Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (47)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ina - merci frumos si eu tot asa simt dar cred ca sunt oameni si oameni, important e sa gasim ceea ce ni se potriveste noua.
referitor la pozitia piticului in burta, eu l-am intrebat pe doctor daca asa ramane si a zis: gata! de acum pana la final asa ramane. sper sa aiba dreptate...adevarul e ca mai greu sa se mai intoarca dupa 1,5kg.

29+
[http://community.webshots.com/user/aris261080?vhost=community]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Am revenit si eu,am fost la eco si bebelina mea nu sa intors inca deci ramane sa nasc prin cezariana.Am prograt-o pe 27 februarie si sper ca bebelina sa stea cuminte pana atunci sa nu-i vina vre-o idee. Mababei,Bebe strumf,Aris multumesc pt raspunsuri,mi-am intrebat si medicul ginecolog de vaccin si mi sa spus sa-l fac ,deci saptamana viitoare merg sa-l fac si eu.Keasi pe mine ma mananca pielea de pe burtica ingrozitor ,eu folosesc ulei de bebe si pana acum nu am nici o vergetura

monica 32+ Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Roxana multa sanatate fetitei tale, sper sa treceti cat mai repede peste pneumonie

Felicitari fetelor car si-au vazut bebeii.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

florinela - tocuri nu am purtat niciodata ca a avut mama-natura grija sa ma faca de 1,75...daca imi pun si tocuri...
cu caldura in spitale, hmmm, eu tocmai imi faceam probleme ca e prea gros halatul pe care l-am luat. in elias sunt nebuni cu caldura
cand am stat internata am dormit in chilotzi si bustiera...asta in periada cand afata erau -8grade.
pai nu trebuie sa fiu frumoasa cand o sa ma vada printzul sa se minuneze ce frumoasa sunt pe afara ca pe dinauntru nu cred ca a fost prea impresionat de peisaj

timi - am crezut ca mor de ras la faza cu degetele la usha...[:((] nu stiu de ce dar sunt convinsa ca chiar asta ai simtzit...parca vad ca o sa fiu la fel.

millie - ei bravo! nu conteaza, inseamna ca asa a fost sa fie. important e ca e bine sanatoasa si deja stii la fix cate zile mai ai pana o sa o strangi in bratze

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui millie

Am revenit si eu,am fost la eco si bebelina mea nu sa intors inca deci ramane sa nasc prin cezariana.Am prograt-o pe 27 februarie si sper ca bebelina sa stea cuminte pana atunci sa nu-i vina vre-o idee. Mababei,Bebe strumf,Aris multumesc pt raspunsuri,mi-am intrebat si medicul ginecolog de vaccin si mi sa spus sa-l fac ,deci saptamana viitoare merg sa-l fac si eu.Keasi pe mine ma mananca pielea de pe burtica ingrozitor ,eu folosesc ulei de bebe si pana acum nu am nici o vergetura

monica 32+ Lara

mille ce putin mai ai pana o vezi pe Lara , nu-mi vine sa cred ca deja o parte din noi incepem de luna viitoare sa ne vedem bebicii

26+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

roxana - multa sanatate fetitzei tale. sa se refaca cat mai repede. ai grija de voi

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

DA fetele,nici mie nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul,parca mai ieri eram emotionate cand am vazut cele doua liniute ,emotii la primul eco cand ne-am vazut prima oara samburei,primii fluturasi si acum ne pregatim pt marea intalinre

monica 32+ Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Millie ce frumooos! O sa fii printre primele de la noi care o sa-si tina bebe in brate. Felicitari, multa sanatate si multi

Gina 27+
Eu vreau Thomas
Tati vrea Cristian
Va fi oare Thomas Kristian??

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Aris, in poze este costumatia ta de spital sau nu am priceput eu prea bine??????? Esti sigura ca vrei sa apari asa de sexy in sala de nastere, sa-i omori pe toti barbatii din zona????? ... ca de unii ai cam avea nevoie..... sa fii cu ochii pe doctor sa nu taie pe alaturi si pe anestezit sa nu rateze vertebra 3-4..... esti o frumoasa
Lasand gluma la o parte, imi place la nebunie atitudinea ta, optimismul tau si faptul ca esti o mamica ingrijita .

Carmen 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Fetelor, mi-am luat rezultatele analizelor si daupe spate !!!! de nervi !!! colesterolul e 345 in conditiile in care peste 240 e crescut !!
calciu sub limita, altele peste limita si tot asa !!!

voua cum v-au iesit analizele ???

31+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput