PCOS (12)
Raspunsuri - Pagina 9
gudinde spune:
lai,
Inseamna ca trebuie sa fi monitorizata cu regularitate. Tiroida Hasimoto trebuie urmarita si in functie de cum variaza rezultatele analizelor in timp va lua endocrinologul deciziile in privinta tratamentului.
Categoric faptul ca TSH-ul e ok este o veste buna, dar trebuie urmarit.
lai spune:
Mi s-a confirmat ca nu am ovulat luna asta. Asa ca acum iau progesteron si urmeaza stimulare cu Femara.
Lai
Gaby77 spune:
Buna fetelor!
Scuze ca ma bag si eu ca musca in lapte, am citit ce ati scris si curioasa sa vad ce medicament minune a mai aparut pentru stimulare am dat peste asta:
www.anm.ro/_/scrisori/Femara.doc" target="_blank">http://www.anm.ro/_/scrisori/Femara.doc.
Nu vreau sa descurajez sau sa critic, vreau doar sa ajut.
Multa sanatate va doresc!
G
lai spune:
Gaby, nu trebuie sa te scuzi, eu iti multumesc pentru mesaj.
Eu voi face totusi stimularea cu Femara - eu stiu asa: Femara poate fi nociva daca este luata in sarcina; in acelasi timp insa, se elimina din organism practic imediat, spre deosebire de alte medicamente, asadar daca raman insarcinata in cadrul unui ciclu de tratament cu Femara, pana sa se prinda samburelul Femara nu mai exista in organismul meu.
La cabinetul medicului meu, la inceputul unui ciclu pe care urmeaza sa se faca stimulare, se face un test de sarcina; la stimularea cu clomifen, e suficient un test facut acasa; la stimularea cu Femara, trebuie facut testul la ei la laborator, ca sa fie absolut siguri ca nu dau Femara peste sarcina.
Lai
Ellyshor spune:
Va pooop scumpelor!!!
Am intrat sa vad ce mai faceti si daca mai sunt noutati.
Lai bafta multa draga mea la stimulare, sa-ti ajute Dumnezeu si sa se prinda o bobita de toata frumusetea
Eu sunt in a 2-a luna de utro, si vineri, pe 13 febr., ma duc la doctor la monitorizare...sa vedem dc se repeta figura de luna trecuta cand am ovulat.
Va tin la curent si va doresc numai bine dragele mele!
Poopicei multi muuultttti!
mirimir spune:
Buna seara fetelor!
Ellyshor ovulatie perfecta, iti urez, iar tie lai multa bafta la stimulare si sa fie cu surprize placute.
Gudinde , numai ganduri bune !
Eu merg saptamana viitoare sa vad ce mai face chistul, sunt la a doua folie de ACO.
Multa sanatate!
noname spune:
Buna fetelor!!! Eu nu am mai scris de mult timp pe aici.
Am intrat sa va spun ca sunt fffff bucuroasa. Mi-a venit CM fara sa iau nici o pastila. Fara duphaston, fara metformin.........doar cu niste tratamente naturiste. Mi-a venit la 39 zile........dar a venit singur.
Acum sper sa vina si Bb!!!
Vreau si eu sa fiu
Oare cand vei veni ?
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
lai spune:
Dragelor, multe si mult succes tuturor pe drumul asta spinos!
Noname, bravo pentru CM venit singurel!
Mirimir, tin pumnii pentru rezultate bune la control!
Ellyshor, foarte bune vestile cu ovulatia! Sa dea Dumnezeu sa ai si luna asta o ovulatie perfecta!
tuturor PCOaSelor si dragalasi aspirantelor!
Lai
aruam spune:
Buna fetele,
Sunt noua pe forum desi va urmaresc de mult timp .
Din pacate sunt si eu in lupta cu PCOS de aproape un an.
Vreau sa ma alatur si eu voua daca ma primiti.