Mamici sau gravidute de Satu Mare

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Tot am uitat ceva...

Iliesclara, noi mai mergem in Cluj pe data de 16 luna asta...atunci nu mergem la shopping...mergem cu Estera la o consultatie, deoarece de cateva timp am observat ca una dintre pupile ii ramane tot timpul marita...am fost si aici in SM la oftalmolog si la neurolog, dar nu am gasit cauza...deci mergem la CJ.vom sta 2 zile...cred ca vom sta in Grigorescu. tu unde locuiesti?

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Saluuuuutt

M-am bagat si pe forumul baimarencelor, am observat ca nici ele nu stiu mare lucru despre voi.

Noi stam in Manastur, Str. Ion Mester 3 Ap.51

Din pacate la plimbare eu nu merg (inca), ma aflu in acele 2-3 saptamani in care exista mare risc de nastere prematura si Dr mi-a recomandat disciplina extrema, trebuie sa trag macar pana in 35 sapt impliniti (24.02).

Va invit insa cu drag pe la noi intr-o vizita.

Cat stati in CJ?
La ce medic mergeti? La Pedi? sau la neonatolog? sau oftalmolog?
Te pot ajuta cu ceva? Informatii.. etc

Daca va intra in program, va asteptam cu drag. Eu sunt mereu acasa, dar aici nr tel. 0742 22 57 43

Salutari de la Anto si Iulia 32+ si mami

Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

satmarence
nu am citi din urma ce s-a scirs la acest subiect...doar asa pe diagonala....un pupic la toate ca plange puiutu'
revin io

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Servus Oana

incet, incet ne adunam...

Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns youngmomy spune:

Servus , feteleor.....aparatul de sterilizare a biberoanelor e un moft....orikum as vrea sa te intreb pe tine care vei avea gemeni de ce nu nasti in apa acasa:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Bine ai venit Oanasm !te mai asteptam pe la noi...sa ne povesteti despre tine...despre bebele tau...va .

Iliesclara, vom sta la Cj aprox 2 zile.mergem la oftalmolog, neurolog si oncolog...nu te speria ca am scris oncolog...stiu ca nu e vorba de asa ceva...dar dc tot facem un drum pana acolo e el mai ok sa verificam toate ipotezele...eu personal inclin sa cred ca e o treaba numai oftalmologica (daca este vb de neurologie s-ar fi vazut si in comportamentul ei)dar asteptam sa vedem parerile doctorilor...vom merge la spital pe victor babes, la o d-na dr.Mihut, dc nu ma insel..oricum azi sau maine merg la d-na dr.de familie sa imi dea trimitere si stabilesc mai multe cu ea...

Iti doresc sa treci cu bine peste saptamanile care iti stau in fata...cred ca e greu sa stai doar in casa, in pat, dar pentru comorile din burtica merita...sa aveti grija de voi...

Ramonab, zsuzsu, mihaela ce mai faceti?

O zi frumoasa sa aveti satmarencelor!

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu

Mergi la inceput

'neata!
vad ca avem o graviduta cu gemeni, sarcina usoara Clara si nastere la fel..cu bebei sanatosi! si eu am nascut cu cezariana, din cauza pozitiei pelviene, iar recuperarae a fost ff usoara! a2a zi eram cu puiutul in salon, il ridicam..mai greu era sa ma ridic eu din pat si sa ma asez inapoi la orizontala..dar chiar a fost ok! daca mai vrei detalii..I'm here! ..cand ai DPN-ul? nu de alta..dar sa facem galerie
adrianabafta la CJ! Estera e o dulce...m-am uitat la poze te asteptam cu vesti bune!
youngmomy Clara are o sarcina cu risc..si oricum nasterea acasa ...cu sarcina gemelara nu-mi pare ok deloc si e necesara prezenta cadrelor medicale!
ramonaun dulce si Matei al tau! legat de cresa...din cate stiu la cea de langa Policlinica..trebuie sa te inscrii din timp..plus pile+shpaga (asta din sursa sigura..cineva care are acolo bietelul...)
ptiu...ca mult am scris pupici

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!

Oana bine ai venit.
Cau gradi, m-a convins mama ca nu are rost sa il duc daca ea va fi acasa.Asa ca deocamdata am renutat la cautari.
Oricum, va multumesc

Noi suntem bine, stam cat ne permite vremea pe afara.Ieri chiar l-am lasat cu capul gol pe pici, se uitau mamicile la mine ca la nebuna.
Eu asa am facut intotdeauna, nu l-am infofolit niciodata si uite ca ne merge bine.
O noutate ar fi ca in data de 5 febr , la 1 an si aproape o luna, i-a iesit si lui Razvi primul dintisor.I-a iesit sus centru.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

ramona felicitari pt dintisor!!!! dar tu te intorci la sevici? scuze daca ai zis deja ...deci si tu esti mama "nebuna"!...si io..nici io nu infofolesc copilu'..si iesim zilnic...cam indiferent de vreme (eh..pe -15 n-am iesit)

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanasm

ramona felicitari pt dintisor!!!! dar tu te intorci la sevici? scuze daca ai zis deja ...deci si tu esti mama "nebuna"!...si io..nici io nu infofolesc copilu'..si iesim zilnic...cam indiferent de vreme (eh..pe -15 n-am iesit)

Oana

de Raul

Ma intorc la servici in septembrie.Sunt educatoare, si trebuie sa ma intorc la inceputul anului scolar, mai ales ca nu sunt titulara inca, voi da examen acum la vara.Sper sa reusesc de data asta.A treia sper sa fie cu noroc.

Eu am iesit cu piciu si cand a fost -10 grade.
Cand ploua nu ies, ca nu am la carucior plasa de aia de protectie.
Deci azi, nu iesim.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput