poznasi, dar dragalasi ian-febr 2004 (6)
Raspunsuri - Pagina 5
Roxana_G spune:
Adriana, pultaceea poate fi si virala, am incercat si noi si din aia. Dar bine ca totul este ok pentru Rares.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Anca, sanatate multa lui Matei! Foarte bine aleasa comparatia cu Bambi, m-am regasit si eu in totalitate. Vorba Adrianei, ce sarbatoriti?
Rox , mamica
buli spune:
pe mine ma sarbatorira, am facut o virsta absolut matusalemica, dar cica nu se cunoaste (la minte, cel putin)
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
anda141 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buli pe mine ma sarbatorira, am facut o virsta absolut matusalemica, dar cica nu se cunoaste (la minte, cel putin) www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@ |
Super tare ...varsta matusalemica, auzi
LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa si sa-ti pastrezi simtul umorului !!
Albert tuseste si el putin, ii curge si nasul, nu a facut insa febra si nu ii afecteaza starea de spirit, este la fel de vesel ca intodeauna. Sper sa-i treaca repede si sa nu fie ceva grav.
Ne pregatim pentru ziua lui, abia asteapta !
Roxana_G spune:
La multi ani Anca, sa fii sanatoasa si fericita, sa ai numai bucurii si realizari!
Sanatate lui Albert. Cred si eu ca asteapta petrecerea.
Rox , mamica
valentina_22 spune:
La multi ani Buli, sanatate, implinirea tuturor dorintelor si multa iubire iti doresc!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
buli spune:
multumesc pentru urari sinteti niste dragutze
am primit role de ziua mea - hahaha - si nu stiu sa merg - va fi interesant, dar deja mi-a dat Adriana un pont sa merg pe covor - nah, acu tre sa luam si covor
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Babee spune:
Adriana in viata noastra nu a contat ajutorul primit din alta parte.Nu am facut copii de dragul de-ai face si nici nu ni-i creste nimeni pentru ca noi avem altceva de facut.
Mda...traiesc in afara Bucurestiului, poate de-asta nu am cum intelege , dar nici la margine de lume ca sa fiu privata de contacte.Am jumatate de job,inca invat ,doi copii la gradinita pentru 5 ore si unul pe care-l car dupa mine oriunde si oricand.Avem foarte multe activitati impreuna, toti sunt egali in ochii si sufletele noastre ,si ei vor fi prioritatea noastra numarul 1 mai inainte de orice.Ma abtin de la mai multe comentarii.
Roxana lasa ca voi erati pe aici din cate observ:)
Anca La multi ani frumosi si zvapaiosi
ad_risnov spune:
Gabriela, felicitarile mele!!!
Cred insa ca fiecare are dreptul la parere personala, in functie de contexte particulare...
Apoi fiecare isi stie prioritatile, limitele, puterile. Cred ca exemplele ne ajuta sa vedem ca se poate si asa, nu ca sa le luam drept modele de urmat. Stiu oameni care cresc 5 copii si se descurca f. bine.
Apoi mai cred ca a cere ajutor si a avea nevoie de el nu e un pacat sau o vina, la fel cum a nu cere si a nu avea nevoie de el nu este o virtute. E pur si simplu o stare asumata.
De asemenea nu cred ca este mai valoros un parinte care creste un copil, fata de unul care creste 5 copii. Ce sa mai zic de cei care nu au nici unul... nu cred ca tr. judecati sau pusi la zid.
Problema cu ajutorul era o framantare de-a mea, interioara, si in nici un caz nu s-a dorit izvorul unor comentarii in contradictoriu...
Babee spune:
Adriana lamureste-ma si pe mine ce inseamna la tine ajutor si in ce consta pentru ca eu nu prea inteleg toata povestea.Mi-or fi obosit prea tare neuronii