Bucurii de sept-oct 2006 (155)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Lilina, te rog transmite-i Roxanei multa sanatate pentru Dariuta. imi pare rau ca are astfel de probleme. Sper sa nu se confirme diagnosticul.
Monique, spor azi la servici cu Cosmi. Eu am adus-o o data pe Maria la birou doar pentru 10 minute, aveam zi libera dar trebuia sa rezolv urgent ceva, nu-ti spun ca a trebuit s-o tin in brate ca sa pot lucra, ca incepuse sa traga de toate sertarele, hartiile, mapele etc de pe birou, se juca cu mouse-ul si tastatura, ce sa mai, dezastru total.
Gety, multumesc pentru pont
Xandrutza, cand ai timp baga si ceva retete la ceea ce ai enumerat mai sus. Suna super bine!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Buna dimineatza!
repede si eu pe aici cat e pauza de cafea!
Roxana,sper sa nu fie nimic grav cu Daria! sanatate multa!
Lexi, felicitari pt kg! la cat mai multe inainte! succes!
carnea de vita eu o tai bucati mici mici (1cm) si o fierb 2 ore fara sare fara nimic in apa! apoi mai fierbe si cu restul legumelor!
Princess, succes la bebe 2!
legat de lapte, asa cum a zis si Adina, de la un an, lapte normal d evaca cu 3.5 % grasime!
Adina, insanatosire grabnica baietilor!
Xandrutza,sper ca s-a mai linistit super-atomica si ca esti bine!
Mexxa,acomodare rapida si spor la mutat!
Andra,succes la noul job si la gasit gradinitza buna!
Monique,spor! pai normal ca azi termini mai repede ca doar ai ajutor!

Eu saptamana trecuta l-am avut pe Eric o zi pt ca efectiv n-am vrut sa-l duc la cresa! Cu o zi inainte, cand l-am luat erau 2 copii care vomitau pe acolo, mi-au zis si educatoarea ca facuse deja kk moale de 4 ori asa ca am decis s-al tin acasa si bine am facut! In 3 zile a fost recuperat! La munca, dupa ce a facut inventarul la toate birourile, sters tot praful de sub birouri a inceput sa mearga din usa in usa si sa salute! Drept urmare n-am facut decat s-ami iau niste date acasa si am lucrat cand a bagat el somn!
Eric asaera inainte de somn mi-a cerut ciocolata si i-am explicat ca nu-i dau pt ca merge la somn, nu va putea dormi si ca ii voi da dimineatza! A facut un pic de botic, dar nu a plans, s-a uitat la mine si a zis "neatza"! Dar asta a fost tot, fara urlete, tipete! tare intelegator copil am! Azi, cum s-a ridicat din pat, direct la dulapior, si-a mancat ciocolatica si apoi baut laptele cu cereale! El si mananca numai din cea neagra cu 70% cacao, cand l-am auzit aseara ca-mi cere m-am si gandit ce scandal va urma pt ca niciodata nu i-am refuzat ciocolata!

aici doar cateva poze recente puse de sot ca eu am o multime dar nu are cine sa le incarce! tot zic ca azi ca azi si trece luna!
http://picasaweb.google.com/clauics/2AniPlus11Septembrie11Ianuarie0809#
http://picasaweb.google.com/clauics/11Ianuarie11Mai09#

va pup

Roxana
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Beatrix, multumesc muuult pentru poze! Mi-era tare dor de Eric! Ce mult i-a crescut perisorul! E un scump si jumatate. Bine ca l-ai tinut acasa in perioada aia si ati scapat de problemute. Pe la noi cand mai veniti? Noi abia va asteptam, stii, nu?

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Lexi, carnea o poti pregati la fel in toate cele trei cazuri, macinata o amesteci cu ceva morcov ras, chiar si putina ceapa tocata, un pic de telina rasa, si/sau cartof, dovleac ras si scurs, scazi pe foc cu putin ulei/unt si apa, sare; pentru musaca asezi straturi alternative de carne si piure de cartofi intr-o forma unsa cu unt, razi putin cascaval, stropesti cu iaurt, eventual 1 ou batut si dai la cuptor; pentru parjolute carnea pregatita o modelezi perisoare pe care le coci in cuptor intr-o tava cu putin ulei, le poti servi simple sau cu garnitura sau cu un sos de rosii proaspete, tocate si scazute in care pui si putin busuioc, sau chiar cu paste; sau faci un sos pentru paste in care amesteci carnea preparata cu rosii proaspete tocate si verdeata.
Ori pui carnea preparata in aluat de foietaj si faci niste pateuri cu carne (unse cu ou batut inainte de a le da la cuptor)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Sonia si Andrei au nevoie de ajutor. Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Beatrix, sunt foarte frumoase pozele voastre, artistice, mi-au placut mult! Lui Eric ii sta bine cu perisorul lungut. Am vazut ca-si repara singur bicicleta
Si Narcisa se joaca cu mingea de tenis... Apropos de Narcisa, tocmai a scos-o soacra-mea afara, la aer, sa pot manca, de dimineata nu am apucat pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

mi-am mi-am xandrutza ce retete bune ne prezinti tu aici. Pupam dulce Narci atomica
beatrix e super dulce Eric, s-a facut un smecheras cu plete si ii sta bine
Moni, mai poate Cosmi cu "munca"?

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Xandrutza, saru-mana mult, o sa incerc retetele tale. Mai ales cea de parjoale suna excelent Macinata inseamna tocata, nu? in cazul asta o pot cumpara gata tocata, nu trebuie s-o toc eu acasa.

Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Multzumesc fetelor de urarile de sanatate, se pare ca si-au facut efectul. Adevarul e ca acum as avea nevoie de un miniconcediu, Alex ne-a terorizat in tot acest timp in ultimul hal, n-a facut decat sa doarma, sa urle, sa se uite la dvd , sa urle , sa se uite la dvd, azi am observat ca fiecaruia i-au iesit inca 2 masele in aceste zile, sper sa ia un sfarsit calvarul.

roxana, sper sa nu fie totusi ceva grav, multa sanatate.

beatrix, super pozele cu Eric, imi place mult cu noul look , se potriveste f. bine fetzisoarei "mature".

xandrutza, retzeta cu musaca suna tare bine, dar inca n-o incerc, deocamdata mai suntem in "greva foamei", o iau usor cu supe.

Fetelor, copiii vostri cate ore pe zi mai dorm (noapte+somn de-amiaza)? noi intre 13-14. Oare e in limitele normale?

Va pup, o seara placuta!

Mergi la inceput

Adina, eu zic ca dorm bine puii tai. Maria doarme cam 2 ore la pranz si vreo 9 (hai 10 in zilele ei bune) pe noapte. In total nu mai mult de 12 ore. Eu in locul tau as fi fericita! Nu vrei sa facem schimb de Bucurii vreo 2 nopti, asa?

Din ce in ce mai mare

Mergi la inceput