Alocatia pt.ingrijirea copilului 85%

Alocatia pt.ingrijirea copilului 85% | Autor: countesa

Link direct la acest mesaj

buna seara.acum am auzit la tv ca nu vom primii alocatia de cresterea copilului numai in luna martie.eu asa am inteles ca nu vom primii ca si pana acum in fiecare luna cei 600+200 lei,ci vom primii in martie toata suma recalculata.voi ce stiti de asta?
va urez un an nou plin de impliniri.
anastasia(1 an si 1 luna) si mama
as mai vrea sa va intreb daca in timpul de 3 luni cat se recalculeaza indemnizatia vom mai primii cei 200 Ron sau nu?multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Citat:
citat din mesajul lui countesa

buna seara.acum am auzit la tv ca nu vom primii alocatia de cresterea copilului numai in luna martie.eu asa am inteles ca nu vom primii ca si pana acum in fiecare luna cei 600+200 lei,ci vom primii in martie toata suma recalculata.voi ce stiti de asta?
va urez un an nou plin de impliniri.
anastasia(1 an si 1 luna) si mama
as mai vrea sa va intreb daca in timpul de 3 luni cat se recalculeaza indemnizatia vom mai primii cei 200 Ron sau nu?multumesc.

termenul de depunere a actelor pt recalculare e 30 iunie 2009.
pana la depunerea actelor si pana se calculeaza vei primi ca si pana acum: 600+200= 800 ron.
cand vei primi banii acestia vor sosi retroactiv incepand cu ianuarie 2009 pana la data la care au sosit (diferenta obtinuta) iar mai apoi vor veni lunar in cuantum de 85% + 200 pt copil ( 200 ron - aceea e alocatia care e aparte de indemnizatia mamicii) pana la incheierea CIC.

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns countesa spune:

multumesc de mesaj.M-am mai linistit.eu am inteles de la tv ca nu vom primii bani pana in luna martie pana se recalculeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

nu te mai lua dupa tv sau ziare deact orientativ..pt certitudine citeste legea...ca jurnalistii astia sunt neprofesionisti ...nu stiu daca a citit vreunul legea cu atentie.

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput