Condica Salajencelor[74]

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui olim

va pup pe toate si va doresc o zi excelenta tuturor

pupa-ne da zi si de voi ceva.ca noi uite sunte ok.
cum e alex?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Asa e adriana, cadourile inca o asteapta sub brad, n-a vazut nici bradul, nimic din ce a fost Craciunul la noi anul asta...dar va fi la anul...

cu ocazia asta sarbatoriti craciunul de 2 ori.
acu cred ca deja va imbratisati.
daca ai chef fa niste poze cu fetele.cred ca silvia e fericita.nu mai doarme singura in camera.
auzi si faceti noape alba? va apucati de povestit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

bia alex e bine, adica are muci si tuseste usor, sper sa isi revina in cateva zile.
io is un pic intoarsa, ne-o aparut in casa pe tavan de cateva zile niste pete negre si nu ii mucegai, ieri o venit constructorul amu asteptam firma de asigurari sa vedem ce e si ce facem, azi am fost la banca si m-am decis sa vinda casa, daca nu o dau in 6 luni le dau cheile si nu au decat sa ma dea in judecata ca mi egal, is intr-o apsa proasta de toe, am tras si o sfada cu colegu inainte sa place pe drum si imi pare rau da fapta e consumata, casa asta ma tampeste de tot nu stiu la ce frant am luat-o sa stau u alex in 260 de m2 mai bine itnr-o garsoniera de 12 m2 zau.
mno asteptam sa vedem ce ne spune miha, si poate maine pune si poze ce greu trebe sa fie

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olim

bia alex e bine, adica are muci si tuseste usor, sper sa isi revina in cateva zile.
io is un pic intoarsa, ne-o aparut in casa pe tavan de cateva zile niste pete negre si nu ii mucegai, ieri o venit constructorul amu asteptam firma de asigurari sa vedem ce e si ce facem, azi am fost la banca si m-am decis sa vinda casa, daca nu o dau in 6 luni le dau cheile si nu au decat sa ma dea in judecata ca mi egal, is intr-o apsa proasta de toe, am tras si o sfada cu colegu inainte sa place pe drum si imi pare rau da fapta e consumata, casa asta ma tampeste de tot nu stiu la ce frant am luat-o sa stau u alex in 260 de m2 mai bine itnr-o garsoniera de 12 m2 zau.
mno asteptam sa vedem ce ne spune miha, si poate maine pune si poze ce greu trebe sa fie

fato da esti dusa?cum sa dai cheile la banca?pai tu pierzi.daca nu esti multumita de casa pune-o in vanzare si ai rabdare.
nu-ti placea in garsoniera.poate in ceva apartament era ok.da am inteles ca in spania is mari chiriile,aproape cat o rata lunara ptr o casa si de aia multi si-au luat case acolo.
nu te mai stresa si nu te mai certa cu colegu ca nu merita.toate se rezolva cu calm.poate e mare stresul acum la voi,dar calmeaza-te si apoi cauta solutia cea mai buna ptr voi.
te tzuc apasat.

Mergi la inceput

olim, petele pot aparea de la infiltratii.verificati izolatia.

Mergi la inceput

dedicatie speciala ptr mihaela si diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

da ai dreptate ca tebe rabdare, dar mie cand m-au nascut nu mi-au dat in spital ca nu mai aveau glumesc, ma simt aiurea in casa asta imensa, plus colegu dupa atata scoala munca ce o face e aiurea, aproape tot timpul plecat, si nu pre merita deloc, apartamentul in cluj e gol, poate stiti vreun client, platesc comision, la mures pamantu e plin de buruiene, apoi de celelalte case nu mai pove ca nua re rost, si io singura cu alex acasa.
chiria e aproape cat o rata, dar poti pleca oriunde si oricand, io cred ca am o problema, m-am plictisit de spania de 8 ani tot la fel
no ma duc la ca is oosita, si maine la 7.30 desteptarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Fetili, io vb , ne auzim maine. Biaaaaaaaaaa, da fetili ce zic? Mie mi egal ca e 11, 12 sau 13.Miha, fetele cucuiete.Olimpia, nu fi suparata, zau ca o sa fie bine. Si nu zice nika de garsoniera, ca numa cine o stat in una stie ce rau poate fi. Mai bine fii recunoscatoare de ce ai. Stii cati ani de privatiuni mai avem si noi? Iti zic eu: 28 si jumatate. De ce de privatiuni? Pentru ca salariul colegului merge mai tot pe rate.... Si stii ce salar am eu? Hai ca nu iti zic da poti afla de pe net. Prof grad 2, 10 ani vechime.... Amu ca stau acasa, iau mai mult decat daca merg la serviciu...Sper sa iti revii iute, eu te sustin, hai varsa-ti nervii aici si fii si tu mai blanda cu colegu tau. Crezi ca lui ii e usor? Uite un sa iti treaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Bia, nu ai somn? Io cu Alex in brate, scriind cu o mana am scris un mesaj pana voi ati scris 4.

Mergi la inceput

hai ca va pun neste piese care ma linistesc pe mine

Mergi la inceput