Bucurii de sept-oct 2006 (155)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

mexxa Imi pare foarte rau pentru Sebi. Ai numarul meu, suna-ma oricand ai nevoie

ramomar Noi nu am avut niciodata probleme de constipatie. Pana la un an facea de 4-5 ori/zi. Acum face in fiecare zi cel putin odata. ma gandesc ca nu doar alimentatia este responsabila de costipatie, din moment ce-i dai sa pape ce ai mentionat. Poate ar trebui sa o iei cu tine in baie cand faci tu, si sa-i spui ca esti bravo, ca ai facut kk poate functioneaza

Anastasia, mamica de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Princess, multa sanatate bunicii tale. Mai am si eu o bunica de varsta apropiata, 85 de ani parca implineste anul asta, dar e bine, cat se poate zice "bine" la varsta asta.

Vezi un regim alimentar sa "potolesti" fierea.
Multa sanatate!

Monique_new, am vazut odata un reportaj pe un post TV unde se vedea ca ningea frumos la Bucuresti. Sper ca v-ati bucurat si voi de zapada.

La Iasi s-a incalzit acum si se topeste zapada.

Lexi, m-ai distrat cu "lasa pace".

Vezi ca se adevereste ca daca primul copil este mai zglobiu, al doilea iese mai linistit?

Am retinut sfaturile, un la toate. Sper ca de la 1 februarie sa ma apuc, asta dupa ce-mi aproba cererea de CO.

Trag pe dreapta.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi,

-luta este gata, deci va poftesc! Am si un ceai si un fresh, special pt itzy

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tasia

ramomar Noi nu am avut niciodata probleme de constipatie. Pana la un an facea de 4-5 ori/zi. Acum face in fiecare zi cel putin odata. ma gandesc ca nu doar alimentatia este responsabila de costipatie, din moment ce-i dai sa pape ce ai mentionat. Poate ar trebui sa o iei cu tine in baie cand faci tu, si sa-i spui ca esti bravo, ca ai facut kk poate functioneaza

Anastasia, mamica de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

tasia draga, am incercat si varianta aceasta, am lasat-o si singurica in baie si noi la usa, la fel ca si Cosmi, ca ne dadea ea afara, ne zicea "iesi mami"sau tati, dar tot fara succes.

Mergi la inceput

de cateva zile ma tot gandesc la alexutza ca n-a mai dat pe la noi. Oare ce or face bobocii ei?
Andra ai reusit sa-i trimiti lucrusoarele? am uitat sa mentionez, ca mi-au placut foarte mult. Multe pentru efortul tau! Chiar asa tu unde ai disparut?
Dar de Roxana, mai stiti ceva fetele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Ooo neata Ramo ....cum de esti asa matinala ai cazut din pat Mercic de cafeluta..
Incerca sa stai cu ea in baie ea pe olita si tu pe wc...poate te copiaza si "iese" ceva.

Gety zapada...mmm...a nins putin cu ceva vreme in urma, dar nu cat sa ne inzapezim.Eu mai vreauuuu.

Lexi si Cosmi prefera "intimitatea" la momentul respectiv.Si nu mai spune de Maria ca face nazbatii....mie mi s-a parut cel mai cuminte copilas.

Alina bine ai revenitSa sti ca nici noi nu avem prea multe kg comparativ cu celelalte bucurii, dar mie nu mi se pare slaba.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi! Am intrat special pentru cafeluta, mercic Ramo!
Noaptea asta pot sa va zic ca am dormit mult mai bine, nu s-a mai trezit Narcisa, a` mica a papat doar de doua ori, am alaptat-o asa, prin somn... Ce bine a fost! In schimb parca-s batuta cu ciocanul de snitele, asa amortita ma simt...
Moni, tot vreau sa fac prajitura aia dar nu am nuca de cocos, poate rezolv azi ingredientul...
Lexi, pun pariu ca daca va hotarati la bebe2 el va fi foarte cuminte

Mergi la inceput

eiii, mei Moni nu am cazut din pat, doar ca am fost mai matianla si am ajuns la 8 fara ceva la serviciu, nu la 8,30 cum ajungeam, deobicei.
xandrutza ma bucur ca te-ai odihnit bine azi-noapte! Nici Patri nu s-a mai trezit de doua nopti.
Sa stii ca am facut eu prajitura Bounty aseara; e buna, dar parca nu prea pe gustul meu. De fapt, eu nici nu ma omor dupa praji, mai mult le fac pentru sot si mogaldeata, eu in schimb as baga la greu gogosi si placinte Aa, mai imi plac eclerurile si cremeisul. Fuu, despre ce vorbesc eu acum cand incerc sa mai dau kg puse de sarbatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

[hi] sunt pe-aici,dar fara vlaga. am chefuit aseara de ziua sora'mii pan'la 3 dimineata si is batuta'n cap.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Cristina, sa-ti traiasca sora!
Xandrutza, nuuuuuu, nuuuuu, nuuuu, nu ma hotarasc deloc la bebe 2! Dar chiar deloc!
Monique, daa, Maria pare un ingeras cand mergem pe undeva unde nu cunoaste lumea. Asa a fost si la petrecerea de Craciun de la servici de la mine. Stai insa s-o vezi acasa, trebuie s-o urmaresti non stop sa nu faca vreo boacana. Aseara de exemplu a luat linguritele proaspat spalate din sertar, le-a bagat pe toate in gura dupa care le-a imprastiat prin toata casa. Noroc ca nu avem multe. In prima zi dupa ce a venit din concediu mi-a spart 2 castronele de supa. Pe undeva imi pare bine, s-a spart ghinionul ca in ultimele luni se tot adunau problemele la noi. Dar acum nu mai am decat un castronel de supa, trebuie sa cumpar altele. Si erau tare frumoase...
Iar la soacra-mea isi facuse un obicei: deschidea usa la sifonier si se catara pe rafturi pana sus. Alpinista o fac.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput