Mamici sau gravidute de Satu Mare

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Clara, Pe Alec l-am botezat la biserica ortodoxa din 17, acolo l-am botezat si pe Alvin, la parintele Donca. Nu apartinem acolo dar ne place mult de el ca persoana, defapt acolo ne-am si cununat. Noi nu suntem foarte bisericosi, nu mergem la biserica decat de 2 ori pe an si ne place mult de el ca nu ne streseaza, e super de treaba. Sotul e catolic, dar nici el nu e cu biserica.

Eu am o finuta pe care am botezat-o la catolici, e foarte usor, mie mi-a spus preotul ce sa fac si m-am descurcat, nu mi-a spus nimeni nimic inainte. E mult mai lejer decat la ortodoxi de exemplu, e mai familial si explica preotul tot, am fost foarte incantata. La noi la ortodoxi e altfel, mai rigid parca si mai multe reguli dar s-au descurcat nasii foarte bine.

Am reusit sa il culc pe Alec, acum urmeaza Alvin si apoi o sa incerc sa imi fac programul de aerobic in liniste, sper sa reusesc ca daca nu ramane pe deseara la 18 si nu imi place cand e intuneric afara, parca nu am chef, sunt ciudata nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

clarape Raul l-am botezat la greco-catolici..si a fost simplu...si la obiect..nu baga copilul in apa..ci doar il da cu apa sfintita la talpitie, manute, frunte...am primit si un cadou de la biserica..dica Raul a primit o criuciulita mica pe un fel de rozar (sper c-am zis bine..ca nici noi nu frecventam biserica...) in miniatura..si o chestie..asa ca un poncho..cu o cruce pe el ..daca mai vrei detalii...trage-ma de guler

Oana

de Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Ada, ti-am vazut pozele...ce frumosi sunteti!..ai doi baieti tare simpatici...in special cel mare m-a fermecat cu parutul lui blond...:)cand am vazut pozele cu nasterea lui Alec mi-am adus aminte si eu de Euromedica si de nasterea noastra...ce momente frumoase...parca ieri s-a intamplat totul...gata, ca devin nostalgica !

Clara, da m-am gandit la detectorul acesta de ovulatie ca metoda contraceptiva...cel putin deocamdata...pe cand ne hotaram la bebe2 o sa-l folosesc pentru a grabi momentul...eu nu sunt de acord cu steriletul in primul rand pentru ca metoda acesta nu impiedica fecundarea ci daca acesta s-a produs impiedica nidarea ovului.eu asa am citit.apoi mai e si chestia cu metal in organism...

Oana, sa stii ca ma gandesc serios sa iti spun sa-mi iei un test de fertilitate dc mergi la Tesco.dc mergi pls anunta-ma, ok? multumesc.

Ramona, voi cum sunteti?

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Buna fetelor!

Clara, astept cu mare drag fotografii din Delta. E un loc unde nu am ajuns inca, ne-am tot planificat dar uite ca asa s-a intamplat.

Adriana ma bucur ca ai vesti bune. Tin pumnii sa fie asa si miercurea viitoare.

Ada, Oana m-am uitat si eu la pozele voastre, ma gandeam ca poate va stiu...dar din pacate nu.... Sa va traiasca copilasii, sunt niste frumosi.

Ada, rabdare...dupa ce cresc o sa-ti fie dor de zilele astea, o sa spui ca era usor....

Si la noi e zapada, duminica am fost cu fetele la sanius. Silvia se da cu sania in fiecare zi la camin, Diana a fost si ea cu scoala, asa ca in timpul saptamanii nu am treaba cu ele. Ajungem seara obosite toate acasa...

Noi mergeam des la Tesco, inca inainte sa se deschida cel din Mateszalka. Mergeam la Nyiregyhaza sau Debrecen. Depinde de cat timp aveam la dispozitie. Mereu erau produsele mai ieftine, iar la haine prindeam oferte tare bune. Pe vremea dinainte de intrarea Ro in UE luam carte verde pe 2 saptamani si prindeam 2 we in care eram tot in
Ungaria...iarna ne placea tare mult sa mergem la www.aquaticum.hu/" target="_blank">Aquaticum, daca nu ati fost va recomand cu caldura. E un loc intr-adevar special, e OK si pentru copilasi mai mici. Iar vara mergeam ori la strand la Nyireghhaza ori la Hajduszoboszlo. Noi ne deconectam in 2 zile pentru toata saptamana trecuta si viitoare . Acum e mult mai simplu de mers, in 2007 am umblat mult in Ungaria. Chiar si numai pentru o vizita si o plimbare in unul din orasele...sau pentru cumparat vin de la producatorii particulari din Tokaj. Eu am amintiri tare frumoase din tara vecina....

Va cu drag pe toate.

