America (139)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Arminad, io nu stiu de unde i se trage, ca noi suntem foarte sanatosi...inafara de mahmureli nu ne doare/nu avem alergii la nimic!!! hahaha!!!

Apropo de dureri, acu vine David la mine (Buni are o criza de rinichi, sau ceva asemanator...intotdeauna o doare ceva) sa ma anunte ca e bolnav, il doare gatu si mijlocu'...
Daca se arunca in neam si seamana cu Buni il duc la orfelinat!!!

Ruxi, cea mai buna prietena a mea (fata nasilor de botez) pe care o admir de nu mai pot, este o tipa super desteapta, super realizata profesional si....singura...Ce ma irita la culme, este ca tot neamu ii plange de mila ca nu are "barbat". Am urat intotdeauna catalogarile astea idioate cum ca femeia are nevoie de barbat/copii sa fie fericita, implinita, realizata...
Io o invidiez pentru independenta, siguranta de sine si caracterul puternic ...

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Ruxij,mi-e mi-e "ciuda" pe tine si asta mai demult da nu-ti spusei .Cum poti sa faci bre atitea si servici si copil si activitati si cu sot plecat in tarile calde sau unde o fii .Si eu eram asa acu ceva ani ,doi copii mici ,servici ,ceva conta parte-time asa mai pe seara ca sa nu ma plictisesc ,plus toate treburile casei ,un coleg imi zice "femeia sovietica "Da tu parca m-ai intrecut fiidca eu macar aveam pe cine sa cind ma enervam.

Mergi la inceput

Deci azi mi-am cinstit sotu de 30 de ani...si sunt dupa ceva cocktail-uri...am vorbaraie...nu mai tin minte cate culori am combinat!!! Traiasca Margutza!!!! Mirela stie!!!

Oana, si io am inceput sa aplic la joburi...si dupa vreo 2 luni de aplicat in care nu m-a sunat nimeni (ba da...am fost la un interviu), imi cere sotu CV-ul sa il depuna la unii...si apoi ma suna sa imi spuna ca am gresit nr de tel...in loc de 954 am pus 945!!!! Si tot io m-am suparat ca "toata lumea greseste!!!, nu puteai sa corectezi si sa taci??"
Deci, acum macar nr de tel e corect, deci as putea sa aplic din nou

Pumba, noi mancam organic cat putem
carnea: o cumpar de pe net "meadowraisedmeats" sarumana Ana Maria!!!! Doar carnea de pui o cumpar de aici de la o ferma unde sunt la bucata, proaspete organic sau natural (si au si peste)
laptele: Whole Foods, in sticla de sticla, neomonegizat sarumana Andrada!!!
oua: organic brown (si gatesc prajituri sau budinic etc...cu cele cage free brown)
fructe si legume: organic (cele consumate crudeL mere, pere, rosii, salate)
In general ce consumam ca atare cumpar organic(lactate, sucuri, cereale, biscuiti)...ce mai procesez (legumele din ciorbe, tocanite) doar proaspete.
Uneori cand nu imi ajunge bugetu ii cumpar lui David mai multe organice decat noua (logica fiind, ca noi am avut parte de un start sanatos in copilarie cu chestii organice de la bunica din curte si merita si el acelasi avantaj)

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Citat:
intrebare- cat de organice sunteti? am o prietena cu care alerg in timpul saptamanii si imi spunea cum a aruncat pana si pachetele de guma de mestecat ,pt ca au nu ce substanta aiurea.eu incerc sa cumpar organice, dar nu fac o pasiune din asta.

Si eu am avut o faza de-asta dar asa cum n-am fost cind s-a fabricat guma aia de mestecat tot asa n-am stat nici linga cartoful ala organic sa vad cit de sanatos a crescut.
Eu am crescut intr-un sat din sudul tarii unde cultivatul si vindutul rosiilor la oras era ocupatie de baza .Daca ar fi stiut orasenii care de-abia asteptau rosiile oltenesti cite substante chimice puneau taranii sa faca rosiile alea mari si frumoase si mai ales sa se coaca devreme n-ar mai fii mincat niciodata .Acuma poate ca n-o fii asa cu organicele dar eu parca n-am incredere .

Miere ,ba sa strigi bre si daca strigi prea tare le spui ca asa e obiceiul la femeile din Ro ,ca ii face bine copilului

Cind am nascut eu era o tipa in salon cu mine care ne-a zis ca doctorul cu care a nascut ea nu vine sa o vada fiindca i-a tras niste picioare in cap de-a vazut ala stele verzi si cica de-atunci o ocolea si cind o vedea pe hol
Si btw eu nu cred toate prostiile astea pe care le scrie presa despre biserica Scientologica .Poate fiindca eu inca sunt mare "fana " Tom Cruise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

SINZI,hahaha,esti criminala,ai gresit numarul,

Ei si ca tot venii vorba de job-uri,hmmm...subiect urat pt mine...nu pt ca nu-mi place sa stau acasa ci pt ca mi-ar pace sa le fac pe amandoua...DAR,sa nu-mi privez familia...in special copilul...si de ce zic asta...pai mai fetelor,eu is neagra de nervi ca in tara asta orice job am gasit eu pana acuma,in diferite domenii,vor sa fi flexibil..sa incepi la 9 si sa termini cand or vrea ei,dupa 7 in majoritatea...plus sambete...unii mi-au zis ca daca am copil le pare rau dar nu se complica.....adica eu vreau sa lucrez,dar in nici un caz asa...sunt trista,SINZI stie...dar aste este....mai cautam...sau mai bine facem ceva al nostru..oricum eu o inteleg perfect si pe RAMONA...daca salariul e mic si nu ai ajutor,nici eu nu as lasa copilul la daycare de bebelus...dupa 2-3 ani e deja alta treaba...si atunci in functie de ce se iveste si de situatie...nu ma intelegeti gresit,nu judec pe nimeni si fiecare face cum ii este mai bine

Eu ma bucur pt cele ca RUXI, care au gasit sa faca ce le place,bine platite si sa aiba timp si de copil

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Arminad, imi aduc aminte ca la bunica-mea la tzara era bucurie mare cand faceau rost de DTT sa dea pe cartofi... Da' inafara de prafu ala (pe care il dadeau si pe caini pt paduchi, nu sunt sigura ca io am scapat- ca paduchi aveam mereu la paru meu blond) nu puneau nimic...
Ba la porci le dadea sa manance ce le ramanea lor la masa, si le incalzea mancarea...chiar asta nu o pricep nici acu' de ce!!!

:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

tipa organica ,cu guma de mestecat are 116 pounds cu tot cu geaca de iarna pe ea.poate, asta e secretu sa fim slabe. guma organica

sanzi mersi pt info.

Mergi la inceput

Sinzi esti mortala

Crismir asa e peste tot nu numai in America .Eu am lucrat in Ro la stat cu norma intreaga si parte time la privat in acelasi timp .Patronilor nu le pasa nici daca erai tu cu un picior in groapa ,aveai copii bolnavi si altele .La stat n-aveai patron direct si chiar daca aveai un sef nasol aveai mai multe drepturi legale ,asa ca nu prea aveau ce face .Cam asa e si p-aici cred ,la stat e mai bine ,cel putin in privinta asta a concediului ,zile libere etc.
Am o prietena in Franta care cam zice la fel cica e un adevarat curent ,se indreapta tinerii spre sectorul de stat ca se simt vulnerabili in sectorul privat ,mai ales cei care planuiesc sa devina parinti.

Mergi la inceput

Citat:
tipa organica ,cu guma de mestecat are 116 pounds cu tot cu geaca de iarna pe ea.poate, asta e secretu sa fim slabe. guma organica

NO ,nu e de la guma ,io am 110 fara geaca (acu ma duc sa cintaresc si geaca )si nu-mi place guma .Intreab-o daca bea cafea?

