Mamici sau gravidute de Satu Mare
Raspunsuri - Pagina 19
oanasm spune:

Un buchetel de ghiocei pt mamici si burtici
adriana ff urata faza de la cluj! cred ca faceam un scandal acolo de numa'...mai ales ca era o clinica privata
...uof...tzara lu' papura voda

bun venit noilor mamici
ada cum sunteti? sper ca ati trecut peste raceala cu bine
clara, zsuzsu pupam burticile 
mihaela
ramona bine ca a trecut raceala...si examenele
...ce studiezi? scuze daca ai mai spus...io sunt mai zapacita un pic
![]()
noi suntem asa si asa...adica mucosi de vineri seara...fara febra dar maraiti
...plus gingia ...plus marele puseu de aprox 6 luni...deci e tacamul complet
Oana
de
Raul
Ada_S spune:
Buna fetele celor vechi si celor noi
.
Am intrat sa dau raportul, noi suntem aproape bine, Alec a scapat de febra doar cativa mucisori la fel si eu cu sotul. Alvin acum incepe iar, azi noapte a avut febra peste 39 cu medicamente administrate, pana dimineata a scazut febra dar cum se apropie ora de luat antibiotic urca din nou. Scriu cam aiurea ca il am pe Alexander in brate si nu prea are rabdare.
Am intrat sa va dau si eu un martisor
virtual si ma bucur alaturi de voi de vremea frumoasa, noi numai de pe geam deocamdata pana ne trece raceala.
Oana, sper ca nu ati luat virusi de la noi, nu am sunat in we deoarece am fost foarte rau, toti, eu nu am mai fost asa racita ca acum decat odata in viata acum 7 ani. Nu stiu ce virus a fost asta da ne-a pus pe spate pe toti, pana si pe mine care deobicei sunt imuna la ei. Voi ati fost la piscina?
IliesClara spune:
Piscinaaaaaa?
Waw! Mama ce bine!
Unde? Cu cat?
Mami Clara,
35+, cu Antonia
si Iulia
la purtator
IliesClara spune:
Fetelor, am o intrebare: la analizele lunare - la hemoleucograma v-au iesit leucocitele vreodata mai mari decat 11-12mii?
Normal e intre 8 - 10 mii. In sarcina poate creste, cica.
Luni de zile am avut intre minim 11.800 si 14.500. Dr treceau usor cu vederea spunand ca in sarcina e normal pt ca organismul percepe sarcina ca o infectie si tumefiere, mai ales pe cea gemelara. Acum au scazut la 10mii si ceva, chiar daca "tumefierea" e in continua crestere.
Totusi ma ingrijoreaza de ce atatea luni erau asa de multe.
Ati avut careva ditre voi asemenea valori?
Multumesc.
Mami Clara,
35+, cu Antonia
si Iulia
la purtator
zsuzsu spune:
salutare fetelor
am intrat sa mai semnam condicutza, sa nu credeti ca am disparut de tot
suntem bine tot 2 in 1, dar se apropie incet termenul
ada imi pare rau sa aud ca ati fost bolnaviori toti,refacere rapida si sanatate si
ambii feciori si mamica
Clara mi-au placut cele 10 porunci
Danuka bine ai venit
si daruiesc si eu cu feciorasul meu cate un martisor si un buchet de
virtual de 1 martie,
toata gasca de satmarence
36+
Iulia Petra si
de Daniel(05.03.2006)
AMR = 3 sapt
bb 2
poze cu noi
Ada_S spune:
Hehe zsuzsu, voi in curand faceti 3 anisori.... nici nu imi vine sa cred, parca mai ieri ne prosteam pe holul gazului si acum mamicute de 2 copilasi. Ce vremuri bune....
Oare Petra nu o vrea sa faca o surpriza fratiorului de ziua lui?
Fetele sa nu va suparati pe mine ca nu scriu la toata lumea, nu ca nu as vrea dar nu prea reusesc... prind cate un moment si mai scriu si eu cateceva cu gandul ca o sa revin apoi nu mai apuc.
Am admirat si pozele voastre si vreau sa spun ca sunteti toate foarte frumoase, au cu cine semana bebeii.
zsuzsu spune:
ADA asa e ne distram fain
eu sper ca totusi sa nu faca nici o surpriza fratiorului de ziua lui
stii ca sunt in plin santier
dar sper ca saptamana viitoare candva ma si mut
dar pana atunci sa stea acolo unde e ca sta bine![]()
dupa 8 martie ma mut candva asa ca va astept in vizita pe la noi cand aveti timp si chef
in rest deja merg saptamanal la eco la spital, la nst chiar de 2 ori pe saptamana.dar eu sper sa nu se grabeasca fata ca inca nu e f mare
miercurea trecuta avea 2800 gr
maine merg iara , o sa va scriu cum evolueaza
pup pe toata lumea
36+
Iulia Petra si
de Daniel(05.03.2006)
AMR = 3 sapt
bb 2
poze cu noi
AdrianaSM spune:
Buna dimineata,satmarence!
Ce spuneti de primavara asta frumoasa care a venit in sfarsit ?!!
Speram ca v-a trecut raceala tuturor, ca sa puteti bucura de soarele de afara!
Clara, multumim de cele 10 porunci, foarte dragute!legat de interpretarea analizalor acelea, sincer nu stiu sa te ajut!habar nu am care trebuie sa fie valorile, deci ma abtin.pupam gemenele sa stea cuminti in burtica!..de fapt de-acum pot veni oricand, nu? ai fost la control? sa ne spui dc programezi ceva?oki?
Zsuzsu, pupam si pe Iulia Petra sa stea cuminte in burtica pana...vrea mama ![]()
Ada, sper ca v-a trecut raceala...
Noi am fost ieri la plimbare in gradina romei, dar Estera mi-a facut fente..la un moment dat nu a mai vrut sa stea in carucior...asa ca cu o mana impingeam caruciorul si cu cealalt o tineam pe ea...frumoasa plimbare, nu? ![]()
![]()
![]()
O zi placuta, cu mult soare sa aveti!
Adriana, mamica binecuvantata de
Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu
Ada_S spune:
Neata si de la noi.....hhhmmm primavara si soare? La noi e asa noros de parca e seara.
Noi inca suntem raciti, nu tare dar suficient cat sa nu iesim din casa... macar vremea tine cu noi, e noros sa nu ne faca in ciuda.
Adriana, abia astept sa ne treaca raceala de tot, sa vina timp frumos si sa iesim si noi in parc. Tu ai venit pe jos de pe Botizului pana in parc sau cu masina?
zsuzsu, bine ca e bine bebelina, lasa ca recupereaza ea dupa ce iese.
Ilies Clara si eu am patit la fel ca si tine cu analizele, dar nici acum nu stiu ce a fost, am tot cautat pe net si nu am gasit nimic atunci, apoi medicul mi-a zis ca e normal in perioada sarcinii si am intrat la cezariana ca eram programata
. Frumos moment mi-am gasit si eu sa intreb cu 10 minute inainte sa ma opereze
.
anca_tamas spune:
RAmona si noi mai mergem in parcul de la biserica insa mai tarziu, intre 12 si 15 in general dormim ( amandoua
) si dupa aceea iesim afara.
Ce vreme tampita e , voiam sa mergem la cumparaturi dar mi-e frica sa nu ne prinda ploaia.
O zi frumoasa si sanatate la mamici si copilasi