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Oana, Ada

e destul de ciudata chestoa asta cu botezul, adica mai complicata.

noi ne-am cununat la romano-catolici la Calvaria in SM, inainte cu o saptamana ne logodisem la greco-catolici in CJ pt ca aveam nunta cu civila si vroiam sa purtam verighetele sfintite (pt mine nu a contat ce soi de catolic este).
Eu am crescut pe la Catedrala Mare catolica langa parc, acolo aveam si gashca de prieteni. Le am destul de bine cu religia, dar partea cu botezatul copiilor mi-a scapat. La cununii am asistat ca asistenta de preot, la fel si la funeralii, insa la botez nu ne chemau ca nu era cazul.
Iar teoria am invatat-o in a VI-a, demult

Sotul era un soi de ateu mandru cand ne-am cunoscut, nu are crestere crestina absolut deloc. Progresul insa e f mare. Merge la biserica si singur mai nou, e interesat de subiect si a simtit pe pielea lui efectele rugaciunii. E mai introspect si mai uman de atunci.
In CLuj am gasit biserica BOB unde merge si el cu placere, e greco-catolica, dar daca el acolo se simte bine nu am nici o treaba.
El doreste sa le boteze acolo preotul care ne-a logodit, dar am invitat si pe preotul care ne-a cununat sa asiste. Asa ca se arata o varza de ritual. O combinatie ecumenica de 2 religii despre care nu prea stim nimic in ce priveste botezurile.

Pe nici un popa nu indrznesc sa il intreb exact.

Alta problema e ca nasii fetelor vor fi ortodocsi si ne intrebau de obiceiurile catolice de botez.
Trebuie sa le dau detalii despre ambele ritualuri catolice, ca nu stiu exact cum va fi.

O sa va rog, cand aveti timp si chef, sa imi scriei mai detaliat in ce a constat si unul si altul. Avem nevoie de lumanari cu panglica, de carafa, busuioc? Cat se da la preoti? Se imerseaza copiii in apa ? Se dezbraca complet sau numai pe membre? sau alte detalii care ar putea conta.
Va multumesc mult.

Ada, aerobic faci de capul tau sau dupa DVD?

Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ceau fetelor.

Am vazut pozele puse de tine,toateeee.Mi-au placut mult.Chiar am remarcat-o pe asistenta de la BM, ca tot ea a l-a avut in grija pe Razvi.
Sunteti o familie foarte frumoasa..
Mi-au placut pozicile cu cei doi pici cu suzeta in gura.Sunt haiosi.
Am ramas placut surprinsa de cate stie Alvin la varsta lui.Altii abia invata sa vorbeasca, nu sa numere pana la 20 (si vad ca recunoste si mai multe) si sa recunoasca litere si forme geometrice.
Nu pot sa spun decat Uau!

Mihaela am vazut si pozele voastre de la sanius.Ce bine v-ati distrat!!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN- poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Am si eu cateva poze de la nasterea lui Razvi, daca vreti sa vedeti:
http://good-times.webshots.com/photo/2619525220102497651sVMsWs

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN- poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Ramona, am vazut si pozele tale de la nastere...foarte frumoase...si cate amintiri imi trezesc si mie...eu am fost in salonul nr.4, tu?ca tot asa era pozitionat si salonul meu :)da, si eu mi-o amintesc pe asistenta aceea blonda, numai ca mie nu mi-a lasat o imagine asa de buna.cand eram in travaliu (am nascut natural)mi-a vorbit de vreo 2 ori nu tocmai dragut..in rest toate asistentele mi s-au parut foaaaarte simpatice...sincer, abai astept sa merg sa mai nasc odata la ei..:))))

Clara, spuneai de o doamna care are o fetita Estera, tot din Septembrie...mi-ar place s-o cunosc..nu e membra DC?

Copilul meu iubit
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Adriana
doamna nu e membra DC, nici PC nu cred ca are acasa, nu e genul. Dar locuieste in blocurile de pe malul Somesului in Grigorescu si se primba cu Estera in parculetul de joaca. Daca doresti iti las nr tel al ei si o contactezi cand veniti la Cj.

Ramona
Razvi era tare dragut si ca proaspat infofolici, mai ales in ultima poza unde se strambeste de parca ar rade.

Clara 34+ cu Iulia si Antonia in burtica

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Oana, am uitat sa iti spun ca am vazut pozele voastre si intr-adevar ai un grasut tare simpatic...ce fain rade el in hohote :)pe ce data e nascut el?

Mihaela_s,am vazut si pozele voastre de la sanius...ce dor mie si mie...sotul merge weekendul acesta la Borsa si initial am zis ca merg si eu cu Estera, dar dupa o noapte in Cluj in care nu a vrut sa doarma decat in scaunelul ei de masina, am zis ca mai ok sa raman acasa, decat sa nu doarma 2 nopti cum trebuie.

Clara, sa stii ca mi-ar place s-o cunosc pe doamna aceea, dar mi se pare prea brutal si grosolan sa o sun numai asa si sa-i spun sa ne intalnim...stii tu cum e...
Legat de amenajarea camerei fetitelor...eu am vrut sa pun tapet cu desene pentru copii, dar sotul nu a fost deacord. asa ca ne-am decis sa pictam (asa) chiar noi un perete al camerei, cu vopsea lavabila...si uite aici ce a iesit...si am scris numele ei pe usa...noi suntem tare incantati de cum a iesit chiar si Esterei ii place sa se uite la desene...prima data cand am pus-o aproape sa le vada avea nici 2 luni si s-a uitat cu ochii mari si a scos un 'uuuuuuu' de mirare...asa ascumpa a fost...

O zi frumoasa sa aveti...

Copilul meu iubit
Asa cresc eu

Mergi la inceput