Cand ne-am reinnoit H1B am avut nevoie in aplicatie de numarul de pasaport, nu de pasaportul in sine. Dar asta era acum cativa ani. Nu am avut dependenti asa ca nu prea stiu cum se reinnoieste H4B. Avocatul ar trebui sa stie sau daca faceti voi, sigur vedeti in aplicatie daca se cere nr de pasaport pt copil, eu cred ca da.

Bine ca-i mai bine micutul si a scapat de complicatii la urechi!

Mamicilor care aveti copii cu probleme de urechi, copilasii vostri cand au fost mici au baut lapte culcati in pat? Al meu are preferinta asta si l-am mai lasat ca se linisteste mai usor desi stiu ca nu e bine, si-s cam speriata sa nu faca ceva infectii la urechi, ca astea am cititi ca ar fi riscurile.

Miere, eu zic sa nu te grabesti. Sigur stie el cand vrea sa iasa. Eu la sfarsitul sarcinii as fi vrut sa-l pot duce inca o vreme ca ma obisnuisem cu el in burtica si simteam ca-i mai usor decat cu el nascut. Ma gandeam ca merg cu el la culcare, nu plange, e liniste si pace si eu sunt in control. Dupa ce am nascut s-au mai complicat lucrurile :)

Alina

Mergi la inceput