Mamici antistress si licurici de ian-feb 09 (113)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Truth, Oxigen, Andre_ea - FELICITARIIII !!!!
Bravo mamicilor sa va traiasca puiutii, sa creasca mari si sanatosi ;

Micola - felicitari pt bb baietel, ma bucur ca totul e bine la voi;
Eu sunt cam suparata mi s-a ars calculatorul de baza si nu mai pot sa ma vad cu nimeni ....trebuie sa ma tin tare de al meu sot sa rezolvam cat mai repede, adik pana sa nasc.
Noroc ca il am si pe asta mic- eePC -ul care ma scos din multeeee...

Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 4 SAPTAMANI
BB e pe drum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Buna dimineata tuturor, va imbratisez cu f f mult dor! nu citesc din urma acum, k nu ma lasa bebika, incerc sa-mi fac timp sapt viit sau in we. Am atatea intrebari & nelinisti, sunt oricum data peste cap si plang din orice (baby blues, k nu are ce sa fie altceva), incerc sa ma mentin pe linia de plutire, sunt ceva probl cu alaptatul, habar n-am cat suge (cantitativ) bebica, insa in general e bine, plange, cica, in limite absolut normale si pt motive absolut firesti (mie mi se pare k plange enorm, pana m-oi obisnui - si nu k e deranjant, ci k de multe ori nush ce sa-i fac k sa se linisteasca). Marea veste este k DOARME NOAPTEA! cel putin in intervalul 23 - 04, e a patra noapte in care doarme neintrerupt in acest interval - or, ce pot sa cer mai mult unui nou-nascut?? draga de ea!!

Felicitari noilor mamici, multa rabdare & mult laptik pt bebei!

Va imbratisez inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Sunt o mamica de inimioare de iuli-august 2007 care "va deranjeaza" sa-i ureze si aici FELICITARI Andre_ei,sa-i traiasca micuta Ilinca Maria si sa se bucure de cei doi copilasi minunati!!!

De altfel va urez tuturor care deja ati nascut sa va traiasca micutii,sa va bucurati de ei,iar celor care mai au putin sarcina usoara in continuare si nastere fara probleme!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata burtici

azi sunt iar f matinala ....

micola daca citesti pana pleci la cumparaturi si stii ca faci cezariana iti recomand calduros patut de lemn .... la celelalte nu se da nici o latura jos .... noi avem din material pt ca l-am primit si pt ca se strange f usor si vom pleca f des cu fetita in plimbari .... ziceam ca ne mai cumparam si unul de lemn da cand l-am asezat aseara si am vazut ca e ok ne-am luat momentan gandul ...

am facut si eu ieri a doua doza de vaccin antetetanos ....
am mers prin oras destul de mult .... pe jos .... inca merg bine .... si parca si gafaiala s-a mai redus ....

merg sa ma apuc de caci azi e ziua de smotruiala ....

pupici si revin ....

35+ANTONIA IOANA
AMR 5 SAPT

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fil_lily spune:

Felicitari noilor mamici, sa va bucurati de licuricii vostri!
Daiopri suntem si noi pe aici, tot in formatie 2 in 1, bebele a coborat, nu mai am nici o problema cu coastele sau stomacul, in schimb am dureri puternice in zona cervicala.Am fost azi la doctor, colul este scurt,si a spus ca este foarte posibil ca intr-o saptamana sa nasc.Vom vedea.
Azi m-am enervat f.tare cu proprietara cladirii in care locuiesc, intra ea la mine in apartament sa-mi inchida geamurile cat nu sunt acasa, ca este inadmisibil sa las geamurile deschise cat sunt sub zero grade, ca ea plateste mult pe caldura!.Canadieni nespalati, sa nu folosesc alt cuvant!Ei nici vara nu deschid geamurile, nu cumva sa intre putin aer curat ca nu-si mai recunosc culcusul!M-am enervat f.tare, bebele cred ca simte ca se agita cam mult de cand am venit acasa.Dar asta a fost picatura care a umplut paharul, o sa incep sa caut altceva, si asa platim foarte mult aici pe chirie.Cert este ca nu ma pot calmadin cauza unei proaste!
Poate acum, ca m-am descarcat, o sa imi revin.
Oanaq tu cum mai esti?
Dark intr-adevar ai avut parte de o surpriza de proportii.Sa-ti traiasca baietelul.
toate mamicile si viitoarele mamici!

Liliana37+ Brianna-Iasmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

neatza

am avut o noapte de vis - ieri de dimineata pana la 6 bebe nu a inchis un ochi. da de la 6 a dormit pana la 2 apoi pana la 5 si dupa l-am pus langa noi, ca sufera de constipatie si-l doare si abia s-a trezit acum. il iubesc.

daiopri - al meu nu are muci deloc, dar doctorita lui mi-a zis in fiecare zi sa ii pun o picatura de ser fiziologic in fiecare nara. pana vad ca respira normal nu apelez la aspirat.

FELICITARI ANDREEA
FELICITARI OXIGEN
FELICITARI TRUTH

azi imi fac si eu pofta - merg la shopping. asta nu v-am zis, ca si eu ca alina in fiecare zi m-am machiat in spital. te face sa te simti mai om oarecum, nu stiu cum sa zic. si venea drul de dimineata la vizita si ma gasea cu rimelul in mana si nu ma mai credea ca ma doare operatia, cica dupa parerea lui as fi pe drumul cel bun .

da sufar dupa shopping. spitalul nu avea nici un chiosc sau ceva - sa merg sa-mi cumpar un pachet de batiste, orice. de cand am venit acasa de 2 ori am fost la alimentara - am luat un iaurt si un pachet de tampoane. da face minuni la tartacutza. azi merg la mall. sa vad numa daca cu bebe sta cristi sau daca o chemam pe mama lui si fugim amandoi. ca el nu e de acord sa duc si copilul - asa cum aveam eu de gand, sa nu creasca fara sa cunoasca minunile vietii. (daca era dupa mine de la spital mergeam direct la o cioco calda la cafeneaua de la parter - da problema e ca nu au salon de nefumatori, ca altfel nimic nu-mi statea in cale)

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuz spune:

Buna dimineata si de la noi!!!!
Felicitari noilor mamici Truth, Oxigen, Andre_ea!!!!Sa va bucurati de bebeii vostri!!
Abia astept si eu clipa cand o sa-l cunosc pe grasu meu

34+ bebe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

ingrid, da, asa este. Actele au diferit. Adica nu mi-au trebuit toate actele mentionate pe mamici.blogspot. Prima de nastere se numeste "alocatie pentru copilul nou-nascut". E 213 RON, parca.Daiopri, eu ii curat nasucul tot la doua zile. Asa cum noua, adultilor, ni se formeaza mucozitati, asa i se formeaza si ei. Cu tati vorbim zilnic la telefon. Cere mereu poze.Oxigen, felicitari! andre_ea, sa-ti traiasca fetita!Daria Nandini http://b1.lilypie.com/KfqTp2.pngAm adus pe lume o minune!
Si asta: Prima de nastere se numeste "alocatie pentru copilul nou-nascut". E 213 RON, parca tot de la Primarie se da? Alta decat alocatia copil de 200 si trusou care am inteles parca ca e 150 lei,da?34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Felicitari Oxygen, Truth, Andreea! Sa va traiasca minunile si sa va bucurati de ei!

Ariya, cum te simti?

Cristi, sa te relaxezi la cumparaturi! Si eu abia astept.

Fetelor, Infancol e acelasi lucru cu Sab Simplex? Ca vreau sa o rog pe fina mea sa imi aduca vreo 2 sticlute de Infancol din Belgia.

Bee37+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Azi ma simt mai bine, adica nu ma doare nimic nici macar capul. Si am o pofta de ceva cu crema de vanilie. De la eclerele lui Bebelusi mi se trage. Dar eu nu am energie sa fac eclere asa ca voi cumpara niste foi de cremsnit gata coapte de la magazin si o sa le umplu cu o crema de vanilie facuta de mine. Mi-as fi cumparat cremsnit sau eclere de la cofetarie, dar aici nu exista din cele cu crema de vanilie adevarata. Au o crema care nici macar nu e dulce. Cred ca fac economie la zahar.
Iar pe sot il pun sa toace ceapa si morcovi sa-si faca o mancarica de mazare. Asta vrea el. Sper ca copilul sa nu mance ce am mancat eu in sarcina ca e de rau. Adica nu va manca deloc mancare gatita (in afara de sarmale si salata de boeuf) ca mie in sarcina asta nu mi-a placut deloc mancarea gatita!34+

Mergi la inceput