Mamici sau gravidute de Satu Mare

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Am fost la Dr.
Zice ca daca nu se intampla nimic pana la 38sapt (17 martie) facem cezariana la rece, fara sa asteptam sa am dureri. Copii sunt mari, iar Iulia e tot in transversa.
Sper sa fie de treaba sa ramana tot asa. E spre binele ei, ca ea va fi a doua nascuta si pt ea ar fi riscanta o nastere normala. Doamne ajuta!

Mami Clara, 36+, cu Antonia si Iulia la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Waw, a ramas asa putin, cred ca abia astepti. Din proprie experienta iti spun ca e mai bine cezariana la rece, cu Alexander asa am avut si m-am refacut foarte repede, nu am fost obosita de travaliu, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Ce vreme naspa....:((

Clara, ma bucur ca totul e ok..mai e asa putin si o sa iti tii in brate fetitele!sunteti pe ultima suta de metri!

Ada, merg pe jos cu caruciorul pana in gradina romei..numai cand merg cu sotul mergem cu masina ca el nu e prea plimbaret de fel...cum stati cu raceala?

Estera e tare maraita azi...poate in cauza vremii...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

noi am fost azi la plimbare..fff fain a fost afara...vine primavara inceeeeet inceeet
ada cum sunteti? sper ca mai bine..noi tot cu nasul plin de muci..dar fara febra sau altceva
clara it's the final countdown noi suntem pregtatite sa-ti facem galerie
zsuzsu si tie la fel

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Da, chiar ne-ar prinde bine o galerie de genul acesta: . Multumim

Mergi la inceput

Neata BBi, mamici si Zsuzsu (din cate stiu e singura burtica in afara de mine)

Stiti ceva despre legea aceea cu concediul de paternitate (care nu se confunda cu CIC pana la 2 ani asumat de tati, deci nu in sensul de maternitate executata de tati)?

Cica sotul are dreptul la 5 zile libere platite 100%, pt a sta cu mama si nou-nascutul in cursul primelor 8 saptamani de viata.
Tatii din domeniul miitar au dreptul 7 zile.
Tatii care absolva un curs de puericultura mai au bonus 10 zile, deci nu 5 ci 15.

Dilema mea acum este daca cursul de puericultura trebuie facut in mod anume la o sesiune prenatala ca si Lamaze sau alt curs organizat sau e OK o adeverinta de la o institutie de stat. Sotul meu e absolvent de colegiu pedagogic postliceal cu specialitatea "educator puericultor" - asa scrie pe diploma lui.

Pe net am gasit si varianta in care medicul de familie dadea o adeverinta pe baza documentelor doveditoare absolvirii unui astfel de curs care se atasa la cererea depusa la locul de munca.

Daca stiti mai multe... rogu-va...spuneti-ne si noua. Multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

clara nu stiu care e legea pt cele 10 zile de care zici (io stiam ca-s 14 parca...dar s-ar putea sa vorbesc prostii) dar citisem pe net ca dr de familie elibereaza ceva adeverint in sensul asta; esti multumita de dr tau? caci am o colega de servici..care are sarcina gemelara..e in 27 sapt..si s-ar duce la cj...imi poti recomanda pe cineva? multumesc frumos

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

zsuzsu,lui Dani pt cei trei anisori impliniti azi. Tu cum esti, te-ai mutat, dam drumul la galerie?

Adriana, esti harnicuta foc... pe jos pana in gradina romei...hm.

Oana si noi tot cu muci, Alvin mai are nitica febra dar sper sa treaca repede, folosim batista bebelusului la greu.

Clara uite cateva agitate de incurajare si de la noisa fi tare. In legatura cu ce ai intrebat nush nimic, sorry.

anca_tamas, nu mai stiu daca am scris ca am vazut pozele voastre si filmuletul cu Alexandra in cos, e o scumpa.... m-a amuzat... feciorul meu cel mare tot pe langa mine, citez: Mama cine-i acolo?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanasm

clara nu stiu care e legea pt cele 10 zile de care zici (io stiam ca-s 14 parca...dar s-ar putea sa vorbesc prostii) dar citisem pe net ca dr de familie elibereaza ceva adeverint in sensul asta; esti multumita de dr tau? caci am o colega de servici..care are sarcina gemelara..e in 27 sapt..si s-ar duce la cj...imi poti recomanda pe cineva? multumesc frumos

Oana

de Raul

Dr e un om deosebit si f b profesionist.
Insa ar trebui sa vina cat de repede pt ca sarcina este mare.
Se numeste Dr. Dan Boitor Borza, lucreaza la Gine1 si consulta la Cab. Medstar care se afla in Manastur langa Complexul Big. Au site, daca da pe google gaseste nr tel si se poate programa.
Are program marti si vineri de la 16 la 19.
La clinica la ambulator avea program miercuri de la 12 la 15, cred ca acolo are nevoie de trimitere de la Med Fam.

Daca doreste la spitalul Stanca, acolo sa il caute pt Dr. Diculescu Doru, zic eu sau pe Dr. Mihaela Oancea (consulta si la Pol. Grigorescu).
Am nr tel de la ambii, daca se hotaraste.

Daca vrea spital particular, exista Gynia, tot pe net se lamureste de preturi si conditii. Ambele sunt lux. Acolo merita sa il caute pe Dr. Iuga Dragos. Numai lume multumita am auzit.

Eu cred ca ar fi foarte multumita de dr meu. Dar este la latitudinea ei.

Nr meu de tel 0742 22 57 43, daca are nevoie de mai nulte informatii.

Mergi la inceput

Multumim pt incurajari.
Incep sa imi fie simpatice zapacitele alea de agitate sau majorete ... ce-o fi...

Mergi la inceput