Mamici sau gravidute de Satu Mare
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AdrianaSM/AdrianaSM.jpg)
AdrianaSM spune:
Oana, 2000 si ceva de ft zici? mi se pare foarte ok pretul....ce marca este? eu pe net am vazut testul maybe baby care e 200 si ceva de roni....deci mult mai mult...
testul tau cat timp poate fi folosit?...am citit ca sunt cateva care se folosesc numai pe o perioada de 2 ani...
tie ti s-a parut concludent testul?
astept informatii...vreau sa-mi achizitionez unul cat de repede...dar din pacate la tesco eu nu voi merge repede....:(((
Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
IliesClara spune:
Salutare catre N-V
Ce bine ca v-ati adunat pe la cashi fiecare ...
Oana, multumesc pt oferta. Ar trebui sa si vad despre ce e vb si cate piese are, asa ca daca poti poza...
5000 Ft X 0.0145 vin cam 57 lei.
Sotz a vazut la Carrefour un set cu piese f mici (cred ca pe perete tare greu se preta, mai mult pe o tablitza)- cu 55 lei. Am renuntat momentan ca... na... parea cam mult.
Mai am un pont la magazinul chinezesc unde cica sunt mai mari si mai ieftine si la bucata. Maine il fugaresc pe sotz sa vada.
Astept, daca ai timp, pozele.... si dupa ce discut cu sotz si e de acord o sa vedem cum te pun in relatie cu mama mea (care azi a plecat acasa ) ca sa te sune pt a-ti da banutii inainte sa pleci.
Ea munceste pe semicorso la coaforul de langa Sensi Blu si o cheama ca pe mine.
Deocamdata multumim mult pt sugestie.
Adriana, ma bucur ca e totul pe calea cea buna cu ochisorul. Cred ca MF iti poate da trimitere pt RMN, ca sa nu platiti. Poate se accepta, poate nu, dar e ok sa aveti la voi.
Cand am mers cu mama la mamografie la centrul acela din incinta Clinicii 1, ne-au spus ca se poate cu trimitere. Si noi nu stiam.
Ieri a fost o colega la mine care are o fetita Estera, nascuta in 25 sept, la cateva zile diferenta. Pana anul acesta nu am mai auzit numele Estera folosit romaneste, doar ungureste, si uite ca acum doua bebeline de o seama...
Fetele mele rebelele?! mi-e drag sa povestesc despre ele, asa cum va este si voua de odrasle. Dar adesea mi-e teama sa nu plictisesc oamenii....
stiti ca o gravida vb mereu despre burtica si o proaspata mamica despre ce a mancat BB si ce moale kk a facut si cate minute a dormit peste program.
Voi de pe DC intelegeti asta. Din pacate sunteti cam singurele...
In ce priveste miscarile lor, cred ca e la fel ca si cu un sg bebe in sensul ca stiu care cum misca, pt ca stiu pozitiile in uter de la eco. La fel si voi stiati deosebi cand dadeau in marsarier cu fundicul sau pocneau cu picioarele intre coaste sau se inghesuiau cu capul in pelvis.
Dr meu spune ca o sarcina monofetala e mai spectaculoasa decat una gemelara pt ca BB are mai mult loc de desfasurare, miscarile sunt mai variate si pana la 32-34 saptamani f ample... toata burtica e regatul lui/ei.
La mine erau ample pana pe la 26 sapt, apoi au intrat fetele la inghesuiala si nu mai puteau face tumbe si nici miscari de judo.
Ele fiind in 2 saci cu 2 placente, au locul fb stabilit (nu ca la cei identici care au acelasi sac si acolo se tot sucesc), jumatatea de sus e a lui Anto si jumatatea de jos al Iuliei. Acolo sunt lipite si nu isi schimba locul, numai pozita (acum nici asta nu mai).
A fost Buni din SM la ele si erau f fericite. Au facut tot felul de acrobatii locale, ieseau din burta. Iulia scotea fundul la coastele mele, constatand ca sub ele nu incape iar Anto cand aude TV sau voci cunoscute isi exprima parerea mereu, chiar si neintrebata
... ca tat'su.
Mama are un har de a linisti orice atinge... asa si cu ele. Cand ma dadea pe burta cu ulei si povestea cu ele, stateau f atente si nu mai pocneau, numai miscau finutz.
... Chiar ca e interesant.
Mihaela, nu am poze inca. Sotz nu le-a prelucrat din lipsa de timp, dar pana atunci gasesc eu cateva cu Delta si alte tinuturi... ca sa mai vezi tzarisoara.
Ramona, ai comarat preturile Tesco vs. Real sau Kaufland, de ex? Cum se prezinta?
Va pupam
Clara
oanasm spune:
adriana io asa parka tin minte de pret... si se numeste PG 53 Fertility ..e asta ..si e ok "scula" ..eu l-am dat al meu altor tipe si sunt gravi..3 dintre ele..una a si nascut deja
...dca crezi...sa-ti iau cand merg la tescp? poate merg weekendul asta..sau urmator...
clara uite aici ce avem noi pe www.dropshots.com/tzupi#date/2009-02-17/16:17:52" target="_blank">perete ...in set era doar 1 singur magarus..doar ca eu liasem anterior un magarus din alt magazin
o zi faina sa aveti
Oanade
Raul
Ada_S spune:
Neata fetele.
Eu mai greu cu scrisul dar nu m-am aptinut sa nu scriu macar un pic cu toate ca ai mei baieti sunt cam maraici.
Oana, am vazut pozele voastre, ce baietel frumos si zambarici aveti voi acolo, felicitari, e tare scump. Am vazut si cateva filmulete si sa vezi ce comunica Alexander cu Raul, am ramas socata de parca intelegea ce gangurea acolo. A dus o adevarata conversatie cu gangureli in fata monitorului, cum punea Raul o intrebare gangurita al meu pici se grabea sa ii raspunda
, imi pare rau ca nu l-am filmat sa vedeti si voi.
Mai vroiam sa te intreb ceva, dar cred ca te sun ca e mai lunga povestea.
In legatura cu Tesco, noi mergem cam de doua ori pe luna la Tesco in Mateszalka si vara cand e timp frumos mergem si in Nyregyhaza. Noi ne axam in principiu pe reduceri, deci daca imi place ceva nu trebuie sa astept decat o luna max doua si se reduce la 30%, daca nu trece toata marfa o reduc cu 50% pana la 70%. Periodic au hainute de copii reduse, dar nu sunt puse la raionul de copii. De exemplu acum 3 saptamani cand am fost am gasit un set de 7 badyuri la 800 de forinti si un set cu o pijama, un body cu maneca lunga, o caciulita, o bavetica, botosei la 1100 ft tot, la Arpi i-am cumparat o geaca redusa de la 10500 ft la 3000 de ft.
Alimentele unele sunt mai ieftine decat la noi, sunt si alimente mai scumpe decat la noi dar sunt mai de calitate. Si la alimente tot pe reduceri ne axam, in sensul ca cumparam alimente scumpe care sunt la reducere si atunci ne costa cam la pretul de la noi dar mult mai calitative. Mancarea de bebei e mult mai ieftina si tot timpul au 3-4 produse reduse dar nu ca la noi ca expira maine ci cu termen de valabilitate de cel putin 4 luni. Apoi mai sunt si produsele marca tesco care iar sunt foarte ieftine si de calitate, astea se pot vedea si pe site.
Trimit mesajul necitit, sper ca am fost destul de coerenta in ce am scris, fiind bruiata de feciori si amenintata de Al;vin ca daca nu il las sa scrie si el apasa pe "esc". Scuze pt greseli si revin.
Ada_S spune:
Adriana, ce ma bucur ca isi revine ochisorul Esterei, speram ca a fost doar o sperietura urata si sa uitati repede acest episod.
IliesClara, tare imi place si mie cum povestesti tu acolo despre fetite, cred ca abia astepti sa le ti in brate.
si la restul fetelor, revin mai tarziu cu poze ca se pare ca nu ma mai lasa feciorii.
IliesClara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanasm clara uite aici ce avem noi pe www.dropshots.com/tzupi#date/2009-02-17/16:17:52" target="_blank">perete ...in set era doar 1 singur magarus..doar ca eu liasem anterior un magarus din alt magazin |
Multumesc mult Oana pt efort. A gasit sotz la chinez la bucata si e OK. Ne-am scos.
Am vazut si restul pozelor voastre. M-am minunat de flacaul tau.
![](pupic.gif)
Astept vara sa mergem la ai mei si sa va caut pe toate.
Ada - si fetele cu Tesco, de unde aflati de reduceri? de pe site? sau vine pliant in SM? Cat faceti pana acolo de la SM? Preturile sunt chiar in regula.. si cred ca va iese si costul drumului.
Adriana, la varianta asta cu aparatul de testare a ovulatiei ati ajuns ca metoda anti BB2? Mie mi se pare f ok. Cea mai buna care poate fi. Eu ma gandisem dupa nastere la sterilet, dar nu ma incanta f tare ideea de metal in corp ... si daca nu se recomanda femeilor care nu au copii inca, inseamna ca poate produce si rau nu numai bine in ce priveste fertilitatea de lunga durata, nu?
![](pupic.gif)
Clara
IliesClara spune:
Ada, am insepctat o parte din poze. Inca nu am terminat , dar vreau sa te intreb cum te-au diagnosticat cu preeclampsie?
Ai avut TA mare? ai luat ceva medicatie?
Ciudat ca ai dus pana la temen sarcina cu asa ceva si ca BB a crescut asa de mare, peste 3kg.
In general in cazuri din acestea la noi se urmareste pacienta internata si se face cezariana cu mult inainte de termen pt ca placenta nu mai face fata... iar BB e de regula f mic.
Bine ca tu ai scapat cu bine
Clara
oanasm spune:
ada ce faini sunteti!!! Raul e fascinat de vocea lui Alec ...musai sa ne vedem in careva zi..poate dai o fuga la noi cu pruncii
clara n-ai pt ce bineca ati gasit in cj ce vroitai..legat de tesco..uite asta e site-ul www.tesco.hu vb maghiara? daca nu spune-mi sa te ajut pe site daca nute descurci
Oanade
Raul
IliesClara spune:
Am vazut si botezul lui Alexander. Nu m-am prins unde se desfasoara actiunea.
Ati botezat careva dintre voi copii (ca parinti, nasi sau rude) in rit catolic? Cum decurge?
Clara
IliesClara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanasm clara n-ai pt ce ![]() ![]() |
Merci mult.
![](icon_smile.gif)
Vb maghiara.
Clara