poznasi, dar dragalasi ian-febr 2004 (6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Multumesc de info Adriana, e cam departe de noi. Nici eu nu patinez, de aia ma gandeam ca un instructor pentru Alex nu ar fi rau.

Mai devreme am postat pe fuga, dar acum am studiat bine pozele si am constatat ca te-ai tinut bine pe patine. Esti sigura ca era prima data? Am constatat ca tu te-ai distrat mai ceva ca Rares.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Roxana,

Stiu ca este patinoar si pe Floreasca, si la Stadionul 23 august.
Cosmin a gasit pe peretele casei de bilete telefoane ale instructorilor, asa ca eu cred ca se poate rezolva pe loc.

In ce priveste abilitatile mele de patinatoare, si pe mine m-au mirat. Chiar e prima oara cand mi-am pus patine! Rares era foarte distrat de atmosfera de acolo, facea intentionat giumbuslucuri astfel incat sa cada si sa se prapadeasca de ras. Eu eram f atenta la aceste cazaturi pentru ca imi parea f periculos sa nu-l lovesc cu patina. La sfarsit era si obosit si nu se mai putea concentra.
Una peste alta merita din plin sa incercati! E f distractiv si sanatos in acelasi timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Adriana fara suparare dar despre ce ajutor este vorba?Noi nu avem nici un ajutor si multumesc lui Dumnezeu suntem bine si copiii sanatosi!

Mergi la inceput

Babee, ce mai faceti voi?

Adriana, Floreasca este inchis din pacate. 23 august imi e cam la fel ca Moghioros, din pacate. POate tu ai mers pe role si de aceea te-ai descurcat asa bine, eu nici asta nu pot.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Roxana multumim de intrebare si de urari.Mai bine ma intrebi ce nu facemNe revenim la programul nostru dupa cele 3 saptamani de stat in Romania.

Mergi la inceput

Buna Gabriela si bine ai revenit! Nu te-am mai vazut de o gramada de timp. Ce fac copiii? Poze nu ne arati deloc?

Despre povestea cu ajutorul...
In primul rand e greu de inteles de cineva care nu traieste in Bucuresti si in nebunia asta de tarfic, a tocarii timpului in cozi interminabile.
In al doilea rand e vorba de "ajutor" dupa ce se termina perioada de stat acasa. Doi ani e f. simplu... dar pe urma? De la anul nu vom mai avea bona si oricum nu se mai angaja sa preia un copil mic...

Eu cred ca nu e important doar sa ai copii, ci si sa te poti ocupa de ei, sa le poti dedica timp, sa conteze fiecare cu nevoile lui, cu preocuparile lui... iar in Bucuresti asta e marea problema, a timpului si a timpului de calitate.

Ne cam bate gandul sa plecam din infernul asta...

Mergi la inceput

'Neata!

Anca, m-am gandit la voi...ce face Matei? Parca ziceai ca incepuse un pic sa tuseasca?
Sper ca e bine si doar faptul ca esti ocupata te face sa nu scrii nimic...

Eu sunt bucuroasa ca lui Rares i-a iesit negativ exudatul. Stiti ca inainte de Craciun a avut amigdalita pultacee. Deja imi faceam ganduri de moldamin...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Babee

Roxana multumim de intrebare si de urari.Mai bine ma intrebi ce nu facemNe revenim la programul nostru dupa cele 3 saptamani de stat in Romania.

-----------------------------

Gabriela

Phillip,Rebecca si Luca

Vaaaai, nu am stiut ca ati fost aici, ce rau imi pare! Tare as fi vrut sa va vad.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:

Anca, m-am gandit la voi...ce face Matei? Parca ziceai ca incepuse un pic sa tuseasca?
Sper ca e bine si doar faptul ca esti ocupata te face sa nu scrii nimic...

merci, de ginduri bune, Adriana, noi am fost cam "ocupati" ()zilele astea - n-am avut timp de forumeala.

Matei are/ a avut angina, ia medicamente, dar inca tuseste. am fost inspirati ca l-am dus rapid la doctor.

am vazut pozele de la patinoar, si chiar ne-am propus cum ii trece raceala, cum mergem si noi cu Matei. eu is un fel de bambi, dar ovi patineaza f bine, asa ca va avea profesor :)

hehe, salut Babee! mai poftiti pe la noi

o zi frumoasa sa aveti!

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Anca, am murit de ras cu imaginea de BAMBI pe gheata .

Ai nota 100 la simtul umorului!

Ma bucur ca Matei e bine si se face sanatos!
Dar de petrecut, cu ce ocazie petreceti?

Mergi la inceput