recent gradinita La Bunica / Rosu

recent gradinita La Bunica / Rosu | Autor: Andries

Link direct la acest mesaj

Buna,

Am rugamintea, daca are cineva informatii/experiente recente la gradinita La Bunica din Rosu, sa le posteze aici, ma intereseaza in mod special care este nivelul educatoarelor de la grupa mare si cam cati copii sunt in grupe, plus alte detalii daca aveti.

Multumesc!

Andries

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Si pe mine ma intereseaza subiectul. Noi stam in Militari si cautam o gradi particulara in zona pentru la toamna.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Doar ca din pacate pe forumul DC nu am gasit nici un parinte care sa imi poata spune ceva despre aceasta gradinita.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Buna,
eu am pe cea mica acolo, insa nu te pot ajuta prea tare decat cu detalii generale despre gradinita, Teo a mea mergand la grupa mica..o cunosc pe educatoarea de la grupa mare, este si directoare, insa curand va intra in concediu de maternitate(2-3 luni, maxim)
in principal sunt multumita, Teo a progresat destul de mult acolo, merge din martie anul trecut si avea pe atunci 2 ani si 3 luni...nu-mi place ca in hol miroase mai mereu de la baie(care este tot in hol si nu stiu din ce motiv tin usa deschisa la baie)..nu-mi place ca au scari(desi cei din grupa mica nu prea urca/coboara sacrile)...si la un moment dat ii punea la TV dupa-amiaza, in fiecare zi..acum am vazut ca nu ii mai pune..
in ceea ce priveste mancare, e ok, ma rog, nici Teo nu este foarte mofturoasa insa au o d-na bucatareasa care gateste bine, bucataria arata bine, si am fost acolo neanuntata(este separat de gradi, mai in spate)..au spatiu in curte si primavara-vara-toamna stau afara
educatoarele au toate studii de limbi straine(sau as aam inteles, spre sa nu gresesc)..a am vazut ca-si dau interesul, de fapt asta am vazut la toata lumea, sunt dragute si placute, in fiecare vineri primim acasa si ce a facut saptamana care a trecut copilul...Teo a inceput de ceva vreme sa vb tare urat, insa clar nu din vina educatoarelor ...este doar o faza care speram sa treaca cat mai repede...deci eu sunt multumita, cele 2 aspecte mentionate la inceput le consider absolut minore...
daca mai vrei detalii, sau mi-a scapat ceva, da-mi un PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Multumesc frumos.
Pe mine ma interesa in principal grupa mare, pentru ca in situatia in care decid sa ma mut in zona, trebuie sa il mut pe baiatul meu cel mare la o gradi din zona, din motive de trafic in Bucuresti evident...

Si caut o grupa mare/pregatitoare in care sa faca treaba, daca ii prind la TV din punctul meu de vedere s-a terminat, la TV poate sa stea si acasa gratis.

Andries

Mergi la inceput