Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (47)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ciresica5 spune:

Buna seara burtici,

Maya, Ilinca, va multumesc din inima pentru incurajarila voastre referitoare la laptic! Sper din suflet sa vina din abundenta, iar bebe sa fie mancacios si sa se bucure de el!

Danonique, sa stii ca alaturi de Florinela, sunt si eu viitoare mamica de bebe Albert!

Alina, felicitari pentru vestea cea buna, sa fii optimista in continuare si sa te rogi mult la Doamne-Doamne!
Apropo, fetelor, tocmai mi-a zis un preot ca pana la nastere sa citesc saptamanal, miercurea si vinerea, Acatistul Maicii Domnului! Cand ma gandesc ca mai este atat de putin pana la termen, iar soarta noastra este numai in mainile lui Dumnezeu...

Plici Plici, ai o burtica super sexyyyyyyy!!!

29+ cu Albert Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Ati vazut la tv stirea cu bebe care a avut la nastere 6 KG? dublu.... triplu fata de medie..Saracii parinti se stresau ca nu au in ce sa-l imbrace, pt ca toate hainele le luasera pentru..... nou nascuti, nu pentru ...5 luni... Dar ma tot intreb, oare la echografii doctorul nu a vazut sau a omis sa informeze si parintii de performanta lui bebe????

Carmen 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

carmenada in general medicul iti spune ca e unul mare, dar cat de mare nu are de unde sa stie ca si ecograful are o marja de eroare destul de mare.
iti spun din proprie experienta. inainte sa-l nasc pe andrei medicul mi-a spus ca va fi mare, dar niciodata nu s-a pronuntat in cifre. in timpul travaliului, dupa ce dr. mi-a rupt apa, moasa a pus mana pe burta mea si mi-a spus "asta are 4 kg". si am nascut un copil de 4.2 kg.

oricum nu e treaba lui medicului ce haine a cumparat mama.

27+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

cocufan, exact cum spune ana-maria este un inceput de hemoroid. eu ma lupt cu hemoroizii de ani de zile, si acum 3 saptamani am, facut o criza groaznica. eu intotdeauna i-am avut interni, si a fost o surpriza cand au inceput sa iasa la suprafata, exact asa cum zici tu, ca o bucatica de intestin, care se retrage. ai mare grija sa nu se complice, mare grija la constipatie, bea multe lichide, si sper sa nu se sparga -cum patesc eu de obicei. ideea e ca foarte multe gravidute se confrunta cu problema asta, iar nastera normala accentueaza si mai mult problemele.

diana 27+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_27

Dragele mele
Multumesc mult pentru mesajele voastre de incurajare.....sunteti niste dulci, si se pare ca optimismul vostru si-a spus deja cuvantul....
Astazi am fost la control la Tutunaru, si bebe a recuperat din retard.....e mai mic doar cu doua zile fata de cele 14 de intarziere si.....cantareste 720 grame. Medicul a zis ca e binisor si ca daca contnui cu miraculosul Pregnyl, totul o sa fie ok.....Doamne Ajuta!
Asadar, abia asteptam sa va dau vestea cea buna, veste la care oricum nu ma asteptam nici eu....
Sunt foarte fericita si parca se vede si la noi luminita de la capatul tunelului

Va pup dragele mele

Alina 25+ cu

Alina ma bucur ca ai primit vesti bune, bravo .

26+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

iulia - f bine ca s-a intors, nu cred ca se grabeshte, eu nu consider faptul ca s-a intors semn ca ne ashteapta o nashtere inainte de termen. si al meu sta deja cu capul in jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Alina si bebelusul meu la 25 de saptamani are 728 g si deja s-a intors cu capul in jos.oare se grabeste?

iulia 25 + Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maria_K

tufete am termina camera. am pus poze la "pozele noastre"
waw! se pare ca se impune AMR-eu imediat. oare care va fi prima ???!!
mie incepe parca sa mi se lase usor burta. cel putin asa mi se spune din toate partile. oricum sper ca pana la 36 sapt sa dormim toate linistite.

Maria 32+ Casandra-Maria

vine bb!

Pozele noastre

Maria, superba camera. Tu ai facut desenele? Scuze daca ai spus deja si mi-a scapat. Eu am renunat la desene (stii ca tare imi doream) si am zis ulterior ca macar banda din aceea tip tapet sa pun (brau sau cum s-o numi) dar cine a mai putut sa-si bata capul.
Foarte frumoasa camera, va fi incantata printesa.

Monica 28+ , www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies

I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maya25

Bine v-am regasit! Dupa o indelungata absenta apar si eu. Sunt bineinteles tot in spital, astept sa treaca zilele sa crestem si sa ne apropiem cat mai mult de termen .
Vad ca ati scris foarte mult in absenta mea, vreau sa va multumesc tuturor care v-ati gandit la mine si mi-ati scris, am sa ma stradui sa recuperez din urma, sa vad cat reusesc.

Maya 30+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Maya, un si un gand bun pt tine. Doamne ajuta si mult curaj, pana la termen.

Monica 28+ , www.totsites.com/tot/babiesbutterfly" target="_blank">waiting for my butterflies

I don't want your offerings, and I don't want your sacrifices; I want you to know me and to love me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:

Bine v-am regasit! Dupa o indelungata absenta apar si eu. Sunt bineinteles tot in spital, astept sa treaca zilele sa crestem si sa ne apropiem cat mai mult de termen .
Vad ca ati scris foarte mult in absenta mea, vreau sa va multumesc tuturor care v-ati gandit la mine si mi-ati scris, am sa ma stradui sa recuperez din urma, sa vad cat reusesc.

Maya 30+

Bine ai revenit Maya , ne bucuram sa te auzim dinnou, cum esti? Cum a fost de sarbatori ?

26+ cu Maria
Vine barza!

Alina.n bine v-am regasit! Stau in continuare in pat si sper sa ne apropiem cat mai mult de termen. A fost bine cu familia de sarbatori, parca au trecut zilele un pic mai usor.
Tu cum esti? Cum te simti?

Maya 30+

Ma bucur ca ai avut sarbatori frumoase , lasa ca de acum nu mai e asa mult iar bebelina va sta cu siguranta pana la termen ai sa vezi
Noi suntem bine vad insa ca de cateva zile au inceput iar durerile de cap (am mai avut prin luna a treia insa am scapat instant de ele cum am intrat in trim 2) sper sa nu ma ia dinnou acum ca ma apropii de trim 3 .Chiar mai are cineva dureri dinastea?

26+ cu Maria
Vine barza!

Mergi la inceput