Vacanta la Roma?
Raspunsuri - Pagina 2
madalinad spune:
buna,
am fost anul trecut la roma si am avut o mare surpriza (placuta) cu cazarea.
am cautat cele mai ieftine hoteluri, relativ in centru si rezervarea a fost la christina house. surpriza a fost mare: este doar un etaj dintr-un imobil vechi, foarte linistit, sunt maxim 10 camere cu totul, renovat minunat, iar patronii sunt romani...
hotelul e la 5 minute de metrou (statia terminus, unde e si gara), noi cu metroul am circulat (si, fireste, mult pe jos). am descarcat harta metroului de pe net, am avut un ghid cumparat de aici cu care ne-am stabilit traseul pe zile si am aflat ce e de vizitat.
a fost superb.
tzepele cele mai mari le iei la mancare - preturile nu corespund cu cele din meniu, respectiv iti mai baga diverse chestii suplimentare (gen - 1 pachet cu 3 grisine, 2-3 euro).
anca.b spune:
merci frumos madalina. am dat o cautare pe google si am gasit hotelul.
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
anca.b spune:
gabryelle, am verificat si hotelul indicat de tine. au super preturi la rezervarea pe net...apropape la jumate e reducerea...
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
gabryelle spune:
Eu numai acolo trimit turistii
Si dak nu vor sa platesca comision la agentie pentru rezervare le spun site-ul pe care sa intre si sa isi faca direct
Momentan am o oferta foarte buna pentru Grecia, mai ales pentru cei care merg cu gasca
geniest spune:
Readuc subiectul pe prima pagina pentru ca am nevoie de cazare in Roma pentru 5 nopti, in mai.
Preturile pe care le-am vazut in hotelurile indicate sunt f mari pentru bugetul nostru de anul acesta, asa ca va rog frumos recomandati-mi ceva "ieftin si bun" din toate punctele de vedere.
Multumesc,
g