GEMANUTZELE, CRIZA SI FULGII DE ZAPADA!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Guliile mele inca troneaza in frigider, asa ca orice sfat e binevenit! Cum faci guliile umplute? Carnea tocata ca la ardei umpluti sau chiftele sau cum?
Ma bucur ca esti mai bine! Va spun la amandoi aniversare placuta si multi ani fericiti impreuna inca de azi, ca nu stiu maine daca am timp sa intru pe net, plecam la Bucuresti de dimineata si ne intoarcem duminica.

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Pai... uite ce am gasit eu: www.retete-mancare.ro/retete-culinare-Gulii_umplute-e0.html" target="_blank">asa sau www.retete-mancare.ro/retete-culinare-Gulii_umplute_cu_carne-e0.html" target="_blank">asa.

Eu fac dupa prima varianta, fara sa calesc inainte carnea tocata si fara ceapa. Este mai dietetica. Sosul il fac fara sa fie rantas, ci din mai multe rosii zemoase pe care le dau pe razatoare (fara cojite). Si da, fiind ardeleanca, imi place sa mananc cu multa smantana, iar in farfurie mai imi pun si-o lingura de zahar!

P.S.1. Felicitari sotului ca mananca gulii! Al meu.... Nici dovlecei, spanac, pastai nu mananca!

P.S.2. Distractie placuta in we! Multumsc de urari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Vineri, 23 ianuarie 2009

Pentru a iesi cu bine dintr-o situatie dificila, pe plan financiar, va fi nevoie de multa abilitate si de o gestionare lucida a resurselor materiale. Rezultatele sunt satisfacatoare, insa numai cu conditia de a fi dispus sa faci eforturi serioase. In domeniul sentimental, stii cum sa te folosesti de puterea de seductie pentru a cuceri persoana care ti-a starnit interesul.

eu bucataresc de zor!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Sambata, 24 ianuarie 2009

Traversezi o perioada importanta in viata ta sentimentala. Incepi sa ai sentimente pentru cineva din alta tara sau pentru o persoana aflata departe. Unii nativi sunt nevoiti sa ia decizii dificile, insa, in cele din urma, va fi spre binele lor. Situatia financiara nu arata stralucit, din cauza unor cheltuieli majore, care insa nu sunt si indispensabile. Este bine sa faci economii, cat de putin, pentru a sti ca ai ceva pus deoparte.

Unde sunteti???

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
nu am avut net, apoi calculator, apoi iarasi telefon, sper sa se fii rezolvat toate.
black nu te mai stresa si incearca sa citesti mai putini pe net mai ales pe ultima suta de metrii, asa am patit si eu ca tine, deja intrasem itnr-o depresie, plangeam din orice, nu ii face bine lui bebe , DD e cu voi si o sa treaca totul cu bine, fii optimista, oricum nimi nu e o intampalre in lumea aasta.Capul sus si nu te maia gita ca nu e bine.Cat despre sotul tau imi pare tare rau ce s-a intamplat, eu cred ca merita individul o denuntie, poate era unu ce statea in italia, impresionisti
ai grija de voi
starea sotului e normala acum, asa ca mai bine sa il intelegi, nu te enerva ca nu merita e barbat
va pup pe toate cu mult drag si va doresc o saptamana excelenta sa aveti

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
nu am avut net, apoi calculator, apoi iarasi telefon, sper sa se fii rezolvat toate.
black nu te mai stresa si incearca sa citesti mai putini pe net mai ales pe ultima suta de metrii, asa am patit si eu ca tine, deja intrasem itnr-o depresie, plangeam din orice, nu ii face bine lui bebe , DD e cu voi si o sa treaca totul cu bine, fii optimista, oricum nimi nu e o intampalre in lumea aasta.Capul sus si nu te maia gita ca nu e bine.Cat despre sotul tau imi pare tare rau ce s-a intamplat, eu cred ca merita individul o denuntie, poate era unu ce statea in italia, impresionisti
ai grija de voi
starea sotului e normala acum, asa ca mai bine sa il intelegi, nu te enerva ca nu merita e barbat
va pup pe toate cu mult drag si va doresc o saptamana excelenta sa aveti

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Luni, 26 ianuarie 2009

Foarte sensibil si visator, vei avea multi prieteni care te vor ajuta sa treci cu bine peste unele situatii mai grele de azi. Daca ai planuri pentru aceasta seara, intreaba-i si pe ceilalti membri ai familiei ce prefera. Ziua se poate incheia cu bine, daca esti flexibil.

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Salutareeeee!!! I'm back again!!!
Scuzati lipsa, dar e justificata din cauza de Bucuresti si haladuit prin magazine si distractie cu buni prieteni..
Ce mai faceti voi? Sper ca bine, ca in afara de Doina si Olim nu prea ati dat pe-aici...unde umblati, cu ce va ocupati? Hai, ziceti tot!
Deci eu asta seara trebuie sa-mi intreb fiica din dotare ce prefera sa faca...hm...ca sot n-am, e de serviciu pana maine, care maine pleaca la Slatina pentru vreo saptamana din cauza de nu's ce examene, in fine, ne facem de cap asta saptamana, ca fetele!!! (ce nasol ca ramanem singure.....dar nu recunosc asta)
Acum va las, ca am mult de lucru! Va pup si va doresc o saptamana frumoasa si usoara!

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Azi:

Un inceput de saptamana care ar trebui sa-ti fie benefic. Vei fi plin(a) de impetuozitate, nu duci lipsa de bani. Mai ales acestia din urma reprezinta acum un aspect extrem de important pentru confortul vietii, care capata, astfel, o evolutie mult mai lina. Cu toate acestea nu vei putea evita o scurta perioada de stres financiar. Dar acest lucru nu te ingrijoreaza. Pastreaza-ti tonusul si incearca sa te relaxezi si vei observa cum finantele tale vor evolua pozitiv in viitor. Atentie la durerile de masele.

si

Horoscopul saptamanii: Luni, 26 ianuarie - Duminica, 1 februarie

Vei observa ca in aceasta saptamana vei fi foarte norocoasa si ai dispozitia necesara pentru a te implica in diverse proiecte si esti pregatita sa realizezi multe. Stii foarte bine ce drum sa alegi si ce decizii sa iei pentru a-ti garanta succesul. Ai grija, insa, la persoana iubita. Exista o energie negativa asupra relatiei voastre in aceasta saptamana, deci orice discutii serioase trebuie amanate astfel incat sa nu iasa scantei.

Fetele, fac bine! Inca nu am nascut (sa va anunt in fiecare zi, ca sa nu va dau emotii? ) Week-end frumos, cu soare, ne-am plimbarit in doi, am mai aranjat coltul lui bb, am mers si la control (toate bune, mai pot sta pe post de clocitoare inca 2-3 saptamani ), ne-am vazut si cu finii. Macar ne-am tratat de depresii (si eu, si sotu'). Dar... cum a inceput saptamana, este urat, ploua, si prin urmare si starea mea de bine a coborat vertiginos! Deocamdata sunt in pana de idei: ce sa gatesc fara a fi nevoita sa ies din casa? In frigider am: mazare, legume congelate, pui si carnati... Si ma oftic ca ieri mama se oferise sa-mi dea mancare gatita, dar... neah! gatesc io!

Olim, la aceasta concluzie am ajuns si eu! Cat mai putin net, mai nou si tv (numai pot cu stiri din spitale, medici incompetenti). Iar eu fiind cam in ambele tabere, ma enervez si ma agit, ca am experiente proaste atat ca medic, dar si ca pacient. Alea placute, mai rar!

Lora, am tras cu ochiul in alta parte (nu spui unde! ) si pomeneai si de ceva shopping prin capitala! Cum a fost? Te-ai/v-ati innoit? Ca in Brasov am prins sambata ceva reduceri faine de genul 40-50%, insa doar sotul a beneficiat! Nici nu visez la cumparaturi pana nu ma fac gigea la loc! Chit ca am haine cumparate de anul trecut, cu eticheta pe ele, nepurtate! Pur si simplu, greu imi iau ceva de imbracat, dupa-care sta acolo, in dulap! Distractie faina cu fata! Inventiva cum este din fire, ma indoiesc ca va veti plictisi singurele! Doar las-o nitel cu trusa ta de farduri!

Doina, horoscopul tau pare mult mai "pe felie"! Visez ca fac o multime de treaba, si cand colo...

Raluca, Tzuni

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Lora, spor la treaba!!!
Blackgirl, mie nu mi se leaga nimic azi, parca sunt impiedicata...sa nu zic lenesa...
La noi ploua...ploua...

Doina Bita

Mergi la inceput