PCOS (12)
Raspunsuri - Pagina 11
mirimir spune:
Aruam bine ai venit si multa sanatate.
lai
Noname felicitari, nu ne-ai spus cum te mai descurci cu dieta.Eu am avut emotii cand m-am pus pe cantar, am inlocuit branza degresata cu branza topita si alte asemenea inlocuiri, dar totusi am avut grija sa micsorez cantitatile.
Gudinde spor la treaba si sanatate.
gudinde spune:
Fetelor,
Multumesc mult pt gandurile frumoase.
La mine la servici inca e horror. Sunt obosita moarta dar asta e.
aruam bine ai venit
Te-am trecut pe listuta. Daca doresti sa apara si alte date te rog sa-mi spui.
aruam spune:
Buna fetele
Multumesc pentru primire.
Gudinde pot sa treci pe listuta si varsta 30 ani.
Va pup .
Sa auzim numai de bine.
marijan90 spune:
Buna fetelor. Eu nu am mai intrat demult deoarece am fost prinsa cu serviciul si am mai facut cateva vizite pe la spital.
Am facut HSG si vreau sa va zic ca am avut niste dureri groaznice si sangerari 4-5 zile cu cheaguri m-am speriat am crezut ca am facut cea mai mare prostie. Trompele cica au fost putin obturate dar acum s-au desfundat. Ieri am fost la dr.iarasi si mi-a spus ca trebuie sa fac si laparoscopie diagnistica sa vada daca poate sa treaca ovulul prin trompe. Oricum mi-a spus ca ma asteapta IA dupa ce afc laparo. Sper sa trec cu bine si peste asta, deoarece imi este atat de frica....
Va pup fetelor si va tin la curent.
Auziti am o intrebare trebuie sa intrerup metformin pentru laparo, ca pt. HSG l-am intrerupt. Va multumesc
O sa fac tot ce e posibil pt. a ramane
mirimir spune:
Marijan90, da, trebuie intrerupt metforminul in caz de anestezie, folosire substanta de contrast si sarcina, cu 48 ore inainte si dupa anestezie.
Unde faci laparo si cu cine?
Multa sanatate!
aliceg81 spune:
buna fetelor, acum am si rezultatul analizelor din ziua 21 a cm, dupa cum urmeaza:
dheas 315,2(valori normale 98-340)
progesteron 2,81 (faza luteala 5,3-86)
17 oh progesteron 1,13(faza luteala 0,6-2,3)
si testosteron 2,38(valori normale 0,22-2,9)
ce parere aveti, progesteronul e cam mic iar celelalte sunt apropiate de limitele superioare, analizele din ziua 3 a cm sunt postate mai sus, atunci am avut lh-ul mic....cine ma poate ajuta cu un sfat pana ajung la medic sa imi interpreteze analizele..
multa sanatate tuturor fetelor si succes
psj spune:
aliceg81, pare ca nu prea ai avut ovulatie, ai ciclu de 28 de zile? poate nu trebuia sa faci progesteronul in z21.
aruam, pare super buna valoarea la progesteron. Luai si ceva ajutor?
Meritam ca analizele si procedurile privind infertilitatea sa fie gratuite!
Infertilitatea este o boala
marijan90 spune:
Mirimir, laparoscopia o fac la CFR2, cu dr. Tanase Eugen(ma rog el este seful de sectie si dr.meu, dar la HSG a pus pe altcineva sa faca), deci cred ca asa o sa faca si acum.
Fetelor