Puiuti de Randunici 2008!! (185)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Nu-mi vine sa cred... 8 si crengutza e pustie

VA INVIT PE TOATE SA VIZITATI SITE-UL LUI BUBU si sa il studiati in "profunzime". Este extraordinar si am gasit retete UTILE ,usor de preparat si chiar economice(in sensul ca lista de ingrediente nu ocupa juma' de pagina si oricat te-ai stradui nu le ai pe toate ...of cat urasc eu retetele acelea).

Bravo Bubulici bucatarici

Si acum.....va invit la .
N-am uitat croissantele

Eu ma duc la nani, e 10 la noi, piciul doarme de la 8 jumate. Va pup si... sa fitzi cuminti.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Adriutza eu cred ca fiecare mama isi cunoaste cel mai bine puiul si face cum crede ca e cel mai bine pt el si pt dezvoltarea lui.. eu una am avut noroc (nu fie de deochi) de o ne-mofturoasa la mancare.. ce-i pun aia mananca.. ma bucur ca pot evita cu sarea si zaharul (si sper ca si mai incolo sa o invat mai putina sare sau zahar- nu ca mine care-s disperata dupa praji -daca nu mananc dulce o zi parca nu-s normala-asta e drogul meu)..
dar daca ar fi fost altfel sunt convinsa ca as fi facut unele mici compromisuri.. oricum important e ca Adrian e destept, precoc si mai ales sanatos ..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Neata!
Doamna cu antibioticul, de la poza aia cu munte/ski, am visat ca eram si eu cu ei si skiam mmm ce mumos!
De unde a adunat Omu-to ditamai gasca de kiulangii?? Dom'le, nu mai e nici scoala ce era...

Liana, vezi ca la tine nici nu tre sa ma deplasez, imi trebui doar o bata mai lunga!

Zoze si Adriuta, acum am stat mai mult pe net ca nu era omul acasa si am avut timp mai mult. Nici n-am gatit, nici vase n-am spalat. Eu am mancat mascari, de multe ori langa comp Dar de azi kalimera se mai schimba, ca redevin o familista.

A, si Adriuta, mami de copil albastru, cand publici primul volum de poezii, sa ma anunti, ca vin sa iti cer viza :))
Pe Sash nu l-am dat de toti peretii gravida fiind, doar am ramas tot asa, mai "din greseala", proiectat fiind in a 10-a zi de la CM (dupa aia am intrat in post). Apoi am plecat in Delta si nu stiam eu ce e cu foamea aia, dar banuiam, de data asta nu banuiam nimic, o dadeam cu PMS-ul!
Mai, sper ca vegeta ai anu contine glutamat!

Bubu, tareee povestea mai vleau

Claudia, sanatate Dacianei!
Liana,si eu ma tot gandesc de 2 zile sa punem usa la sufragerie :)

nu termin de citit ca s-a trezit bb.
ma intorc!

sovi & delfinasul sasha 17Apr'08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Eu am gatul intepenit. Ce sa fac?

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Apropo de usi, noi le-am schimbat pe toate cand ne-am mutat si avem si chei!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Stela, tata a fost meseriasu' la amprentele Brianei. A facut o combinatie de gips, nu stiu exact cum, dar il intreb. Dar acum am vazut ca exista cutii gata pregatite
http://www.bebe lusultau.ro/produse.php?categorie=Mulaje
- fara spatiu desigur. Bine, mie mi se par cam scumpe pentru o lingura de gips cu apa si o rama de 10 roni... asa ca probabil tot la "taia" vom apela.
Mimo, vreau si eu la liceu din nou si sa fii tu mama mea , vrei ??
Tuchi, tare dragi imi sunt copii tai. Stii...sunt tipul ala de copii care emana veselie....

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Cred ca ma apuc iar de citit Accidentul , e cartea mea de iarna

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Am citit cartea asta de 100 de ori si imi place la nebunie. Si tot ce a scris Sebastian, pacat ca a murit asa tanar, saracu'

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata
Nu mai buhuhuiesc cu voi ca piticul s-a trezit la 8 azi si sunt zombi. Varsta deh!
Adriuta am citit cu ochii lipiti toata dizertatia ta despre mancare ,si iti dau si nu, dreptate. Cat priveste diferentele culturale si americanismele culinare, bleah.Cunosc un copil care a fost acolo la studii (west virginia) si care a venit lihnit de foame acasa, suparat rau ca aia mananca numai porcarii si mancarea n-are gust.Cica mergea undeva langa Chicago sa cumpere branza telemea de la niste polonezi si aia la camin strambau din nas ca pute in frigider El saracu' a zis ca nici stilul vestimentar nu si l-a putut schimba si ca era recunoscut de departe ca fiind EUROPEAN ASta e, unii pot, altii nu! Dar despre sare, zahar, prajeli si vegeta...nu pot spune ceva de bine in ciuda faptului ca si noi avem obiceiuri alimentare proaste in casa (altfel n-as fi cat China ) In general se recomanda a se folosi sarea bruta, zaharul brun, iar vegeta e 100% chimica si uleiul prajit e otrava curata. In general zic, eu nu ma refer la bebei ca mi se pare ciudat ca la 11 luni n-ai voie sa-i dai sare si la 12 da, si ce mare realizare ...astea-s numai niste linii de ghidaj, in rest fiecare cu felul lui. Comparatia cu vremurile noastre ...sau vremuri si mai vechi...oamenii faceau multa miscare, tineau post, nu erau atatea alimente artificiale, atatia pui hormonizati, ma rog...
Dar in final, fiecare cum crede si cum poate...eu sunt dependenta de zahar de exemplu

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neata!
adriuta m-ai dat gata cu pledoaria..glumesc, mah dar sunt de acord cu mimo, a cam formulat ea ceea ce cred si eu, asa ca n-are sens sa repet si eu..eu as vrea daca se poate sa-l feresc cat mai mult de sare si zahar, gandindu-ma la sanatatea lui pe termen lung, ca daca eu mi-s dependenta de dulciuri(Mimooo), nu as vrea sa fie si el la fel.Margarina in schimb, e nociva tare si chiar nu ii voi da, nu-i vad sensul atata timp cat exista untul!..dar drumul e lung, cu unele va tine, cu altele nu, ne ghidam pe parcurs!
in rest, apelez ca si bubu la alte trucuri, ierburi, gen verdeturi,(am zis sa editez ca suna bizar, dar prea rad eu, asa ca va las si pe voi sa cititi ce exprimare alambicata am la ora asta:))), ceapa, usturoi si papa bine, si ii place! adevarul e ca sunt norocoasa ca Mufa macar nu scuipa din gura, ce intra, e bun intrat!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

l-am lasat si noi pe baiat in patut la el cu jucariile, sa papam, si dupa 30min, liniste..adormise! iar si-adat peste cap programul pe ziua de azi..se culca la 11-12..sunt curioasa cat doarme.Si ii pregatisem fructele

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput