Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (47)
Raspunsuri - Pagina 6
Timi07 spune:
aris26 eu am luat-o pe aratura, uite ce-mi imaginam cand citeam mesajul tau: te vedeam facandu-ti unghiile intre contractii sau strangand din picioare sa nu iasa copilul ca nu ti-ai gatat machiajul hihihi
Eu probabil o sa fiu ca si data trecuta o sa-mi vina sa-i bat si sa-i torturez pe toti
E foarte bine sa te agatzi de orice te ajuta psihic Si eu am avut cu mine o trusa minima de machiat, sampoane,geluli de dush, creme, parfum (toate in doze mici sa nu-mi ocupe loc prea mult) etc dar am fost atat de fascinata de bebelina mea incat nu am folosit decat o miiiiiica parte din ele. De nu le aveam sa fi vazut ce sufeream...ca un caine Eh...
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
aris26 spune:
timi - sper sa nu ajung chiar pana acolo. e bine ca tu ai trecut deja prin asta si stii cam cum reactionezi. eu pot sa compar cu alte momente cat de cat asemanatoare. sunt o ciudata, in mod normal ma agit si ma panischez sa nu camva sa intarzii la o petrecere in schimb in situatzii limita sunt de un calm de neimaginat. am shocat tot spitalul ultima data cand eu era f calma si zambitoare si le spuneam ca eu am febra f mare si nu ma simt bine, bineinteles ca nu m-a crezut nimeni, erau f relaxati si se mishcau in reluare, cand au pus termometrul si au vazut ca aveam aproape 40 sa vezi panica si agitatie pe ei, si ma tot intrebau: de ce nu ai zis ca ai febra asa mare? eu...pai am zis. asa ca tare ma vad acasa cu contractii la 5 minute, si eu avand o treaba cu machiajul, cu dushul si epilatul meu. ma si gandesc ca la cat sunt de nebuna o sa pierd epidurala ca ajung la spital cu dilatatie 6
29+
[http://community.webshots.com/user/aris261080?vhost=community]
lysbeth spune:
Buna fetelor
N-am mai scris de mult timp...
Asta pt ca la munca n-am avut net iar acasa eram prea obosita cand ajungeam ca sa mai scriu ceva
Am intrat si noi in trim 3
Si am luat 2 kg in 2 saptamani:-s
Am o vaga presimtire ca am un grasunel...
Dar vom vedea saptamana viitoare la eco. AMR 7 zile fix
Am vazut ca discutati de bagajul de spital
Foarte multe din lucrurile din listuta nu va vor fi necesare totusi
La urma urmei sunt 2 maxim 3 zile.
Si oricum in caz de ceva aveti masculul la dispozitie pt drumuri scurte si servicii gratuite. Va asigur ca vor fi incantati sa-i trimiteti in locul x sau y si vor veni cu lucrusorul dorit in dinti imediat dupa ce isi vor vedea puiu:p
O sa ma gandesc la o lista scurta de obiecte absolut necesare si poate o scriu aici
27+ Damian Codrut Andrei
Roxana80art spune:
Buna fetelor.....
Si multumesc pentru calda primire in mijlocul vostru...
Ieri din pacate n-am putut intra sa vorbesc cu voi...pentru ca am luat rezultatul de la razele la plamani ale fetitei mele si au iesit aiurea de tot....a facut o pneumonie interstitiala de taoata frumusetea si a trebuit sa fug cu ea la Brasov la medic sa o consulte din nou si sa trecem pe tratament...si uite asa ieri am fost "in priza" la maxim...am alunecat si pe gheata ca de....alergam de la o farmacie la alata ca sa gasesc ce mi-a prescris....a fost tare interesant...
...ce sa-i faci....m-am obisnuit cu probleme copiilor dar sa-mi faca pneumonienici prin cap nu mi-a trecut ca nu a avut motive....dar cine stie cum o fi intrat in contact cu cineva cu probleme...si chiar si de la gradi e posibil....cred ca cel mai posibil....acum mergem inainte si Doamne Ajuta sa scapam doar cu cele 10 zile de tratamet...
De mine ca sa va zic....ca am avut ieri in urma tuturor celor povestite, vreo 3 contractii ....
Acum va sta cu mine acasa pana isi revine bine...si numai dupa o voi lasa la gradi, logic....oricum nu e problema ca eu sunt in concediu de risc maternal si asta ma linisteste ca pot fi cu ea.....ca sa isi revina bine...
Si ca sa intru si eu intr-un subiect deschis de voi ....cel cu vergeturile....si eu ma lupt cu asa ceva ....si m-am luptat si cu prima sarcina....si m-am tot dat cu creme ....sincer nu din cele speciale dar nu mi-au lipsit deloc cremele...si tot am facut....Acum folosesc una ii zice Mustela...cred ca auzit de ea ...nu stiu ce treaba face .....acum nu-mi prea dau seama ....dar voi vedea dupa...
dar in special pe sani m-am facut praf....ca eu neavand pieptul mare cand s-au marit ....s-au marit pan'la loc comanda si au plesnit bine de tot....asta e acum ...bine ca am avut laptic mult si bun pentru bebe....
