Puiuti de Randunici 2008!! (185)
Raspunsuri - Pagina 20

luny spune:
naty e bine Rox si Amira la fel! nu a avut net dinainte de Craciun, acm are, dar tot busy cu jobul este, iar acasa cand vine, sta cu Amira!..
mai, nu e pe 11 ziua Razvanelului de Clau?..oricum, ii uram si noi la multi ani!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

tuchita spune:
vroiam sa ma uit la Vodafone dupa telefoane si tre' sa imi fac nu stiu ce cont...mi-l fac si cica mi-au trimis codul de acces prin SMS!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)

numeioana spune:
Aaaa, la interviu ma duc oricum... si ma comport ca si cum as vrea jobul...dar apoi o sa ma hotarasc...
Imi pare rau, sper sa se usuce si sa mearga. Lasa, trece CM-ul. Si zeama de la burta e buna... Pupici!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

ccris_ccris spune:
Sara buna, randunici!
Ma tot chinui sa va ajung din urma si nu poci!
Sunt la pagina 13, am citit ingrijorarea lui Floriio si, daca mai e cazul vreau s-o linistesc si eu. Andreiuta mea e cu 3 zile mai mare decat puiul tau si e mai puturoasa decat el. Ea nu se deplaseaza decat cu premergatorul, sta in picioare numai daca o tinem noi, nnu paseste, nu merge de-a busilea, nu merge in patru labe, nu se taraste, doar ca sta in fundic, dar mai si cade, si, tinandu-se de marginea patutului, incearca sa se ridice. Si nu ma ingrijorez, nici pediatra nu mi-a spus c-ar trebui sa ma ingrijorez, e vesela, "vorbareata"... Nici n-am pus-o la munca, cum au zis fetele, dar o sa incerc. Si eu sunt de parere ca fiecare bebe are ritmul lui.
E un scump puiul tau, tare frumusel si se da jos din carucior! Andreea nu face asta.
Cristina, cea mai fericita de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!

ccris_ccris spune:
Ma uit la Runaway Bride pe Prima.
Cristina, cea mai fericita de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!

luny spune:
...si Liviu administreaza iaurt din canita fara supapa! se pare ca e o idee buna!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

Nicoleta spune:
Azi, zi greeeeea. Uf, bine ca-i week-end maine.
Am mers si am arvunit locul de joaca pentru ziua celui mare, dar el este foarte nemultumit ca va fi petrecerea pe 25 si nu pe 27, cand e ziua lui . Nu pricepe ca pe 27 tac-so e plecat si nu se poate petrecere!!!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

mihutza11 spune:
Randunoiul a plecat la un interviu! Doamne ajuta!
Floriio au zis fetele tot.. ce pot eu sa spun ca Andrei e un dragutzel.. seamana un pic cu nepotelul meu
Liana profilul asta m-a dat gata.. i se vede asa bine falcutzele! ce-as mai rontzai la ele!
Naty bine ati revenit de la munte!
Tuchi am citit in mod alert exact cum ai povestit!
apropo de tel scafandru.. o prietena americanca avea un Iphone de o saptamana .. si dus a fost in WC la servici..
send ca s-a trezit si tre sa fac fructele!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

bubu05 spune:
Noi am fost dimineata afara, in gasca completa, Stef a stat nemiscat, i-a tras tati pe amandoi cu sania, n-a schitat nici un gest…cred ca era prea infofolit…apoi a mai stat nitel si s-a culcat…noi ne-am mai plimbat, am mai cumparat una-alta…apoi am intrat in casa si am pus sa le fac supa cu galusti lui Stef si ciorba de vacuta pt. restul lumii. Apoi am dormit la pranz, iar toti, a fost tati liber azi. Acum, pe seara am preparat ceva delicios, o sa va arat! cred ca asta cu site-ul e un pretext sa facem bunatati
Am citit si eu cu mare interes ce-a scris Adriuta, eu ii dau dreptate. Fiecare are obiceiurile lui culinare si adaptam pe masura ce ne informam si incercam sa mancam cat mai sanatos. Si noi mancam salate cu maioneza (de boeuf etc), dar doar ocazional, branza topita i-am dat lui Vlad de mai multe ori, cam de 1 an nu i-am mai dat deloc, incerc sa evit cremvustii, dar o data pe luna tot ii dau vreo 2…mezeluri mancam, dar muschiulet sau ce consider eu ca ar mai sanatos, cu toate ca ne mai repezim si in parizer taranesc…sunt multe…suntem lesinati dupa cartofi prajiti, Vlad la fel…si multe altele…si v-am zis ca si mama punea in toate mancarurile vegeta…acum 8-10 ani…dar de-atunci n-am mai folosit absolut deloc, cu toate ca prin restaurante, pe unde am mancat, sigur se foloseste…
Lui Vlad i-am pus un praf de sare in mancare pe la 10-11 luni. Lui Stef incerc sa nu-i pun asa devreme…
Adriuta, ma bucur tare ca-ti plac retetele mele si nu numai!
Floriio, te-au linistit fetele destul. L-am vazut si eu pe Andrei si mi se pare perfect, e un frumos, nu-ti mai face griji degeaba! Si de ce nu mergi la alt pediatru?? Nu vrei sa te programezi la Stanciu, sa te linistesti? Iti dau nr. de tel si te programezi!
Stefu a mers in patru labe la 7 luni, am ramas masca! Peste o saptamana se ridica in picioare singur si peste alta o saptamana facea pasi singur de-a lungul canapelei/mobilei. Si nu avem premergator!! Vlad a facut toate astea cu o luna mai tarziu decat Stef. In fund au stat amandoi tarziu, Stef sta acum singur, dar nu-i place sa stea mult timp asa, lui ii place sa umble. Vlad la fel. Eu nu i-am pus pe nici unul intre perne, decat f. putin si apoi i-am lasat in legea lor, dar facand intr-una exercitii cu ei, in joaca. Stef nu se pune singur in fundulet…Fiecare copil e unic, stii!
Kya, si Stef roade la pat la greu, cu toate ca era deja ros de Vlad!
Am citi ca Ursulica face antrenament si cu Irinuca, super tare!
Mai, ce m-am mai distrat cu patratelele de pe dinauntru, foarte tare! Le-am zgaltait si eu nitel cu ocazia asta!
Tuchi, pe cuvant de pionier ca nu sterg prafu’, nu spal pe jos si nu dau cu aspiratorul zilnic!! Incerc la 3 zile si nu intotdeauna imi reuseste!! Dar de gatit, o fac zilnic!
Lunyy, daaa, super reteta, am editat sa pun poza pe prima pagina!! O sa-i fac si eu randunoiului!
Pucca, si eu am mai observat la Stef ca face ceva pe picioruse de la dresuri, tot 100% bumbac…l-am dat cu bepanthene si i-au trecut repede.
Am vazut-o pe demoazela la zapada! Care-i faza cu ling-ling, ca am ratat-o??
V-am povestit ce a zis Vlad cand avea 2 ani si a vazut pentru prima oara zapada? “Oaaau, cata Almette e pe jos!!”
Naty, uelcom bec! Deci a fost bine la zapada si aer curat! Naty, sa stii ca si la Stef am observat, ca seara inainte de baie cand il pupacesc ii miros talpile a … “picioare”…dar sigur de la ciorapi si stat in ei toata ziua…cand doarme sta in talpile goale, niciodata cu ciorapi, si noaptea la fel! Dar dupa ce-i fac baie miroase super, a bebe!
Aoleu, Tuchi…nasol cu telefonul si cu CM-ul…
Ursulica, success maxim cu magazinul virtual, o sa ma uit si eu mai pe seara!
Liana a elucidat misterul cu intalneala noastra si eu abia astept sa ne vedem la nunta, mai ales ca sora randunoiului e Nasa Mare!
Distractie placuta lui Clau la MC! Daca nu s-o fi intors deja…ca eu scriu aici de cateva ore bune!
Send...sper sa nu-mi inchideti usa in nas
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

daciana.t spune:
geko nu am scapat de deget...inca il suge, si si-a facut si o rana la deget , salutii pls...
fetele iar ma plang: Daciana are limba incarcata...cum o avea cand era mica si sugea...a trebuit sa i-o curat cu glicerina boraxata...s-a incarcat de azi dimineata pana seara...
azi nu mi-a mancat mai nimik, nu mi-a dormit mai mult de reprize de 15-20 min (vreo 3 reprize) maraiala mare, agitatie mare, temp nu mi-a trecut de 38 azi...da tot temp e......acu chiar nu stiu ce are...burtica e cam mare si umflata...kk mult(mai mult de 5...) si moale...
of....
flori, dc nu vrea sa se ridice in picioare, tine-l de subrat si o sa vezi ca sta..pana invata...plus e ultima chestie care ti-o spun e posibil ca pe al tau baietel frumos sa nu il intereseze asa ceva...e mult mai convenabil pt el sa stea si sa se uite...asa cum sunt copii care se chinuie de la 3 luni sa se ridice in fund...si la 6 luni vor sa mearga..
unii se grabesc prea tare alti se odihnesc...
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te înaltii cu adevarat nu când urci, ci când privesti drumul parcurs.
Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica