Mamici sau gravidute de Satu Mare

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanasm

aaa...adriana mai spune-mi plizzz de Euvax...deci voi ati facut la 2 luni pentaximu+ evuxa..la 4 daor pentaximu si la 8 luni urmeaza din nou euvax??? dar voi ati mai facut 1 doza de euvax in spoital?

Oana

de Raul

Da, asa am facut:
-la nastere Euvax
-la doua luni Pentaxim+Euvax
-la patru luni numai Pentaxim
-si urmeaza a treia doza de Euvax.

M-a batut gandul si la Prevenar, d-na dr.mi l-a recomandat cu caldura, dar deocamdata nu m-am hotarat...mai am timp pana la 6 luni am inteles...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Si mi+e mi l-a recomandat prevenarul.Se poate face pana la 5 ani din cate am auzit.
Eu vreau sa vb azi cu doct, ca am auzit la stiri zilele trecute ca din toamna mai multe vaccinuri vor intra in gama de vaccinuri obligatorii, printre care si prevenarul.Si as vrea sa o intreb daca stie ceva.Acum sapt asta ar trebui sa+l facem si noi.
Si intai vreau sa vad daca e asa, ca mi+e cam greu sa dau 6 mil mai ales daca nu+i am.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

6 milioane ????

Mie d-na Bilatiu mi-a spus ca, cu aprox 3 milioane il ia dansa...m-am gandit ca nu va fi mai mult de 4...dar 6 mie se pare si mie foarte mult...

Copilul meu iubit
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui AdrianaSM

6 milioane ????

Mie d-na Bilatiu mi-a spus ca, cu aprox 3 milioane il ia dansa...m-am gandit ca nu va fi mai mult de 4...dar 6 mie se pare si mie foarte mult...

Copilul meu iubit
Asa cresc eu

3 mil e o doza si noi trebuie sa facem 2, deci 6 milioane.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Fetelor va salut!

Bun venit noilor satmarence!

Eu va citesc zilnic sa stiti, dar nu prea am ce sa spun. Voi aveti bb-i si alte preocupari decat ale mele cu copii mari-o adolescenta si o viitoare scolaritza, am trecut demult de scutece si diversificari. Dar sunt pe aproape, cand am ceva de spus, ma bag io in seama .
Eu ama vut azi practica si apoi un examen pe care l-am luat, acum incep sa ma pregatesc pentru altele...si tot asa...

Vad ca a inceput emigrarea pacientilor in Ungaria si la pediatrii nu numai la naseteri, ce trist...sa va mai spun ca sotul meu a fost medic in Spitalul Judetean pana in august 2007 cand am plecat? Eu cunosc putini medici, pentru ca nu sunt satmareanca, am stat numai cativa ani in SM...dar vad ca lucrurile nu s-au schimbat in bine, ba dimpotriva....

adriana, tin pumnii sa vii cu vesti bune despre Estera.

Clara, sa ai grija de tine si de bebeluse, sa stea in burtica atat cat trebuie .

ramona, oana puiutii mici!

Daca am uitat pe cineva, a fost fara intentie...va pe toate si mai apar eu!

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Constat ca numai vaccinurile obligatorii consuma o indemnizatie.
Frumoase perspective...

Clara

Mergi la inceput

[b]Iliesclara[/b], se poate opta pentru schema de vaccinare gratuita. Am inteles ca acum s-a mai imbunatiti si ea, deci e ok.Prevenarul nu e deocamdata in ea, deci se plateste, dar nu e obligatoriu.
Apropos, tu vei primi doar o indemnizatie? si doua alocatii?

Copilul meu iubit
Asa cresc eu

Mergi la inceput

E ok asa, cateva gratuite si cateva platite. Suna altfel.

Da, noi vom primi o indemnizatie si 2 alocatii.
Sper macar ca premiile de nastere sa fie duble: premiul de nastere de la primarie, trusourile si ajutorul pt nastere de la servici - acestea se dau pt "fiecare copil nascut", nu se dau pe nastere.
Conducerea acestei tari minunate spune ca indemnizatia se primeste de catre mama in schimbul salarului, pt ca ea 2 ani nu munceste. Si cum de la un loc de munca nu se primesc 2 salarii - e ilogic sa se primeasca 2 indemnizatii. De parca nu tot pe copii as cheltui si salarul si indemnizatiile. Si de parca ar fi tot una un copil sau doi. In fine... sper sa se faca ceva in acest sens pana se nasc duduile noastre.

...........................................................
Doamnele de pe forumul CJ vorbesc de o doamna Dr. Nicula Cristina oftalmolog care lucreaza si la Optilens si la stat si se ocupa f bine si de copii. Cand primesc nr. telefon iti comunic.
Si mai este una d-na Dr. Vladutiu, dar inca nu stiu unde lucreaza. O sa aflu. Poate merita sa sugerezi medicului de familie cateva nume, daca nu are dumneaei ceva concret.

Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

noi am facut prevenarul....la 4 luni am facut prima doza..mai urmeza alte 2 si apoi un rapel dupa 1 an, daca bine-mi amintesc
adriana vioi ati inceput diversificarea? dar dintisori aveti...noi inca nu..dar nici mult nu mai este..ca e ff marait si se vede deja alb sub gingie
mihaela mda..din pacate sistemul de sanatete e la pamant..si nu se intrevede nicio schimbare prea curand...voi cum de ati ajuns in Suedia? si pe noi ne bate gandul sa ne luam talpasita...poate in germania sau elevetia..

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Adriana

"d-na dc.VLADUTIU e de fapt d-na profesor la clinica de ofta.m-i s-a parut tare ok..dar nu stiu sa-ti zic daca are cabinet particular sau nu...eventual intreaba la spital direct.doar lunea consulta acolo.in rest nu stiu nimica,ca noi am fost cu bilet de trimitere de la med de fam la stat...multa sanatate fetitei."

"noi stam in grigorescu...nu stiu la fortuna unde anume ar putea fi dc...nu era vb de clinica ARTRIMED? LANGA TAIETURA TURCULUI? o pediatra f buna....mie imi place mult de ea.MORAR DANIELA..."

Clara

Mergi la inceput