Mamici sau gravidute de Satu Mare
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
zsuzsu spune:
buna dimineata satmarencelor
imi cer scuze ca v-am parasit asa de mult timp dar eram f ocupata si abia mai reuseam sa intru un pic sa mai citesc nu si sa scriu
si cred ca inca o luna doua pana dupa ce nasc nici nu prea voi avea foarte mult timp dar sper sa recuperez dupa daca ma vor lasa piticii.
am vazut si eu pozele si sunt foarte dragutii toti copilasii fara exceptie toti bebelusii in special pe alvin si alec pe care ii cunosc personal
pt toate mamicile
34+
Iulia Petra si
de Daniel(05.03.2006)
AMR = 6 sapt
bb 2
poze cu noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AdrianaSM/AdrianaSM.jpg)
AdrianaSM spune:
Zsuzsu, ma bucur ca ai mai intrat pe la noi...cand mai ai timp vino si ne spune cum mai esti, cum merge sarcina...mai ai un pic si gata. un pentru fetita din burtica si pentru baietel.
Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu
IliesClara spune:
Fetele si Mihaela
m-a apucat o nostalgieeeee..... am cautat printre pozele din Delta.
Am postat cateva, fara sa se pastreze traseul. Superb... te simti mai aproape de natura si de D-zeu.
http://picasaweb.google.com/clara.acs/Delta?authkey=I2mRKvtIGmI#
Clara 34+ cu Antonia si Iulia la purtator
IliesClara spune:
... si am continuat cu cele de la Straja de la ski.
http://picasaweb.google.com/clara.acs/Straja?authkey=qWvqEjWhW6E#
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaela_s/mihaela_s.jpg)
mihaela_s spune:
Salutari fetelor!
Ce ati mai facut azi? Ce mai fac bb-ii vostri din burtici si din afara?
Eu credeam ca si la voi e iarna, am tot citit ca in Ro e zapada, credeam ca si la SM.
Adriana, foarte buna ideea cu pictatul camerei. Si noi am avut peretii pictati cand eram copii. Sora mamei a terminat arte plastice si e impatimita cu pictatul peretilor. Mai bine zis era. Ea nu a fost maritata si nu a avut copii asa ca eu si sora mea am fost ca si copiii ei. Venea la noi in vacante(ea locuia in Botosani) si toata vara ne pictam peretii. Am avut Alba ca Zapada si cei 7 pititci o data...a tinut cativa ani buni. Apoi dupa ce zugraveam pictam iar...peisaje sau ceva abstarct dupa ce am crescut. E tare frumos sa fie facut ceva de mainile tale. Si cu siguranta Esterei o sa-i placa tare mult cand va mai creste.
Ramona da, ne-am distrat. Saptamana viitoare avem vacanta si stau cu fetele acasa. Am in plan sa mergem zilnic la sanius, la noi a nins si azi vreo 10 cm de zapada. E tare frumos.
Clara ce frumoase imagini! Mai intai m-am incalzit in Delta si am admirat apusul si rasaritul soarelui...apoi am dardait putin vazand brazii aceia poleiti cu zapada dar m-am incalzit la vederea apusului de pe munte.
Apropo de site-ul meu, ziceai zilele trecute ca nu poti intra. A fost parolat dar l-am lasat iar liber. Asa ca poti citi ce am scris despre scoala suedeza aici. Cele 2 articole nu le mai gasesc nici eu, cred ca au fost sterse fiind prea vechi. Era vorba de www.finlanda.ro/index.php?c=387" target="_blank">astea doua dar oricum deschid paginile, tot acolo duc...
Va doresc o seara placuta.
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
IliesClara spune:
Fotografiile au fost facute de pe vremea in care nu aveam inca aparat si nici pasiuni de acest gen . aveam toata gashca un Sony de buzunar si fotografiam care cum apuca.
Pt memorii e insa f bine.
avand in vedere conditiile unele sunt chiar reusite.
AdrianaSM spune:
Salut, satmarence, ce mai faceti?
Eu acum am terminat treaba prin casa...de dimineata..offffffffff
Clara am vazut pozele tale..foarte frumoase...
Va pup pe toate...
Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit
Asa cresc eu
IliesClara spune:
Clara raporteaza:
Anto in craniana, plantata in pelvis, 2670g si mai mare ca lungime cu o sapt decat varsta ei.
Iulia in transversa, sub diafragma, 2680g. Ea e ok la varsta ei.
Dr spunea ca arata a cezariana nasterea... sper sa si ramana asa.
Dar pt operatie tre sa intru in travaliu.
Va pupam
AdrianaSM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IliesClara Clara raporteaza: Anto in craniana, plantata in pelvis, 2670g si mai mare ca lungime cu o sapt decat varsta ei. Iulia in transversa, sub diafragma, 2680g. Ea e ok la varsta ei. Dr spunea ca arata a cezariana nasterea... sper sa si ramana asa. Dar pt operatie tre sa intru in travaliu. Va pupam Clara ![]() |
Felicitari ca totul este in regula si bebelinele sunt in grafic (Antonia vrea neaparat sa fie mai inalta
![](icon_smile_big.gif)
Si dc tu iti doresti cezariana, cezariana sa fie! tu stii cel mai bine ce e ok pentru voi...dc programati cezariana sa ne spui din timp, oki?
Restul fetelor ce faceti?
Un weekend frumos sa aveti...noi suntem singure...:( tati a plecat la ski...
Adriana, mamica binecuvantata de
![](copilas.gif)
Copilul meu iubit
Asa cresc eu
oanasm spune:
clara fetele cuminti si in grafic! asa a fost si la mine cu cezariana...dr a zis sa asteptam sa se declansze travaliul...deci am prin cateva contractii
...dar oricum...lichidul amniotic era deja verzui..deci oricum intram deja la cutit
am vazut si io pozici cu voi...faine fete faini prunci...inca de cand am aparut si io in zona
...vroiam sa vad daca nu cumva va stiu pe careva....da' nu
mihaela io va admir cum ati mers de aici...multi nu s-ar duce cu asa copii mari in alta tara cum s-au acomodat fetele? am tras cu ochiu' si la pozele tale cu zapada (dar si la mai multe albume-sper sa nu mi-o iau pe coaja
)...vad ca si voi sunteti cu vizitatul...calatorii..si noi
..aaa...mai spune-mi te rog cum e aquaticum...m-am uitar si pe site dar na..vreau o parere de la cineva care a fost pe acolo..noi pana acum am fost la hajduszoboslo, sosto,vasarosnameny..da' la debrecen n-am ajuns INCA
hihi...vad ca mai avem o zsuzsu tu unde vei naste? sarcina usoara in continuare
ptiuuu..vad ca am limbarita..va las deci
Oanade
Raul