Pepenasi de iulie-august 2008 (68)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Revenind la oile noastre...

Multumim pentru complimente! Ma bucur ca v-a placut bulinata!

De asemenea, multumesc pentru mesajele vis-a-vis "supararii" mele. De fapt nu e suparare, e un gen de retragere si poate e mai bine asa.

In rest toate bune si frumoase, Julia se dezvolta frumos, n-avem cu ce ne lauda...

Sa fiti iubite.

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

multumesc de raspunsuri

ce sa fac asa sunt eu, intru in panica imediat si cand il vad pe bebe ca incearca sa faca si nu poate si plange si da din manute si din picioruse imi vine sa plang nu altceva.

Banu foaaaarte fericita cu Salih cel mai cuminte baietel din lume!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladymina77

Maytrei tu ce patisi?Fugi de langa butoi!
Super pozele cu pepenasi!

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

mina nu is in butoi...mi-a venit menstra dupa 2 luni de intarziere si nu ma simteam f bine dimineata...acu parca is mai bine ca am facut putin nani langa bebe

alexa-teo uau! super bine au luat fetele in greutate le dai san?

dia sa foloaseasca bebe sanatoasa dintisorii

anka nici noi nu avem dinti si avem 6 luni jumate

sun noua nu ne-a zis inca pediatra nic de carnitaca i-am zis ca vb de asta la 7 luni...intrebam doar...poate oi fi folosit prea putine semne de intrebare in fraza respectiva si s-a inteles altceva...

lcazangiu felicitari pt "ma-ma"

kimmy asafacea si alexandra kk dupa ce am inceput diversificarea. acum parca s-a mai reglat si are iar ore relativ fixe cand face.

mitzi sa folositi si voi sanatosi dintisorul

eu stiam ca poti scoate bebe afara pana la -10 grade

tecky sa poarte raluca hainutele sanatoasa! si noi tragem o fuga maine sa vedem care e treaba pe acolo

andreea -21? in ce oras stati?

irda la gashca!

ariadna

carmenela?

eu is trista...fina mea, cea cu sarcina pretioasa...s-a oprit bebe din evolutie la 9 saptamani si ea acum teoretic e in 12 saptamani...ofof... Dumnezeu e mare!

o noapte buna sa aveti

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Banu te pup si pe tine si pe Salih.
iriss am fost la Z in Unirea.Cred ca maine trag o fuga si la cel din Plaza.I-am luat multe lucrusoare:bluzite,pantaloni lungi,pantaloni scurti pt la vara,o rochita,o caciulita si o pereche de ghetute.Am luat cea mai mare masura la ghetute si era si ultima pereche.E clar ca s-a vandut ce a fost mai frumos dar ma bucur ca am apucat sa cumpar si atat.Cica dupa 15 se anunta un alt val de reduceri la toate firmele,de abia astept.
Sursula Ralu doarme la orizontala,fara perne,fara ca patul sa fie inclinat si o asezam pe spate si ii dadeam biberonul si imediat dupa biberon ii bagam suzeta si plecam din camera ca sa nu o trezesc.Nici macar nu deschidea ochii cand manca noapte si nu aprindeam lumina la ea in camera decat pe hol.Ea doarme in camera ei.
Kimmy te inteleg perfect cu regimul.Ce as mai manca si eu de toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

andreea -21? in ce oras stati?

Miercurea Ciuc. Cred ca am spus tot, nu- asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

BANU..si fetita mea a fost constipata. noi la inceput am reusit doar cu supozitor cu glicerina. Apoi cu ceai de musetele. Cate 10 ml la fiecare masa. VA doresc sa scapati,ca tare dureros este..atat pt pitic cat si pentru mamica...

GINI...fetele noastre chiar seamana...nici am mea nu mananca legume. nu stiu cum sa ii mai dau. I-am dat pe rand"morcv,cartof apoi combinate cu telina si pastranac...mai apoase mai cremoase...nimic...papa 2 lingurite si gata il scuipa...am facut si o pauza de vreo 5 zile si dupa aceea nimic.
Fructele iiplac mult...nu nmai spun de cereale...plange cand se termina..dar nu ii dau mai mult de 3 linguri rase. in prospect spune ca pot sa ii dau 4-5 linguri,dar nu vreau sa o fac prea pufoasa...

In legatura cu iesitul afara...o scot indiferent de vreme aproximativ 2 ore.

MITZI.....nu am apucat sa citesc la probleme legislative...abia am reusit sa citesc aici tot...Asa limbarita...n-am mai vazut..

NARCISA...imi pare sincer rau pentru catel. Am trecut si eu prin asta...e groaznic. De atunci nu am mai avut nici un animalut. Eu am avut un papagal...asa am plans dupa el..

CAMY...."tara arde,babele se piaptana"...rasu-plansu'la voi acolo. Ma bucur pentru bunica ta. O sa fie ok. Si bunica mea a avut un accident cerebral si dupa 15 zile si-a revenit complet. Si asta la 80 de ani...

Avea dreptate Ileana...ca trebuie sa raspunzi si abia apoi sa citesti...ca nu mai apuci sa scrii dupa ce citesti tot..

Acum va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

ariadna

Pfuaiii, emotzicoanele astea sunt total insuficiente

a.cicel hi hi hi
Mda, ai spus tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Citat:

citat din mesajul lui mcoca

Flo, nu da cu pietre :).

Vicky si Maya (27.06.2008)

Da de ce soro sa dau cu pietre???

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Ufff Vicky ... cat de rau este intre straini???
Nu ma lua cu d'astea ca am shi io fratzioru' meu in State, singur singurel si ma apuca amocu' cand zici asaaaa
Acuma mai e cum mai e, ca este student, isi echivaleaza fac de stomatologie din RO. Si are si viza permanenta. Da' cand s-a dus muncea ca si chelner si cand imi povestea ca i s-au rupt pantofii sa mor aici si alta nu. Ca o avea el 30 de ani da' tot fratziorul meu mai mic ramane.

Edit: io cred ca ar trebui sa vii fugutza pana aici si iti mai trece dorul de casa . Frate-meu o avea el dor de casa, nu zic nu. Dar dupa o cura anuala de RO ... o taie inapoi cu gleznele dupa urechi si se felicita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Banu, ariadna ti-a dat un sfat foarte bun! Nu te ingrijora, o sa-si revina!
Eu pe David il ajutam cu supozitor, si nu i-a dat dependenta, acum de cand cu diversificarea face si de 5 ori/zi...

Ahaaa, Tecky, deci ai fost la colindat prin magazine!!! Sa poarte Ralu sanatoasa achizitiile!

Sun cum e omleta la cuptor, ca nu mai auzii pana acu'....

Io am plecat la nani, va zic noapte buna si somn linistit! Hai ca scrisesem iar la capitolul trecut desi deschisesem pagina la asta nou nu stiu ce sa intamplat

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput