Vacanta la Roma?

Vacanta la Roma? | Autor: anca.b

Link direct la acest mesaj

Salutare!

Vreau si eu sa merg la Roma, intr-o scurta vacanta -cca 4 zile, in toamna.
De zburat am vazut ca nu am de ales, de la cluj merge doar wizz air si doar pe fiumicino...

ma puteti ajuta cu informatii despre cazare ieftina prin roma? hotel sau B&B. cit mai aproape de centru sau de mijloacele de transport...am gasit o multime de posibilitati pe google, poate ca pot totusi obtine niste referinte personale de la cei care au fost...

cam ce ar trebui sa stiu despre roma, sint chestii speciale ce ar trebui urmarite ca sa avem o iesire ok?
ce v-a placut si ce nu v-a placut la roma? de ce sa ma feresc?

merci mult

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

toate raspunsurile la intrebarile tale le gasesti aici :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=100590&REPLY_ID=2737592

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Anca, eu am fost in octombrie la Roma 5 zile...am zburat din Cluj cu Wizzair, am stat intr-un apartament inchiriat...a fost foarte frumos si am avut parte de vreme calda.

In albumul meu, poti vedea si poze.
Daca te mai pot ajuta cu ceva info cu mare placere!

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

ooana, esti o dragutza. chiar te rog sa-mi dai detalii. unde ati stat?si cam cit a costat? ai fost multumita, a fost curat apartamentul?

crista, merci de link

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

ooana, esti o dragutza. chiar te rog sa-mi dai detalii. unde ati stat?si cam cit a costat? ai fost multumita, a fost curat apartamentul?

crista, merci de link

POZE NOI
Povestea Nasterii

am cautat un apartament pe acest site www.only-apartments.com
pretul a fost bun 30euro/pers/noapte, avand in vedere ca am fost 9 persoane iar aparatamentul a fost cu 4 camere + living
am fost multumiti, a fost curat si am avut o bucatarie pusa la punct, adica a fost suficient pentru a lua micul dejun in apartament

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

Noi 2...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Ca sa vezi tot ce e important ,cam cite zile considerati ca e necesar?Vreau sa aleg varianta optima,sa stau exact cit trebuie,fara sa pierd timp inutil ,dar nici sa regret ca n-am mai stat o zi.Mentionez ca stilul nostru e sa umblam de dimineata pina seara,de nu-ti mai simti picioarele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

eu am stat 5 zile, 4 zile mi-au ajuns sa vizitez tot, a 5-a am devastat magazinele.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Vai buli ,e criza.

Mergi la inceput

noi am stat 5 zile, si mai puteam sta ...o zi am pierdut numai la Vatican cu slujba si Capela Sixtina....dar asa ca idee 5 zile e indicat

Noi 2...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcetica

Vai buli ,e criza.

dulcetica

pai da, dar ea sta 4 zile

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabryelle spune: