Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (47)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Un an nou fericit si copilasi sanatosi, fetelor! Eu va urmaresc de la inceputul sarcinii, dar pentru ca m-am gandit ca nu voi scrie in mod constant, n-am intervenit.

Mi-e cam rusine sa va intreb, dar totusi o fac: pe voi va mananca burtica si sanii? Presupun ca e de la intinderea pielii, dar tare ma streseaza. Ma simt ca un catel cu pureci. Ma dau cu crema si ma mai lasa, dar tare neplacut e.

Si eu patesc la fel si tot asa ma tratez cu creme si uleiuri.Am observat ca in timpul sarcinii pielea mea e mult mai sensibila si se si usca mai tare (nu doar pe sani si pe burtica).

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_tinaus spune:

am eu o intrebare...sterilizatorul...nu imi dau seama care e diferenta intre cele electrice de ex..si cele pt microunde (oricum stiu ca nu sint microundele ceva f sanatos nici pt noi dar oricum cred ca are aproape oricine asa ceva in casa)..daca se foloseste la toate solutie...daca sunt necesare...dileme dileme

Cristina 30+ si Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Cristinaus, stiu si eu dela prietenele mele mamici ca sterilizatorul de microunde a mai practic (si muuult mai iefitn) si ca nu dauneaza, pt ca este complet ermetic si parctic sterilizarea se face ca in bain-marie. Cel electric am inteles ca se incalzeste f greu si dureaza mult, pe cand cel la micro dureaza f putin. Iar diferenta de bani e mare, vreo 4 mil la cele Avent. Acuma zic si eu ce am auzit

30+ Ana Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

pisigri de acord cu tine in ceea ce privete cheltuielile inutile. Eu ii rontzaiam ungiile fiica-mi cand era bebe, o sa vezi ca nici l apilit nu stau bebelushii pus ca la inceput unghiutele lor sunt foarte moi, nu vad cum le-ai putea pili.

cris_tinaus parerea mea este ca streilizatorul e util doar daca nu alaptezi...

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

pisigri -referitor la hainele din spital, poate ca asa e cum zici tu, dar in cazul meu e f important cum arat. pt psihicul meu. felul in care arat influentzeaza felul in care ma simt.
de exemplu daca sunt bolnava e suficient sa fac un dush, sa ma imbrac frumos si sa ma machez si gata, jumatate din probeleme au disparut. poate sunt eu ciudata, dar
asa ma simt si ma comport in consecinta. faza cu buzunarul plin...hmmm nu e valabil pt toti doctorii. parol

maria.k - wooow chiar ca e frumoasa! ati muncit ceva dar merita. eu imi trec amr-ul imediat ce schimb prefixul

alina.n - sa stii ca incep sa ma gandesc poate totushi le pastrez nou-noutze. eu nu o sa mai fac morfofetala de trim3. nu mi-a mai zis nimic medicul.

millie - eu nu fac anti-tetanosul. nu il consider necesar, oricum l-am facut acum vreo 3-4 ani cand m-am ars cu o tava de metal.

29+
[http://community.webshots.com/user/aris261080?vhost=community]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Bine v-am regasit! Dupa o indelungata absenta apar si eu. Sunt bineinteles tot in spital, astept sa treaca zilele sa crestem si sa ne apropiem cat mai mult de termen .
Vad ca ati scris foarte mult in absenta mea, vreau sa va multumesc tuturor care v-ati gandit la mine si mi-ati scris, am sa ma stradui sa recuperez din urma, sa vad cat reusesc.

Maya 30+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

alina.n - sa stii ca incep sa ma gandesc poate totushi le pastrez nou-noutze.

29+

asa ma gandeam si eu prea sunt frumoase , sau poate vrei sa-i arati lui dr.T noua garderoba

26+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maya25

Bine v-am regasit! Dupa o indelungata absenta apar si eu. Sunt bineinteles tot in spital, astept sa treaca zilele sa crestem si sa ne apropiem cat mai mult de termen .
Vad ca ati scris foarte mult in absenta mea, vreau sa va multumesc tuturor care v-ati gandit la mine si mi-ati scris, am sa ma stradui sa recuperez din urma, sa vad cat reusesc.

Maya 30+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Bine ai revenit Maya , ne bucuram sa te auzim dinnou, cum esti? Cum a fost de sarbatori ?

26+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

alina.n - si asa ma ia peste picior de fiecare data, ba ca nu am fata de gravida, ba ma intreaba io ce caut pe la el, sau in ce zi de monitorizare sunt. cred ca ar fi un shoc pentru el sa ma vada prea cuminte imbracat la nashtere

maya - bine ai revenit! incepusem sa ne facem griji

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Bine v-am regasit burtici,

Florinela, iti multumesc pentru pontul cu doctorul! Esti o dulce...

Leeloo, sutienul este recomandat pe toata perioada sarcinii si a alaptarii! Eu una, nu am purtat prin casa, ca nu-l suport! Cat despre chilotei, port tanga in continuare!
Si eu am inceput sa fiu ingrozita de nastere... mi-e teama, mi-e teama, mi-e foarte teama! Pana acum am zis la toata lumea ca voi naste normal, nici nu ma gandeam la altceva. Dar cand aud ca avem nevoie de nu stiu cate perechi de chiloti, de nenumarate tampoane, ca hemoragia tine nu stiu cate zile, ma ia groaza!!! In plus mie imi este foarte frica si de eventualele rupturi, la care este riscul sa nu se mai refaca toata viata! Cunosc un caz la care medicul, la ultima eco nu a apreciat bine greutatea lui bebe, acesta a avut mai mult cu 500g, a nascut normal si a fost nevoie de epiziotomie foarte mare (pana la anus), iar acum, dupa nastere nu-si mai poate controla urina!
Poate nu ar fi fost bine sa va povestesc asta, dar mi-e frica rau...
Cat despre cezariana, am o singura temere: ca nu vine laptele si ca nu voi putea sa-l alaptez pe bebe, desi vreau asta cu orice pret!

Voi cunoasteti fete care au facut cezariana si au alaptat mai multa vreme???

Va pupic pe toate!

29+ cu Albert Nicolas

Mergi la inceput