Condica Salajencelor[74]

Condica Salajencelor[74] | Autor: silvana_salajan

Link direct la acest mesaj

CONDICA SALAJENCELORMAMICI CU 1 BB Elutaf- mami de for2nity- mami de diplodocus- mami de giulia_71 - mami de mihaela_specht - mami de olim - mami de felicity05 - mami de dianalaura-mami de nazdravanDarkBendis - mami de MAMICIcu 2 BB-icisilvana_salajan - mami de si mic si scumpicmihaela_s - mami de anacezara - mami de carmenardelean - mami de si bimilit - mami de si claudiasabou- mami de si In asteptarea lui BlueEyespiticutzmikirikiMaria Prieteneaileene

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

primaaaaaaaaaaaaaaa

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Miha, La multi, multi ani! Cristinei.Condoleante pentru unchiul tau.Grea zi, azi pentru tine. Lasa ca a trece cu ajutorul lui Dumnezeu. Pacat de unchiul. Oricat ar fi trait, ne pare rau cand se duc. Si la 85 si la 95 mereu am fi zis: mai putea trai 10 ani... Stiu asta. Si te inteleg. La ora asta Diana precis a aterizat. Asa ca ii trimit un din partea mea.Bia, deci e deschis localul sambata? La 11 e bine?Abia astept sa vad cine e duamna cu valuta....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bimilitauzi ,soro nu mai sdrie aci de durere,jena,supt, ca io deraiez mintenassi fac scenarii.in pana mea, ca m cetit telegrafic mesajul tau si exact astea 3 cuvinte imi sarira in ochi.femeie bolunda ce is.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit
primaaaaaaaaaaaaaaaBimilit - soacra cu DOUA nurori!Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Cum pana mea te-ai strecurat? Eram precisa ca nu o scris nime si amu iata. Ma tu esti vrajitUare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Oti n-a aterizat inca, mai e o jumate de ora...nu, 20 de minute...apoi pot sa o sun ca e in Suedia deja...

Bia, Diana vine cu avionul pana in Visby, nu o lasa singura in aeroport, trebuie sa mi-o predea mie, nu avea cum veni cu ferry, plus ca pe ferry copiii sub 13 ani nu pot calatori singuri.
Cu mancarea...primeste pe avion si are bani la ea(euro si coroane) ca sa-si cumpere din aeroport ceva daca doreste. Am aprovizionat-o cand a plecat si nu i-a trebuit nimic la dus, asa ca are banutzi .

Multumesc pentru gandurile bune pentru unchiul mamei si pentru felicitarile adresate Cristinei, am sa-i transmit, ma duc acum sa o sun.

si mai viu!

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

primaaaaaaaaaaaaaaa

Cum pana mea te-ai strecurat? Eram precisa ca nu o scris nime si amu iata. Ma tu esti vrajitUare?

sunt sunt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Bia, Diana vine cu avionul pana in Visby, nu o lasa singura in aeroport, trebuie sa mi-o predea mie, nu avea cum veni cu ferry, plus ca pe ferry copiii sub 13 ani nu pot calatori singuri.
Cu mancarea...primeste pe avion si are bani la ea(euro si coroane) ca sa-si cumpere din aeroport ceva daca doreste. Am aprovizionat-o cand a plecat si nu i-a trebuit nimic la dus, asa ca are banutzi .

mihaela, cum e? a aterizat?
cred ca silvia e foarte nerabdatoare sa se vada cu diana.

of, m-am linistit ca ma gandeam oare cum se descurca diana cu deplasarea de la aeroport la feri.mno, e ok.am inteles.vai cred ca abia astepti sa o imbratisezi.
asa ma manca degetele sa scriu ceva de dulce da tac, ca-i mai bine.oricum intelegi tu ce as zice.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Bia, deci e deschis localul sambata? La 11 e bine?
Abia astept sa vad cine e duamna cu valuta....

e deschis si sambata si duminica.
sa sun sa rezerv separeul?
da tu ajungi la 11 in zalau? e sigur?
hai zi repede ca sun acuma, de nu maine dimineata o rezolv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

LA MULTI ANI !!! pentru Cristina , sora Mihaelei !

Condoleante pentru unchiul tau !

Revedere placuta si multi pupici fetelor !

Ma doare iar coloana de inebunesc. Cervical am niste dureri groaznice. Ma bate gandul sa merg sa-mi fac un RMN sa vad ce baiuri oi avea ca sunt doar 3 luni de cand am terminat fizioterapia.
Sunt foarte obosita de la munca si cum am avut musafiri. Ieri am "colindat" la 2 Ioni si am ajuns tarziu acasa.
La intalnire voi veni si eu doar sa stabiliti exact ora .

Va tzuc pe toate !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

adriana, baga masaj si stai intinsa pe ceva tare.

waw, abia astept sa barfim sambata.

Mergi la inceput