+25 sapt
Roxana si ingerasul poznas Flaviana(31.08.2004)
http://community.webshots.com/user/roxana80art
inapreda spune:
Am uitat sa va zic ca al meu bebe "mic" e deja gata de...atac adica, e intors cu caputul in jos. Oare asa va ramine pina in marele moment???
Personal, consider ca purtarea sutienului/bustierei e super utila, insarcinata sau nu; eu mi-am facut un obicei din asta si nu ma pot plinge
Maria, aveti o camera super titi. Cine ti-a facut desenele? Sint fooaarte reusite. Si noi acum sintem in curs de amenajari. O sa pun si eu poze, promit!
Aris, imi plac achizitiile tale pt. spital. Lumea zice ca nu conteaza ce porti in spital dar eu consider ca, din contra, conteaza foarte mult pentru starea de spirit macar. Cel putin, in cazul meu asa este: o haina/tinuta titi imi modifica starea de spirit. In bine!!!!!
Gina 27+
Eu vreau Thomas
Tati vrea Cristian
Va fi oare Thomas Kristian??
Poze
AMR
aris26 spune:
lysbeth - felicitari! ai intrat pe linia dreapta. yupi
poate ca voi va puteti baza pe sotz...eu nu preaal meu deabia vb romaneshte, plus ca e uituc.cand il trimit la magazin de fiecare data ajung sa vorbesc cu vanzatoarele la telefon:"buna ziua, buna ziua, va rog frumos sa-i datzi un kg de faina, 10 oua si o paine lu' domnu'"
asa ca atunci cand o sa fie si emotzionat....sa te tziiii
29+
[http://community.webshots.com/user/aris261080?vhost=community]
alina.n spune:
aris chiar m-ai facut sa rad cu machiajul si dilatatia
ciresica si eu am temerea asta cu laptele ,nu stiu de ce dar tot ma gandesc la chestia asta ca nu vine laptele dupa nastere
roxana refacere rapida micutei tale
lysbeth ce faci esti bine? si cate kg zici ca ai in total?
26+ cu Maria
Vine barza!
inapreda spune:
Dyana 27 eu ieri am fost la eco de 27 sapt si da, am avut emotii pt re-intilnirea cu bebe dar a fost minunat!!! Iti tin pumnii
Gina 27+
Eu vreau Thomas
Tati vrea Cristian
Va fi oare Thomas Kristian??
Poze
AMR
florinela79 spune:
Aris, o sa fii o super sexoasa la prima poza cu bebe mic in brate:). Totusi daca nasti in februarie - martie intr-un spital de stat, e cam frigulet imbracata asa pe holurile spitalului, chiar daca vei avea o anexa, tot esti nevoita sa mergi de colo colo. Si credema ca vei fi foarte haioasa in camasutza si capotzelul sexy cu niste sosete groase in picioare si papuci...cu toc sau ...?
Cred ca mamicile cu sanii mici nu vor avea pb. mari cu sanii lasati (cu toate ca eu am vazut transformare din "mere" in "bretele"). Eu am sanii mari, purtam 85 C inainte ...acum sunt foarte grei si mai mari...si automat port sutien toata ziua, noaptea nu. In cartea pe care o am scrie ca este chiar indicat pt a evita tensionarea sanului.
Petra Tudor, ai fost sa vezi cum arata rezervele in Polizu..si sunt atat de rele?.... deci am ramas singura care voi naste la Polizu.
29+
http://community.webshots.com/album/569278164teEeTr?start=12
fbruma
Timi07 spune:
aris asa-s si eu. daca-ti zic ca in timp ce aterizam in conditii de vreme groaznica de nu eram siguri daca aterizam sau ne prabusim eu o incuirajam pe o sarboaica de pe celalat culoar ca e totul ok....dupa ce am iesit din avion si mi-am recuperat bagajul am inceput sa tremur si de atunci am o groaza de zbor de sa nu-ti povestesc.
La nastere am fost agresiva doar in sine ca de comportat m-am comportat civilizat, sotului i-am zis dupa muuult timp ca i-as fi strans degetele la usa sa vada cum e.... Dragul de el se agita sa-mi faca masaj, sa-mi aduca apa, sa ma dea cu crema pe buze da ce vrei cu nebuna gravida....
Toata sarcina trecut eu ma gandeam ca o sa fiu unda din alea "enervante" care nasc super rapid, n-a fost sa fie asa da uite ca m-am mai inhamat o data la carutza. Acum ma concentrez si visez la ziua cand o sa-mi tzopaie ambii copii fericiti prin casa si-o sa fie numa o veselie la noi....plus dezordinea aferenta.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe