Pepenasi de iulie-august 2008 (68)
Raspunsuri - Pagina 2
Mitzi76 spune:
Merci Ileanna, m-am linistit!
Mamicutza de Luca-Sebastian, David-Tudor si Toma-Paul
Primele zile ale lui Toma
Luca, David si Toma, cei trei muschetari!
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/vrem_85_pentru_ingrijirea_copilului-p04052042.html?msg_ok=1" target="_blank">PETITIA MAMICILOR
lucdavi2004@yahoo.com
a.cicel spune:
Pentru cine e interesata, mi-am schimbat ID-ul la mess. Noul ID este andreea.lozneanu
kamelya spune:
gallyb eu am nascut prin cezariana si steriletul l-am pus dupa 2 luni de la nastere.
banu poti incerca sa bei ceai de chimen cu anason.Eu ii dadeam si Dariei cate 20 ml de ceai cu chimen si anason la 2 zile ca se mai constipa
buburuza mea
de
Daria 14.07.2008 
alexa_teo spune:
nu mai e nimeni?atunci iesim si noi!uram somnik pufor la pepenas si la mamici!

noapte buna mitzi si asteptam petzitorii![]()

In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.
http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/
iriss27 spune:
mi-am mai amintit, ceaiul de musetel este laxativ, daca reusesti sa ii dai ... a mea nu vroia ... o chinuiam cu lingurita pana lua putin
poti incerca si asta
inradevar trebuie sa bei multe lichide cat timp alaptezi la mine se cam duc 19 l in vreo 6 zile (am dozator si d-aia stiu cantitatea, si evident beau numai eu ... si fii-mea, dar la ea e cantitate neglijabila)
m-a chiuit talentul si i-am facut poze putin mai artistice lui Dav :)
Yvonnei nu am apucat inca sa ii fac, dar poate gasesc aripioare de ingeras la bamboo si ii fac si ei 
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)
Kimmy spune:
Ca veni vorba de petit,oare cuscra mea pe unde umbla?Ce mai face Alex?Va pupam!
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
gallyb spune:
Sun, Kamelya multam de raspuns. Eu nu sunt hotarata. Deocamdata o sa raman pe pastile, o sa i-au Melleva 35 cateva luni, incep de azi ca nu m-ai alaptez si mi-au venit si uratii astia sa-mi strice dispozitia la cat de frumos e afara. Are sora mea sterilet si mereu se plange de probleme. Si in plus unii medici nu recomanda sterilet dupa cezariana, ca nu stiu ce lagatura ar fi cu cicatricea. Am zis ca daca nu sunt inca hotarata nu-mi pun acum. Poate mai tarziu...
Xenia (9.07.2008)
Kimmy spune:
Chiar azi am citit,ca lipsa de vitamina D influenteaza ordinea in care ies dintii.
La mine cura merge ca cizma cu toc pe gheata
.Toata ziua rabd si ma tin tare,si pana acuma in fiecare seara am comiso cu cate ceva.Dar asa criminal,nu ca doar o muscatura doua
.Si de fiecare data ma mustra constiinta si-mi promit ca nu mai fac!Vai sunt jenibila!
Timi e la puseu!Ca altfel nu-mi explic comportamentul ei.In fine.Iar mi-am propus sa nu o mai laud pe forum,ca in urma laudei zdravene trase azi,m-a facut cu nervii!
Cu constipatia si noi am tras-o si o mai tragem in unele zile.La noi functioneaza cu supozitor cu glicerina.Totusi nu abuzam.Cam o data sau de doua ori pe saptamana insa are nevoie,cand face o portie zdravana de ma crucesc,dupa care cateva zile iar face cate-o chifteluta.Am observat ceva imbunatatire cu ceaiul de musetel,anason si fenicul,cand era mai micuta.Acuma e apa de ploaie.Ar merge fructele,dar nu-i dau,ca sa se reobisnuiasca cu legumele.
Iar plange ca desigur e rupta de somn,dar nu doarme mai mult de 15 minute!
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
Banu2268 spune:
a iesit sigur nu am scris cum trebuie ca trebuia sa stau cu cohii si urechile si pe bebe si sa va scriu si voua
de facut a facut de 3 saptamani incoace dar ajutat am mers la medic i-am dat debridat vreo 5 zile si tot asa era. apoi mi-a dat ceai de musetel pe care nu prea il vroia dar nu stiu mi-e si frica sa nu le amestec adica si debridat si ceai de musetel si vigantol si ... fac un coctail. ceai de cimion si anason beau dar nu pot spune ca in fiecare zi. totusi o sa incerc su debridatul 2 saptamani asa am auzit.
medicul mi-a zis ca e foarte bine a l;uat bine in greutate nu are nici o problema si ca asa sunt bebelusi si o sa-si revina singur.
pot sa-i dau si ceai de musetel si debridat? si mai am si bonnisan? pentru colici si vigantol? mi-e mi-e frica sa le amestec chiar daca nu le dau pe toate in acelasi timp....
hai ca poate iar am facut greseli ca iar sunt cu ochii pe bebel
va pup multumesc
Banu
foaaaarte fericita cu
Salih cel mai cuminte baietel din lume!!
ariadnabr spune:
Banu, la alaptare exclusiva e normal sa iasa mai rar. Uite Sonia a fost "constipata" (ca de fapt nu e constipare decat daca iese tare-bobite) pana la diversificare, si alaptata exclusiv fiind, nu a iesit decat ajutata (supozitor) pana la 4-5 luni. Nu am lasat-o niciodata mai mult de 5 zile. Motivul pentru care unii bbi alaptati exclusiv ies mai rar, e pentru ca laptele matern e fff usor de digerat si se digera in majoritate astfel incat nu exista reziduuri. Eu zic sa te relaxazi, sa alaptezi in continuare, puiul tau va fi ok 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia