Puiuti de Randunici 2008!! (185)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

inca una si ma duc...

Citat:
gecko, tot e bine, ca BEA, din ceva, cana/pipeta..al meu nu vrea, am reusit max 20 ml!!! pai cum ii voi da eu formula??..si asta la fel, tranteste de-i sar capacele recipientele, cana, bibe.. tu ce faci ziua,cand el e la gradi, te mulgi?..

ma mulg, o data, de doua ori...dupa cum ii simt de plini...ma striga ei sa o fac.

zoze, si pofta buna la paste...si bine stii...ca am aflat si eu intre timp...11 ian e ziua.

clau, petrecere faina si cadouri multe si frumoase...un Spiderman ceva?...ca poate nu aveai destui

olgutzica, sanatate Sophiei

claudia de la Bv, ai scapat cu degetelul Dacianei? cum? ca avem si noi buba

ioana, sa iei cea mai buna decizie...David e cel mai important. Sunt convinsa ca vei sti tu sa pui in balanta aventajele si dezavantajele si sa vezi care cantaresc cel mai bine.

tuchi, opresti mobilul, ovcors, il desfaci bucati, bucatele...si il lasi asa sa se zvante vreo 2 zile...daca dupa cele doua zile nu functioneaza...atunci poti sa ii faci parastasul

gata, nani...pup tot stolul randucesc si imi cer mare iertaciune ca nu ajung sa scriu la fiecare in parte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Clau, sa-ti traiasca pustiul! Sa fie sanatos si vesel mereu si sa te ajute cu Sufletica! Distractie placuta!

Da, si eu sper sa iau cea mai buna decizie... ma tot gandesc...

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

LA MULTI ANI RAZVANEL FRUMUSEL SI ISTETEL!
Zoze, "A-naa" vine de la Antonia? Sau de la Andreea?
Cuscra, opinia mea cred ca o stii prea bine . Daca e vorba de putin mai multi bani (din care o buna parte i-ai da bonei...dar care astfel s-ar putea sa nu mai vina deloc...)care e avantajul?! Niciunul!! Sigur, salariul tau actual e o mizerie si o rusine insa sunt multe alte aspecte pt care iti si spuneam ca te invidiez: programul lejer, terminat la ora fixa si, mai ales, lucrul cu copiii, care iti place f mult, e linistitor, motivant si satisfacator si iti aduce si o experienta care iti va fi de aur in educatia de mai tarziu a lui David. Lasa-l pe cuscrul veterinar sa faca bani pt voi, ca si asa el e membru cu drepturi depline in clubul randunoilor care nu schimba pampersi, nu gatesc, nu fac curat si vin tarziu acasa
Poate ati scris prin capitolele trecute dar nu mai am puterea sa citesc...care va sunt DPN-urile, gravidutelor?
Inca ceva: facem vreo mentiune, ceva pe prima pagina?! Gen: "si acum cu 2"?
P. S. Nu fac promisiuni pt maine ca am muuultre trebi restante daca am plecat asa, ca din pusca; dar daca vin, vin cu Iulia...care a gasit o minge si nu o mai intereseaza nicio alta jucarie...da si cu piciorul in ea...Eu stiam ca am fataDar daca bine ma gandesc, cand eram mica ma jucam de-a fotbalul; imi imaginam ca eu sunt 2 echipe a cate 11 oameni...toti eram eu si-mi pasam mingea mie insami si ma deposedam
P.S. 2 Am uitat sa va zic cel mai importnat lucru: Iulia i-a zis la munte lui tacso TATA si de atunci tot zice si zice...lui ii spune cu adresabilitate CLARA; dar culmea e ca-mi zice acum si mie tot "tata"

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Ce mai stiti de Roxana, mami de Amira? Luny?...Cleme?...

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floriio spune:

Naty mersi de PM.

Gecko, bursucul tau a facut lucrurile mai tarziu, dar la varsta lui Andrei el le facea deja. Deci semnul de intrebare tot ramane.

Ioana, da sunt convinsa si eu ca bebelusul tb stimulat. El se arata foarte interesat de ce se intampla in jurul lui, intoarce capul cum aude un zgomot, se intoarce cand il strigam, doar ca e lenes. Deocamdata incep si eu sa cred asta, dar pana nu imi confirma un medic, nu ma linistesc.

Tuchi, exact acelasi lucru l-am patit si eu cu telefonul acum un an, cand eram gravida. M-am dus repede la baie cu tel in buzunar, mi-am facut treaba, am tras apa si cand sa trag si pantalonii, zbang...a cazut telefonul si apa inca facea bulbuci.
L-am scos, i-am scos acumulatorul, cartela si l-am luat la uscat cu feonul. Nu mergea bineinteles. De desfacut nu puteam sa il desfac ca e din ala slide si cu taste tactile (mama ce naspa suna). L-a dus sotul la un service, l-au desfacut aia, l-au curatat si functioneaza si in ziua de azi. Display-ul nu a avut deloc de suferit. De asta imi era cel mai teama,insa tasta 3 si tasta 9 merg mai greu, dar inca merge. Asa ca o sansa exista

Mergi la inceput

Flori, cand zici "lenes" cred vrei sa zici de fapt "cuminte". Asa era si David pana a descoperit ce misto e sa te urci peste tot, sa cauti in sertare si dulapuri si sa alergi cu mingiile prin toata casa... deci tine-te!!!

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

La multi ani ,Razvanelu Scump!!!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Tuchi, s-a reparat tel-ul? Ca sa stiu daca mai dau nr tau cuiva

Am facut pizza!! Ma duc sa halesc!

Mergi la inceput

Aaa, Simo ce brad trebuie sa-ti votez?

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

nu s-a reparat! si nici n-am alt tel sa bag simul!

am asa o stare de kko, din cauza CMului cred....am fiert burat prea mult si s-a topit, asa ca ciorba de burta n-are burta, am cumparata o rodie si era stricata....

mai revin dupa ce il culc pe Seb!

Ioana, eu zic sa te duci oricum la interviu!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput