Bucurii de sept-oct 2006 (155)
Raspunsuri - Pagina 8
princess spune:
In al treilea rand, sa povestim putin si despre noi:
Sarbatorile le-am facut acasa, cu familia si cu prietenii. Pe 26 dec mi-am sarbatorit sotul! Initial, am avut in plan sa plecam la munte, dar eu nu m-am simtit deloc bine si a mai fost si operatia bunicii sotului meu.
Bunica a trecut cu bine peste operatia la sold, acum este acasa la socrii mei, a inceput sa se ridice din pat si sa faca doi-trei pasi cu cadrul. Este destul de slabita, dar sper sa isi revina! Ea, saraca, se considera o povara, mereu zice "de ce mai traiesc eu maica la 86 de ani? de ce mi-a dat Dumnezeu atatea zile?"
Eu in ajunul Craciunului am ajuns pe la camera de garda, seara pe la ora 9; ma simteam tot balonata, dureri in dreapta, dureri de stomac; m-a luat in primire o dr "tare draguta" ca de ce m-am dus la spital daca nu mi-e chiar asa de rau, ca arat bine, nu ma vait cine stie ce, trebuia sa mai astept, sa ma duc la medicul de familie dupa Sarbatori! In final, m-a consultat, mi-a facut analize de sange,ekg, mi-a dat o pastila, mi-a facut o injectie si apoi a disparut fara sa imi zica nimic, nici alba, nici neagra. Am mai stat putin pe acolo si am plecat si eu ca doar nu era sa stau toata noaptea sa o astept pe "minunata" doctorita. A doua zi m-am dus dupa analize, erau ok toate! Problema mea este fierea si de aici mi se trag toate!
Despre Rares: turuie toata ziua, ii merge gura ceva de speriat! Stie cantecele si poezii. Ii place sa faca puzzle (pe cele de 24 de piese) le face singur. I-am cumparat plastilina si adora sa se joace cu ea! "Perlele" nu le retin, dar spune destule! Oricum, el este un baietel foarte respectuos, zice "sarumana" la doamne si domnisoare si "salut" la domni!
Duminica am fost la aniversarea Dariei, verisoara lui din Bucuresti, care a implinit 5 ani. Locatia: spatiul de joaca KiddyLand. A fost atat de incantat de acest loc incat n-a stat locului nici macar o clipa! Trei ore a zburdat continuu, nici tortul nu l-a oprit din action!
Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006
RARES are...
lilina spune:
buna
am intrat sa-i transmit lui Sebi multa sanatate, iar Mexxei multa putere, o asteptam la Bucuresti cu bratele deschise, eu personal vreau sa-i transmit ca poate conta pe ajutorul meu ca si data trecuta, Mexxulica, daca ai nevoie de ceva ORICE, da-mi un beep si vin imediat, ca SuUperman
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
xandrutza_76 spune:
Buna!
Andreea, multumesc pentru cafea. Imi pare rau ca aveti probleme cu Sebicu Poate faptul ca va mutati in Bucuresti va aduce si sfarsitul acestor probleme.
Tasia, bine ati revenit cu vesti despre voi!
Adina, fac o precizare: eu nu am de facut fata decat Narcisei Ralu e mare, Dia e cumintica
Ramo, nuu, nu am scapat de niciun pampers, eu la sfaturi is buna dar la practica nu mi-a iesit; cel putin de cand e Diana, care e schimbata de pampers bine-merci, Narcisa nici nu mai spune ca face ceva, asteapta si ea schimbata... Practic o luam de la zero...
xandrutza_76 spune:
Moni, tare haioasa Cosmi, cum face ea la wc, cu voi pe langa usa
Cristina, ce bine ca Daria sta pe olita. Am vaga impresie ca mie imi va veni mult mai usor cu Dia la acest capitol...
Ramo, eu tot la prune ma gandeam... Sper sa rezolvati cu constipatia.
