America (139)
Raspunsuri - Pagina 18
adriuta spune:
Inainte sa plec vreau sa ii zic Ramonei ca nici pe mine nu m-a facut agresiva desenele noastre cu T&J. Pup-o pe Anutza si sanatate multa ii dorim.
Ce s-o fi intamplat cu sub. Obama Presedinte!!! Mai ca mi-e dor de el...glumeam
Ma duc la
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
philip spune:
adriuta, bine ai revenit.
eu-s tot prinsa cu ale mele, basca ma trezesc in fiecare dimineata la 5 juma, asa ca intru cand ma dezmeticesc...
philip
19weeksbaby
mommyandreea
blackpanterro spune:
Ramona, sanatate Anutei!!
Miere, cum esti?
Andreea? Totul bine si cu bebele tau?
Crisspoliss, voi cum sunteti? Ai nascut?
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
ancadm spune:
Miere tot in formatie completa?
Sanzi cum e cu maseaua? S-a mai dezumflat obrazul?
Ramona multa sanatate Anutzei! Cum merge dieta?
Cami, fetele sunt ok?
La noi sunt -28C! Mi-am facut un cappuccino si incerc sa ma incalzesc! Iar mi-a fost jale de copilasii astia mici ai nostri care trebuie sa iasa din casa pe gerul asta si sa mearga la scoala!
Vroiam sa va intreb daca a incercat cineva pe aici sa lucreze ca substitute teacher? Eu mi-am luat de vreo citiva ani licentza de predat(permanent nu substitute), dar n-am reusit sa intru in nici o scoala. Vecina mea, care a lucrat o vreme ca substitute teacher la scoala elementara imi spunea ca de obicei directorii au deja pe cineva ales pentru posturile respective, dar ca sunt obligati de lege sa posteze pozitiile si sa aiba vreo citeva interviuri de forma...Licentza mea e pentru liceu. Nu stiu de ce dumnezeu m-am zgircit la $50 ca puteam sa o fac de la inceput si pentru clasele 5-8. Acum procesul de extindere e mult mai complicat. Deci, impartasiti-mi si mie din experientza voastra!
Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)
corinadana spune:
Armina f frumos nume Ioana, pacat ca impiedicatii astia nu l pot pronunta.
Cu Raluca este totul ok, ea si doreste o bebelusa s o iubeasca, nu s a gandit la joaca...
Sanziana si eu mi am extras o masea dar a doua zi nici nu am mai stiut ca am avut extractie.
Multa sanatate copilasilor bolnaviori! si o zi excelenta!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
josefine spune:
Ancadm, mama mea are licenta pentru 5-8 de cativa ani, dar nu a reusit sa se angajeze. Acum ca am citit ce ai scris despre faptul ca directorii deja au pe cineva, ma face sa cred ca asa e. Substitute teacher nu a incercat, pentru ca e o pozitie temporara si nu vroia sa isi piarda locul de munca.
Andrada spune:
Pina la coada am ruptura de meniscus si una de tendon, spun la toata lumea ca sa par ca-s un fitness nut. Cica sint vechi de pe vremea cind jucam basket dar acu s-au agravat, pina la coada nu era jimmy leg. Doctorul cica you must me in a lot of pain..duh!!, de 3 sedinte iti spun ca dorm cite 3 ore pe noapte.
Ramona sanatate Anutei, ai experienta cu baiatu, ai vazut cum trec de 7 ani, cum racesc mai rar si mai usor, la noi de cind a facut inot parca e si mai usor ( sa bat in lemn).
Si eu Ruxi mi-as dori sa stau nitel pe-acasa dar parca nici n-as scrie in economia asta de asa dorinte. Cred ca ai clar si avantaje ca esti singura dar eu cel mai greu as deal cu lipsa unui back-up. Cind era Marcu mic, sotu era in scoala, practic ne vedeam numai dupa 11 seara, apoi a luat slujba in NY si era practic absent, cel mai greu in tot timpul asta era ca nu aveam pe cineva sa ma bazez in caz de..si era putin unnerving...acum e mai mare.
Ce subiect, ce subiect, ca n-am chef sa gindesc nimic, imi trebe sa am mintea blank si imi trebe ceva distracting.
Miere, c'mon, intru tot timpul de pe ipod doar-doar oi da vestea...
Sinzi, la multi ani!!!!!(cu intirziere)
A
ancadm spune:
Ioana a fost numele pe care l-am ales si noi pentru Andreea la inceput, dar am vazut ca americanii il pocesc rau asa ca am hotarit ca ala sa fie middle name. N-am vrut sa renunt de tot la el ca imi este tare drag.
Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)
miereamara spune:
Sorry ca va dezamagesc, dar nimic. Ma duc in fiecare seara la culcare cu gandul ca poate, poate in noaptea asta se intampla...Maine ma vad cu doctorul.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
arminad spune:
La scoala nostra de cartier vine mereu aceeasi tanti ca substitute teacher de cind era Ioana in clasele mici .Acuma am vazut-o si la cls lui Dan si chiar la clasele paralele .Deci inseamna ca e cu pile
Dan a avut in kinder o prietena si mama ei isi luase licenta pt 5-8 si ca sa aiba post s-a mutat undeva mai in sudul orasului in zona mai colorata .Eu i-am admirat curajul ,nu m-as fi dus acolo nici in vizita sau in trecere .Prin zone d-astea se pare ca e mare criza de teachers.Tipa zicea ca sta pina isi pune pe cv un pic de experienta si dupa-aia aplica in alta parte.
Multumesc pt aprecieri la adresa numelui!