Sinzi ,taranii n-o faceau intentionat ci doar pt profit ,ce capitalisti, bre.Foloseau un fel de solutie si faceau cam asa :Luau o canita in care puneau sol aia si atunci cind infloreau rosiile in solar introduceao fiecare floare in sol aia .Era munca de migala si cumplit de obositor la tempersaturile alea din sera insa rezult erau uimitoare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Tare faza cu guma organica hahaha!! Eu nu ma omor cu cumparatul de organice.
Asa e cu majoritatea joburilor, naspa. Nu ii pasa nimanui de faptul ca ai copii. Mi se pare aiurea sa te interbe direct dc. ai copii totusi, parca nu era chiar OK sa ti se puna aceasta intrebare. Sanzi, hai ca ai fost tare cu nr. de telefon. Dar chiar asa se pot gasi joburi aplicand pe net? Ca si barbata-miu aplica si nu il suna nimeni.

Cum reusesc eu? Nu's superwoman, am cateva conditii "ideale" sau avantaje, ca sa zic asa:

1. traiesc intr-un orasel mic, ceea ce imi salveaza o gramada de timp. In maxim 10 minute ajung oriunde vreau si am si tot ce imi trebuie aci.
2. am un job flexibil, asta e cel mai important. E cel mai minunat job care poate exista pe lumea asta. Ma indoiesc f. tare ca exista job mai misto Nu ai sefi directi, vii cand vrei, pleci cand vrei, nu dai socoteala nimanui, dc. ti se pune pata ca nu vrei sa mergi la birou o zi, lucrezi de acasa. Dc. tb sa ma duc la copil sa fac voluntariat, ma duc si gata, cine vrea sa ma vada la job, nu's available martea intre 9 si 10am. Dc. vreau sa ma duc la Paris, ma duc la Paris, bani sa fie lol Problema e ca aceste joburi se obtin f greu. Dc. iei si tenure nu te mai da nimeni afara EVER, poti sa nu mai lucrezi decat minim.

3. Nu stiu pe aici pe la subiect cat castiga lumea, dar jobul meu pot sa zic ca e binisor platit, mai ales pentru zona asta f. ieftina. Asa ca imi permit tot ce ne trebuie mie si copilului, chiar dc. nu inotam in bani, n-ar tb sa ma plang. Nu salvez, dar ne ajunge pt. un trai decent.

4. Last but not least am un singur copil. Cu doi nu as face fata in aceste conditii.

Sunt si probleme. Mi-ar fi mai usor sa am sot langa mine.Era mai usor cand era sotul cu mine. Mi-e f. greu ca tb sa calatoresc cu jobul asta si e f.f.f greu singura, cu cine lasi copilul?? Asta toamna am dat un seminar la o univ. si l-am luat cuu mine, l-am scos de la scoala. Dar de ex in Aprilie tb sa merg la un curs de doua saptamani si nu il pot lua. Asa ca vine tata din Ro. In iunie ma duc la o conferinta in Hawaii, e musai, tot asa cu tata ma voi descurca. Mai am prieteni care l-ar tine pe fi-miu cateva zile, dar as prefera sa stea cu tata. De fiecare data cand e o calatorie tb sa organizez pentru copil. Unele conferinte au inceput sa ofere childcare. Grocery shopping de ex., ca sa nu ma duc cu copilul, mi-l fac vinerea dimineata intre 8 si 9am, inainte de job. Cam asa e viata mea. Nu ma omor cu frecatul si gatitul anymore, e curat la mine, dar femeia la curatenie si persoanele care tund iarba sunt cheltuieli la care nu voi renunta indiferent ce zice Suze Orman Asa pot sa petrec timp cu copilul si prietenii.

Mergi la inceput