mobila pentru bebe

mobila pentru bebe | Autor: nadia_miroiu

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor!
Sunt proaspat intrata in clubul vostru :) si nu prea ma pricep la postatul pe forumuri insa din cate am vazut nu s-a vorbit pana acum despre mobila de bebe. m-ar interesa si pe mine (peste o luna- doua :) daca imi poate da cineva cateva indrumari, as avea nevoie de patut, un dulapior eventual si ceva pentru infasat. de unde le-ati luat, un pret aproximativ, cat a costat livrarea si orice informatie in plus e binevenita :)
multumesc mult
Nadia Miroiu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

in home design mall (ghencea, vis-avis de stadionul steaua) exista 2 standuri de mobila ale aceleiasi firme, unul cu mobila romaneasca la preturi bunicele, altul cu mobila importata la preturi mari-patut in jur de 10-15 mi, masa de infasat tot pe aici iar dulap nu stiu fiindca nu m-a interesat, dar banuiesc ca e mai scump decat orice alt produs.
mai stiu un magazin pe titulescu -vip bebe cu mobila misto dar f scumpa. si mothercare are mobila, si miniblu. la preturi f mici gasesti produse ikea.
sfatul meu ar fi sa astepti (daca poti) un targ de copii -baby expo, unde vin toate firmele si de mobila si de jucarii, carucioare si orice altceva legat de bebelusi unde au si ceva discount-uri

ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Eu am cumparat pentru fetita mea patutul www.babydesign.ro/mobilier.php?selid=22" target="_blank">asta. Are masuta de infasat si trei sertare. Si se poate transforma in patut de copil mai mare si o comoda.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Sa-l ajutam pe Gabriel urgent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetmelon spune:

Mie mi se pare ok mobila de la Ikea, atat ca pret cat si ca look. Despre calitate nu stiu ce sa zic, nu m-am uitat chiar asa atent.Da o raita si vezi cum ti se pare, pretul este oricum bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Patutul Catincai l-am luat din Bucur Obor cu 4 mil, si in Unirea era vreo 10....il poti vedea undeva in albume...
Masa de infasat cu cadita sub ea...(la fel in albume)....la Lori's Baby's Land (gasesti adresele pe net)

Oana siCati mica (1 an si 4 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Nadia, voiam sa-ti trimit PM dar nu il ai inca activat. Daca te intereeseaza, am eu doua dulapuri si o comoda cu trei sertare, de la Ikea. Au cam 2 ani si sunt de fetita(adica roz cu rosu). Noi plecam peste o saptamana si nu le luam cu noi. Daca te tenteaza da-mi un semn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moruna spune:

bine ai venit!in camera lui andrei nu am decat patutul lui si un dulap cu multe sertare.masuta de infasat nu i-am luat ca nu aveam spatiu si nici nu mi s-a parut ceva absolut necesar.il schimb pe patut.patutl l-am facut pe comanda.e patut din lemn transformabil;adica i se da grilajul jos si devine patut de o persoana.are 140x70.asa il pot folosi mai multi ani decat daca i-as fi luat un patut doar de bebelus.il poti gasi si de cumparat nu numai la comanda.acum am vazut ca si puisorul ti-a aratat unul la fel.

mami de andrei 08 MAI 2008
cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadia_miroiu spune:

Multumesc mult de tot tuturor! M-am uitat pe linkurile pe care mi le-ati dat, si cred ca o sa dau o raita prin home&design mall ca am vazut ca acolo ar fi mai multe, inclusiv cel din linkul de la "puisorul". intr-adevar, mi-ar surade si mie un targ pt copii insa nu stiu cat de curand o sa se mai intample asta. nu ca m-as grabi f tare insa nici nu vreau sa aman, sa fiu la "mana sortii" :)
multumesc inca o data si daca aflu ceva in plus, va impartasesc :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxxa spune:

nadia, e baby expo in martie, dar nu stiu sigur data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Eu am ochit asta:
http://www.bebejunior.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=467_468&products_id=2453

a cumparat cineva produse marca asta, sau de pe site-ul asta? Nu vreau s aaleg doar din poza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsandram spune:

Buna Crixia! Eu le-am vazut in realitate la Kidex in decembrie si aratau ieftin! Gen mobila de duzina din Polonia. Erau mult mai frumoase si mai bine finisate cele de la Babydesign. Le poti vedea pe site si din cate stiu va fi un targ Babyexpo la sfarstul lui februarie, unde probabil poti vedea amandoua firmele.

Mergi la inceput