Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (47)
Raspunsuri - Pagina 14
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus mi-am cumparat Omega 3 cu ulei de somon , Calciu + D3,care o sa le iau pe langa Calciu + B+K si Centrum Materna am socotit eu si cam acopar necesarul de vitamine pe zi banuiesc ca daca e ceva in plus se regleaza |
Nu exagera cu calciul, ar putea sa iti provoace contractii. Vb cu ginecologul inainte de a-l lua din atatea surse.
Denisa-Madalina 25+ cu Adela
m_monique spune:
citat din mesajul lui cocufan fetele, ma framanta un lucru foarte tare. oare emotiile puternice pot declansa sarcina la 33+ ? 30+ |
e posibil. dar ce eveniment urmeza cu atatea emotii?
27+
si Andrei (16.12.2006)
m_monique spune:
aveti mare grija cu calciul. da contractii.
si nasterile se provoaca tot cu calciu.
27+
si Andrei (16.12.2006)
anamariame spune:
Cocufan, ce spui tu s-ar putea sa fie un inceput de hemoroizi. Evita pe cat posibil alimentele care dau constipatie si tot ce e piperat sau ft condimentat.Ana-Maria 25+
inapreda spune:
Leeloo, eu nu mi-am dat seama ca bebica s-a intors. Abia la controlul de 27 de sapt. mi-a spus medicul.
Gina 27+
Eu vreau Thomas
Tati vrea Cristian
Va fi oare Thomas Kristian??
Poze
AMR
novus spune:
Denisamada, M_monique, mersi de informatie !!! dar daca cantitatea pe care o iau e cea recomandata pe zi ??
Omega 3 mai ia cineva ?
31+ cu Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
aris26 spune:
grija multa cu suplimentele de calciu. mai bine schimba cate ceva in alimentatie, bea lapte, mananca branza si iaurturi.in mod normal doua pahare de lapte si doua iaurturi/zi ar trebui sa fie suficient
29+
[http://community.webshots.com/user/aris261080?vhost=community]
aris26 spune:
omega3 iau de la 15 saptamani. o pastila/zi. astea nu au ce rau sa-ti faca dar nu exagera pt ca potzi sa obtzi opusul constipatziei
29+
[http://community.webshots.com/user/aris261080?vhost=community]
denisamada spune:
citat din mesajul lui cocufan am observat ca atunci cand am scaun, parca iese si o parte din intestin sau ceva de genul asta dar apoi se retrage. se mai intampla cuiva? |
Pare un prolaps rectal ce descrii tu, poate apare in conditii de crestere a presiunii intraabdominale (cum e cazul sarcinii), nu cred sa se ia vreo atitudine terapeutica, doar evitarea constipatiei. Cu siguranta va disparea dupa nastere, daca persista, se va lua atunci o atitudine. Totusi, vb si cu ginecologul, ca sa excluda eventuala prezenta a hemoroizilor.
Denisa-Madalina 25+ cu Adela
novus spune:
Aris ,am inteles !
Oricum eu mananc si iaurt destul asa ca nu o sa iau decat un fel de calciu !!!
31+ cu Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3