Condica Salajencelor[74]
Raspunsuri - Pagina 2
mihaela_s spune:
Daaaa, a aterizat, am vb cu ea, saracutza i-o fost rau dimineata la plecare din Budapesta, dar acum e bine. Noa ca mai sunt 2 ore si o asteptam la aeroport.
Bia, ce sa mai zici? Asta e, am stiut dinainte ce ma asteapta si ce ne asteapta. Toate se platesc, nu?
Pacat ca ccc copiii sunt implicati in astea, dar noa nu e singura care calatoreste in vacante, e pliiiin de copii. Asta e lumea de azi. Noi nu suntem obisnuiti, dar ei au alta viata decat am avut noi. 
Silvia deja ma innebuneste cand mergem dupa Diana...
.
adriana, multumesc! 
si multa sanatate!
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
mihaela_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bimilit waw, abia astept sa barfim sambata .Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea... www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
Pe cine, pe cine?
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
dianaiulie2009 spune:
Mihaela , ma bucur ca a ajuns cu bine Diana !
Uauuu ... ce veselie o sa fie pe acolo in seara asta ... se vor desface cadourile ramase sub brad , vor curge, probabil, lacrimi de bucurie... ce mai... ma bucur alaturi de voi ...
" Carpe diem ! "
silvana_salajan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bimilit
!Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
si mai vin.
mihaela_s spune:
Asa e adriana, cadourile inca o asteapta sub brad, n-a vazut nici bradul, nimic din ce a fost Craciunul la noi anul asta...dar va fi la anul...
E inca la Stockholm, la 21 decoleaza de acolo(22 la voi) si ajunge la 21.45. O sa fie bucurie mare! 

Hobby
olim spune:
miha mai aveti un pic si sunteti familia completa
va pup pe toate si va doresc o zi excelenta tuturor

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Bimilit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela_s
Pe cine, pe cine? www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina |
curioasa mica
lasa ca promit ca-ti fac un rezumat pe Pm
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui mihaela_s Daaaa, a aterizat, am vb cu ea, saracutza i-o fost rau dimineata la plecare din Budapesta, dar acum e bine. Noa ca mai sunt 2 ore si o asteptam la aeroport. Bia, ce sa mai zici? Asta e, am stiut dinainte ce ma asteapta si ce ne asteapta. Toate se platesc, nu? Pacat ca ccc copiii sunt implicati in astea, dar noa nu e singura care calatoreste in vacante, e pliiiin de copii. Asta e lumea de azi. Noi nu suntem obisnuiti, dar ei au alta viata decat am avut noi. ![]() Silvia deja ma innebuneste cand mergem dupa Diana... |
cred ca deja sunteti impreuna.parca vad ce bucurie e pe voi

.ai dreptate cu copiii din ziua de azi, da parca totusi e mult 24 de ore pe drum.lasa ca va faceti voi mari
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
Bimilit spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui silvana_salajan
Cred ca e cam tarziu raspunsul meu. Eu ajung la 10 in Zalau. De aia am zis ca dupa 11 oricand. Miha, baga un rand. Cum o ajuns Diana? Va si mai vin. |
lasa ca rezolv maine cu rezervarea.
deci batem in cuie ora 11?
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui mihaela_s Asa e adriana, cadourile inca o asteapta sub brad, n-a vazut nici bradul, nimic din ce a fost Craciunul la noi anul asta...dar va fi la anul... E inca la Stockholm, la 21 decoleaza de acolo(22 la voi) si ajunge la 21.45. O sa fie bucurie mare! ![]() ![]() |
e 22,45.a aterizat.hai inca 5 minute pana ajunge la tine.astea or fi cele mai grele minute.doamne da ce fain a fi imediat.va pup cu drag
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...