Gety, sa stii ca si eu am tot incercat asta vara, dar am prins o perioada cu deranjamente la burtica care ne-a tinut destul timp si uite asa toate eforturile au fost in van... Mai incercam.
Alina, multumim pentru aprecieri!
Daniela, o sa incerc si eu cum spui tu, ca si wc-ul nostru scoate apa albastra
xandrutza_76 spune:
Lilina, vad ca tot telegrafic; inseamna ca ai multa treaba la job? Spor sa ai!
Alina, imi pare rau ca ai ajuns la spital, multa sanatate! Vezi ca nu-i de glumit cu fierea! Sanatate bunicii! La multi ani sotului!
In concluzie, ma bucur sa vad 3 pagini scrise, pe care le-am avut de recuperat
CristinaGoji spune:
Nici Vladut ast'vara nu vroia deloc pe olita si nici reductor si renuntasem. Insa de data asta a fost altfel. s-a pus din prima pe olita, de cum i-am aratat-o.
Ramo - nu stiu alt sfat sa-ti dau in afara de ce ti-au zis fetele. Daria intr-adevar e bine dezvoltata motoric, ca si Vladut. De unde deduc ca in vreo 2 luni cel tarziu va merge.
Princess, festina ma bucur sa va re-vad.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
ramomar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui festina Buna fetelor Ramona, pentru constipatie poti incerca si HUMANA Milchzucker. Noi asa am scapat de constipatie cand avea Raducu cam 8 luni. Tot asa zic si eu ca intrasem intr-un cerc vicios si nu mai facea de frica. Tot cu supozitor facea n°2. Ii puneam aproape zilnic pentru ca daca il lasam doua zile era deja tare si nu a dat dependenta asa cum am mai citit pe forumuri, dar bineinteles depinde de copil. Eu zic sa incerci, e natural, e lactoza. E un praf care se pune in mancarica. Daniela mamica lui Raducu (25.10.2006) |
Daniela, mercic de sfat Uite de Humana nu mi-am adus aminte.
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
ramomar spune:
princess ma bucur ca ai revenit in forta! Da stiam ca renuntarea la pampers poate duce la constipatie, dar eu am incercat si varianta de a i-l pune atunci cand era cazul, dar ori nu il lasa nici asa, ori il dadea jos.
La multi ani pentru sotul tau!, tie multa sanatate sa nu te mai supere fiere. E tare nasoala si eu am avut probleme cu ea, dar de cand am nascut nu m-a mai suparat, cine stie ce si cum.
Munta sanatate si bunicii!, iar lui Rares multi pupici.
ramomar spune:
aa, Moni ai mare grija cu spatele. Am trecut in vara prin experienta nasoala cu Daniel, cand a ramas blocat 3 zile de spate de nu s-a putut nici intoarce, de ridicat nici nu se punea problema.
Sper sa nu fie nimic grav!
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Mexxa, imi pare tare rau ca iar aveti probleme, sper din suflet ca pana la urma Sebi va fi bine. Si daca va mutati in Bucuresti, poate vom avea ocazia sa ne si intalnim
Princess , nu-mi da bataita ca stii bine ca am dreptate. Acum am reinceput lupta cu suncile, macar la corp sa arat acceptabil.
Urata faza cu spitalul, ai grija de tine!
Xandrutza, cand te aud ca spui de Dia ca e cuminte ma intreb oare cum o fi cu un bebe cuminte in casa. Ca eu sincer nu-mi pot imagina
Gety, eu inca nu am inceput operatiunea olita, dar cand se va mai incalzi putin, o sa incepem si noi. i-am cumparat Mariei deja chilotei si pe timpul zilei va sta doar cu chilotei si pantalonasi (eventual si body). Eu sper s-o dezvat repede.
Monique, tare haioasa Cosmi cum face ea treaba mare. A mea se baga intr-un colt si incepe sa se screama. Nu sufera nici sa te uiti la ea in momentele alea, e de ajuns sa-i arunc o privire si imediat imi spune "lasa pace, mami!"
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare